kety007 -> RE: Da li sam trudna ? (8.6.2015 11:26:48)
|
Drage moje, opet ja! Do prije par dana sam sumnjala da sam trudna, al ispostavilo se da nisam, jer sam dobila user posted image . E sad, user posted image sam dobila 2.2., a zavrsila mi je 6.6., medjutim jucer ujutro kad sam ustala i otisla na WC prilikom brisanja mi se pojavio proziran sluzavi iscjecak protkan krvavim nitima, kao sukrvica, ( ne znam bolje objasniti) user posted image Jos dvas puta u toku dana se pojavio prilikom odlaska na wc, a danas nista. Ovako nesto mi se nikad do sad nije dogodilo. S muzem sam imala odnose 14.5., pa 21.5. pa 1.6.,pa 6.6 a ovulacija je bila 19.5., e sad mene zanima jel postpji mogucnost trudnoce ili je to samo neki zaostatak od menstruacije ( iako iscjedak nikako ne slici na menstruaciju)?! Svjesna sam da je ovulacija bila davno, pa je i sansa za trudnocu slaba, al mi nije jasno...jel uopce moguce da se radi o implatacijskom krvarenju?! Jucer i danas me boli donji dio stomaka, a zadnjih 10ak dana mi se stalno spava. Pliz prosvjetlite me...nisam dovoljno upucena jer cemo ja i muz tek sad krenuti raditi na bebi, pa nismo do sada imali odnose kad je ovulacija, vec smo vise pratili pocetak i kraj plodnih dana, cisto zbog orijentacije...
|
|
|
|