ziel -> RE: Da li sam trudna ? (20.10.2015 11:46:55)
|
IZVORNA PORUKA: vjecnost Drage moje evo mene opet samo sto sam sada jos vise zbunjena[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] [sm=hudicek1.gif]sam imala 21-25.09,a 26 se nismo cuvali da bi imala neko krvarenje 09-11.10 al jako,jako malo i braonkaste boje Mislila sam da je ovulacija dosla odma nakom menstruacije jer sam se osjecala jako cudno,neki simptomi koje nisam prije osjecala,netekle grudi,bol u ledjima itd.Kako sam menstruaciju imala svako 26-28 dana i juce sam je trebala dobiti,jer ona tri dana krvarenja ja uopste neracunam da je mogla biti menstruacija,nije uopste licilo ni bojom ni kolicinom,neznam sad sta da mislim[sm=zmeden.gif]nje nema a ja se osjecam sasvim normalno bez ikakvih bolova simptoma kao da netreba da dobijem samo mi je malo stomak napiren sta mislite o ovom mom stanju jer ubi se razmisljajuci sta kako kud...jel mi rano da uradim test ima li ko kakav predlog,savjet slicno iskustvo,pomagajteeeeee[sm=smiley19.gif] Ja bih uradila test pa kud puklo da puklo [sm=smiley36.gif] Ali da ti kazem da sam i ja uradila test na dan kad sam trebala dobiti i bio je negativan, ustvari 2 testa ali jesam neke najjeftinije kupila u apoteci, mozda su bili losi ili je bilo rano, kod mene ciklusi su isli na 30-31 dan pa mozda je zato bilo rano, a ako je tebi na 26-28 dana vjerovatno bi pokazalo bar blijedu liniju ako ima trudnoca... A sto se tice braon iscjetka, i kod mene se javio kad sam napunila 6 ned.trudnoce, svaki dan pomalo, nije krv nego bas nesto braon, pa mi je dr. dala Dabroston tbl.
|
|
|
|