rose -> RE: Da li sam trudna ? (4.9.2015 14:04:51)
|
IZVORNA PORUKA: curica85sa Pozdrav, Nova sam, i čačkam po forumima, ne bi li šta uspjela pročitati i vidjeti, pa da se smirim :) Ovako, suprug i ja smo odlučili da se više ne čuvamo (jer smo se vjenčali prije 10 mjeseci, pa smo malo bili sami, i došlo je vrijeme za prinovu :)), i prvi put smo „bez čuvanja“ imali s.. 14.08. Nikada mi menstr.nije kasnila, niti jedan dan. Sada mi kasni 8-i dan (ali imam užasne bolove u stomaku i grčeve, kao da ću svakog trenutka da dobijem. Uvijek sam imala strašno bolne menstruacije, toliko bolne da bih znala pasti u nesvijest i nisam bila „nizašta“.). Čitajući ostale simptome trudnoće, ja nemam trenutno niti jednu (niti mi se gadi hrana, niti jedem više-ni manje, niti imam mučnine, itd), osim ovih bolova u stomaku i kašnjenja mece 8-i dan. Da li je stvarno moguće da nakon prvog „ne čuvanja“ upali ili se samo nadam potajno, pa sam pod stresom, pa možda kasni ?? ... Hvala unaprijed na savjetima, Pozdravljam vas. moguce je...a ti nazovi simptomi mucnina, glad i slicno mogu i da se ne pojave ili se javi kasniie...apoteka i test [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|