vjecnost -> RE: Da li sam trudna ? (8.10.2015 15:25:42)
|
Drage moje,nova sam ovdje pa nezamjerite ako sta pogrijesim...imam problem pa mi treba savjet.[sm=zmeden.gif] menstruaciju imam svakih 25-28 dana,zadnja je bila od 21.09-25.09 (tako mi obicno traje). Muz i ja smo imali nezasticen odnos u toku men.i 26.09 tad je vec bila prosla.[sm=hudicek1.gif] 03.10-05.10 grudi su mi bile teske,otecene i vrele, cesto sam isla mokriti,osjecala sam jezu i kao da imam temperaturu,donji dio ledja me boli kao da cu dobiti, jedan dan stomak mi se napirio i osjecam neko koprcanje u stomaku tacnije oko jajnika. Danas (08.10)sam primjetila ruzicasti iscjedak koji traje cjeli dan,to je nekoliko kapi,nista strasno. ledja me i dalje bole kao kad imam men.ali grudi su se smirile[sm=zmeden.gif] Mislila sam da su to znakovi ovulacije,mada to nikad prije nisam osjetila,ali me zbunilo ovo krvarenje.Imam dvije velike djevojcuce i u tim trudnodjama je bilo sasvim drugacije [sm=smiley13.gif] Pomislila sam da nije to krvarenje koje se desava u pocetku trudnoce kad se plod pricvrscava za maternicu. dal je moguce da sam trudna [sm=nosecka.gif] i da se ponovo mozemo radovati [sm=bravo.gif] novom clanu [sm=duda.gif] Sledeca men,bi trebala stici 18.10 i ako nedodje radim test ali treba to docekati[sm=smiley19.gif] Molim vas da mi napisete svoja iskustva i misljenje ljubim vas [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|