kety007 -> RE: Da li sam trudna ? (25.5.2015 13:18:28)
|
Pozdrav svima! Nova sam na forumu pa nisam bas upucena, zato mi treba vasa pomoc. Naime, sumnjam da sam trudna, al mi je ja mislim jos rano raditi test. Situacija je sljedeca: zadnju mjesecnicu sam imala 8.5., a odnos 14.5., ovulacija je bila 18.5., pa sam ponovno imala odnos 21.5. zadnjih deset_ak dana imam izrazen bol u lijevom jajniku,a povremeno i u desnom, sto mi nije uobicajena pojava, ujutro imam laganu mucninu, bez povracanja, a nekada i u toku dana. tako mi je zadnjih 7-8 dana. Mucnina se javi i drugim dijelovima dana i cim nesto pojedem ona prestane. Mokrim dosta cesto i danas citav dan imam vrtoglavicu. Sinoc sam uocila mlijecni, ljepljivi iscjedak iz obje dojke, na dodir, pa me to totalno zbunilo. Prije 4-5 dana sam pekla neko meso koje je bilo sasvim ok, al je meni uzasno smrdilo. Sad nemam pojma sta da radim. Moze li mi tko od vas pomoci i reci kolike su sanse da sam trudna ili ovi simptomi ukazuju na nesto drugo???!!! Please pomozite!! P.S. voljela bih da jesam trudna [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|