RE: Da li sam trudna ? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

malena27 RR -> RE: Da li sam trudna ? (4.6.2015 14:59:51)

Otidji na pregled s nalazom kad ti prestane menstruacija...

kety007 -> RE: Da li sam trudna ? (8.6.2015 11:26:48)

Drage moje, opet ja! Do prije par dana sam sumnjala da sam trudna, al ispostavilo se da nisam, jer sam dobila user posted image . E sad, user posted image sam dobila 2.2., a zavrsila mi je 6.6., medjutim jucer ujutro kad sam ustala i otisla na WC prilikom brisanja mi se pojavio proziran sluzavi iscjecak protkan krvavim nitima, kao sukrvica, ( ne znam bolje objasniti) user posted image Jos dvas puta u toku dana se pojavio prilikom odlaska na wc, a danas nista. Ovako nesto mi se nikad do sad nije dogodilo. S muzem sam imala odnose 14.5., pa 21.5. pa 1.6.,pa 6.6 a ovulacija je bila 19.5., e sad mene zanima jel postpji mogucnost trudnoce ili je to samo neki zaostatak od menstruacije ( iako iscjedak nikako ne slici na menstruaciju)?! Svjesna sam da je ovulacija bila davno, pa je i sansa za trudnocu slaba, al mi nije jasno...jel uopce moguce da se radi o implatacijskom krvarenju?! Jucer i danas me boli donji dio stomaka, a zadnjih 10ak dana mi se stalno spava. Pliz prosvjetlite me...nisam dovoljno upucena jer cemo ja i muz tek sad krenuti raditi na bebi, pa nismo do sada imali odnose kad je ovulacija, vec smo vise pratili pocetak i kraj plodnih dana, cisto zbog orijentacije...

Nana84 -> RE: Da li sam trudna ? (20.6.2015 23:25:50)

Pozdrav,ja sam u iscekivanju. Danas sam trebala dobiti ali nema znaka od menstruacije. Jedini problem:glava me.ne prestaje boliti od jutros i cijeli dan sam prelezala.tabletu ne smijem popiti. Sa glavoboljom inace imam problem jer imam migrenu tako da nije nimalo jednostavno. Izdrzat cu ovaj gikend pa sta bude. Civajte fige.

kety007 -> RE: Da li sam trudna ? (25.6.2015 15:30:08)

Drage zene, opet sa mnom problemi [sm=smiley36.gif]
Ja i muz smo od ovog mjeseca poceli raditi na bebi. Imali smo odnose u plodnim danima i na dan ovulacije, svako drugi dan odnosi. Dakle, sve po skolski. [sm=smiley36.gif] E sad, ja sam [sm=hudicek1.gif] trebala dobiti sad u subotu, 27.6., ali jucer poslijepodne sam prilikom odlaska na wc, pri brisanju, uocila lagano svijetlo crveno krvarenje. U toku veceri se pojavile samo 3-4 kapi blijedo crvene na ulosku i nista vise. Jutros ista situacija, prilikom brisanja nesto malo krvi i ostatak dana nista osim ponovnih para kapljica na ulosku. Krvarenje ni slicno mom uobicajenom menstrualnom krvarenju, a ni bolovi nisi ni priblizno jaki kao menstruacijski. Posto je meni jucer bio 23. dan ciklusa to me zbunilo, jer sam trebala dobiti u subotu (inace imam krace cikluse). Ledja me jako bole, donji dio, stomak me ne boli, samo na momente osjetim skroz lagane grceve. Imam glavobolju i na momente vrtoglavicu. Zadnjih par dana sam strasno pospana i umorna, bez obzira koliko spavam. Jos me i prepone bole, kao da sam maraton trcala. Probadanje u jajnicima osjecam nekih 6-7 dana, pritisak kao da mi netko sjedi na njima. Sad molim vas koje ste vec iskusile cari trudnoce da mi date misljenje i kazete kolika je sansa da se mozda radi o implantacijskom krvarenju i trudnoci?! Voljela bih da nam je uspjelo iz prvog pokusaja! [sm=smiley36.gif]

kokouli -> RE: Da li sam trudna ? (25.6.2015 17:34:42)

Hajde ti sacekaj dan ocekivane pa pisni test jedan jutarnji .Implantacijsko moze biti i ne mora ne pojavljuje se kod savake zene ,sve je individualno .Ne opterecuj se toliko ,ako dobijes fino kad ti zavrsi otidi malo do ginekologa da ti UZ proprati ima li Ovulacije i kad bi bilo zgodno imati odnose .Svi tvoji simprtomi mogu biti PMS a moze biti i trudnoca ,slicno je.Ili izvadi beta hcg iz krvi pa ces sve saznati sta je .

kety007 -> RE: Da li sam trudna ? (25.6.2015 18:11:04)

IZVORNA PORUKA: kokouli

Hajde ti sacekaj dan ocekivane pa pisni test jedan jutarnji .Implantacijsko moze biti i ne mora ne pojavljuje se kod savake zene ,sve je individualno .Ne opterecuj se toliko ,ako dobijes fino kad ti zavrsi otidi malo do ginekologa da ti UZ proprati ima li Ovulacije i kad bi bilo zgodno imati odnose .Svi tvoji simprtomi mogu biti PMS a moze biti i trudnoca ,slicno je.Ili izvadi beta hcg iz krvi pa ces sve saznati sta je .

Ovulaciju imam redovito jer sam nedavno bila na kontroli, tako da znam tempirati i odnose. Stvar je u tom sto se ovo krvarenje pojavilo 10 dpo zato me to jos vise zbunjuje, a i navelo me da bi moglo biti implantacijsko u pitanju. Ja sam svakako imala u planu sacekati ocekivani datum mjesecnice, pa ako ne bude nista napraviti test, al kontam da su neke od vas to sigurno prosle, pa mi mizda mozete pomoci.

malena27 RR -> RE: Da li sam trudna ? (26.6.2015 9:56:07)

IZVORNA PORUKA: ahham

dosla je[sm=hudicek1.gif]

sad ce oept iscekivanje sljedeceg mjeseca,i tako godinama,a nista novo se ne desava...

a da se obratite strucnjaku za neplodnost? [sm=smiley1.gif]

kety007 -> RE: Da li sam trudna ? (28.6.2015 19:13:37)

Zene drage, danas mi je 15dpo, jutros sam radila test i pokazao je -. A ja jos nisam dobila [sm=hudicek1.gif] Dakle nikakvo krvarenje osim onog spottinga prije 4 dana. Jel netko od vas imao slicno iskustvo?! Jel moguce da ipak jesam trudna, al m je jos rano za testiranje?! Inace [sm=hudicek1.gif] mi kasni 2 dana i nema nikakvih naznaka da cu je i dobiti.

Galicia -> RE: Da li sam trudna ? (28.6.2015 19:44:15)

a kako mi da znamo jesi li ili nisi trudna?

kety007 -> RE: Da li sam trudna ? (28.6.2015 21:24:05)

IZVORNA PORUKA: Galicia

a kako mi da znamo jesi li ili nisi trudna?

Naravno da vi ne mozete znati jesam li trudna vec me zanima jel postoji mogunost da mi je jos rano bilo raditi test i da je iz tog razloga pokazao -. Da ste pazljivije procitali shvatili bi sta me tocno zanima. Al svejedno hvala na odgovoru.

Lejni -> RE: Da li sam trudna ? (29.6.2015 13:26:25)

Kety, je li dosla [sm=hudicek1.gif]? Moja kasni isto, trebala u dubotu, jednom mi se ovo desilo i dosla je [sm=hudicek1.gif]. Imam osjecaj da.ce svakog casa poceti a nema je, a test kaze negativan rezultat[sm=zmeden.gif].

ziel -> RE: Da li sam trudna ? (29.6.2015 13:32:16)

IZVORNA PORUKA: kety007

Zene drage, danas mi je 15dpo, jutros sam radila test i pokazao je -. A ja jos nisam dobila [sm=hudicek1.gif] Dakle nikakvo krvarenje osim onog spottinga prije 4 dana. Jel netko od vas imao slicno iskustvo?! Jel moguce da ipak jesam trudna, al m je jos rano za testiranje?! Inace [sm=hudicek1.gif] mi kasni 2 dana i nema nikakvih naznaka da cu je i dobiti.

U mom slucaju 2 testa su pokazala - a ja bila u tom momentu trudna [sm=nosecka.gif] tako da testovi nisu 100% pouzdani, nista ti ne preostaje nego da cekas jos bar 3 dana pa da ponovis ili da se zakazes na pregled kod svog ginekologa... [sm=smiley31.gif]

kety007 -> RE: Da li sam trudna ? (29.6.2015 13:48:22)

IZVORNA PORUKA: Lejni

Kety, je li dosla [sm=hudicek1.gif]? Moja kasni isto, trebala u dubotu, jednom mi se ovo desilo i dosla je [sm=hudicek1.gif]. Imam osjecaj da.ce svakog casa poceti a nema je, a test kaze negativan rezultat[sm=zmeden.gif].

Nije jos dosla, a nema ni naznaka da hoce. Nadam se da ce tako i ostati. [sm=smiley36.gif]

kety007 -> RE: Da li sam trudna ? (29.6.2015 13:50:46)

IZVORNA PORUKA: ziel

U mom slucaju 2 testa su pokazala - a ja bila u tom momentu trudna [sm=nosecka.gif] tako da testovi nisu 100% pouzdani, nista ti ne preostaje nego da cekas jos bar 3 dana pa da ponovis ili da se zakazes na pregled kod svog ginekologa... [sm=smiley31.gif]

Ma ici cu na pregled. Bojim se ako opet uradim test i opet bude -, da se ne razocaram previse. Sigurnije mi je na pregled, pa nek me gin uputi da vadim betu i gotova stvar. [sm=smiley1.gif]

ziel -> RE: Da li sam trudna ? (30.6.2015 9:14:44)

IZVORNA PORUKA: ziel

Ma ici cu na pregled. Bojim se ako opet uradim test i opet bude -, da se ne razocaram previse. Sigurnije mi je na pregled, pa nek me gin uputi da vadim betu i gotova stvar. [sm=smiley1.gif]

Javi nam rezultate [sm=smiley27.gif]

Lejni -> RE: Da li sam trudna ? (30.6.2015 11:13:35)

IZVORNA PORUKA: Lejni

Nije jos dosla, a nema ni naznaka da hoce. Nadam se da ce tako i ostati. [sm=smiley36.gif]

Javi naaaam, neka bude [sm=nosecka.gif] [sm=modricrtici.gif] [sm=rozacrtici.gif] , meni je danas pala BT sto znaci moja [sm=hudicek1.gif] ipak dolazi sa par dana kasnjenja, posle dva negativna testa, i dubokog nadanja, iako sam znala da nisam te srece [sm=smiley13.gif], drzim fige

kety007 -> RE: Da li sam trudna ? (30.6.2015 14:47:59)

Evo [sm=hudicek1.gif] je sinoc stigla. Bas sam se bila ponadala da nece ni doci posto mi inace nikad ne kasni. Al dobro, sto bi sad. Cim prodje ponovo u akciju. A vama sto iscekujete drzim fige za [sm=rozacrtici.gif]

Lejni -> RE: Da li sam trudna ? (30.6.2015 15:32:00)

Meni se prije neka dva do tri mjeseca prvi put desilo da kasni i bila sam ubijedjena da je to to ali dosla, od tada na kasnjenja gledam drugacije, moja se isto zalece ali nadam se brzo ce, i od mene svima puno srece, pa da prijavimo lijepe vijesti naredni put...[sm=bravo.gif]

kokouli -> RE: Da li sam trudna ? (5.7.2015 15:00:47)

Evo [sm=hudicek1.gif] je sinoc stigla. Bas sam se bila ponadala da nece ni doci posto mi inace nikad ne kasni. Al dobro, sto bi sad. Cim prodje ponovo u akciju. A vama sto iscekujete drzim fige za [sm=rozacrtici.gif]

Ja ti savjetujem da ,kad ti prode ,odmah spicis kod ginekologa nek ti UZ oderedi tacan dan O ,dobijes jednu stopericu i imas tempirani odnos ,kad vec si tako nestrpljiva i da uskoro bude [sm=rozacrtici.gif].

Ana_84228 -> RE: Da li sam trudna ? (8.7.2015 7:29:02)

Poštovani,
molim Vas za odgovor, ocajna sam.
Zadnja menstruacija mi je počela 22.5. , imala sam je 7 dana.
U 6.mjesecu sam imala nezaštićene odnose sa dečkom, danas je 8.7. i kasni mi.
U petak 3.7. sam napravila 2 testa za trudnoća i oba su bila negativna.
Nemam nikakve simptome.
A ne bih željela biti trudna jer imam 19 godina i nisam spremna.
Hvala unaprijed.
Pozz

kokouli -> RE: Da li sam trudna ? (8.7.2015 11:00:05)

Onda nisi [sm=nosecka.gif].I ubuduce koristite zastitu.

MiniMini -> RE: Da li sam trudna ? (12.7.2015 0:41:11)

Cure, žene help... kasni mi već 9 dana... odnos sam imala dva dana nakon završene menstruacije, ako je kao ''opravdanje'' sve je regularno prošlo, pazili smo... inače mi je ciklus u razmjeru 30 - 35 dana... nemam nikakvih simptoma koje čitam da mogu biti za trudnoću, niti onih uobičajenih pred mentruaciju, odim nervoze, razdražljivosti... sike su mi možda malo u posljednja dva dana očvrsnule, al ne kako inače to bude prije mentruacije... nemam apetita ( ainače volim i mogu da jedem normalno, posebno prije mentruacije)... ima li mogućnosti, s obzirom da se odnos desio u neplodnim danima, odmah poslije menstruacije da sam trudna... il da pričekam još koji dan pa da radim test... HVALA unaprijed na mišljenjima i savjetima :)

kocka -> RE: Da li sam trudna ? (12.7.2015 20:42:30)

pa zavisi kako ste 'pazili' [sm=smiley1.gif]

moguce je odmah nakon m imati ovulaciju, desava se.. a sto se tice simptoma, ja nisam imala apsolutno nikakve na pocetku trudnoce.. a sto ne uradis test i lijepo provjeris?

MiniMini -> RE: Da li sam trudna ? (12.7.2015 21:18:10)

Taj hrabri čin će da padne sutra... ukoliko me noć il jutro ne iznenade [sm=smiley1.gif]
Hvala kocka... [sm=smiley1.gif]

kocka -> RE: Da li sam trudna ? (12.7.2015 23:14:40)

[sm=smiley20.gif]

javi rezultat [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  189 190 [191] 192 193   Sljedeća stranica >   >>