RE: Da li sam trudna ? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

maggie -> RE: Da li sam trudna ? (19.10.2012 13:43:37)

to mi je svakako novi plan [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] nista mi drugo i ne preostaje nego da cekam

cele.k. -> RE: Da li sam trudna ? (19.10.2012 14:04:25)

meni je kasnila dan i ja sam uradila test,crta je bila neprimjetna,cak i drugi dan,tako da sacekaj jos 2 dana pa ponovo uradi.sretno

malena27 RR -> RE: Da li sam trudna ? (19.10.2012 14:10:09)

IZVORNA PORUKA: maggie

Ne znam ni ja da li imam ozbiljnijih problema sa zacecem[sm=smiley13.gif] Imam miom ali mi dr rece da to ne bi trebalo predstavljati nikakav problem sa zacecem i trudnocom obzirom na njegov polozaj i velicinu. Evo pokusavamo ostati trudni vec 3 mjeseca, ali nista.
Koristila nekakv Gravi nesta nesta nisam sad sigurna kako se zove.

Draga maggie, tek se trebas zabrinuti ako ne bude doslo do [sm=nosecka.gif]nakon godine dana redovnih polnih odnosa...sad uzivaj, tek ste maltene poceli raditi na bebi...

maggie -> RE: Da li sam trudna ? (19.10.2012 14:34:26)

Ma znam da je normalno pokusavati godinu dana i da smo jos na pocetku pokusavanja, ali eto ovaj mjesec sam ko i i mala nekakvih simptoma (mozda sam se i nafurla) pa sam se ponadala da sam [sm=nosecka.gif]
Sve ja to zanam treba se opustiti i bla bla bla, al eto nekad jednostavno nemozes hladne glave i realno da razmisljas ponesu te valjda emocije i previse se opteretis tom silnom zeljom za [sm=duda.gif] barem je kod mene to tako.
U svakom slucaju hvala na dobronamjernim savjetima [sm=smiley20.gif]

Jeca_Perec -> RE: Da li sam trudna ? (19.10.2012 15:21:23)

@ Maggie

samo polako, mlada si .. nekom crtice na testicu ceka duze, nekom je potrebna samo jedna proba [sm=smiley9.gif] , stvar je sve sudbine [sm=smiley1.gif]

josipa11 -> RE: Da li sam trudna ? (19.10.2012 18:32:05)

pozdrav.. imam jedno pitanje, nova sam na ovom forumu tako da :) ovako, imali sam spolni odnos i kondom je pukao ali van mene i na kraju decko mi nije ejakulirao u mene, vec van.. menstruacije su mi u zadnja 3 mjeseca normalno dolazile, ali sad, trebala sam dobiti 12. i jos uvijek nisam, napravila sam test (Clearblue) u ponedjeljak iz prvog urina i negativan je.. vec sam dulje napuhana, imam pristice, leda me bole itd itd.. inace, u 7. sam mjesecu bila na pregledu i ginekolog je rekao da imam cistu na lijevom jajniku velicine 5-6 cm.. od tad nisam bila na pregledu, zadnjih 2-3 dana osjecam nekakav pritisak u lijevom jajniku, da li je da mi menga kasni zbog toga ili postoji mogucnost da sam trudna?? hvala unaprijed :)))

rerica -> RE: Da li sam trudna ? (19.10.2012 18:41:00)

IZVORNA PORUKA: josipa11

pozdrav.. imam jedno pitanje, nova sam na ovom forumu tako da :) ovako, imali sam spolni odnos i kondom je pukao ali van mene i na kraju decko mi nije ejakulirao u mene, vec van.. menstruacije su mi u zadnja 3 mjeseca normalno dolazile, ali sad, trebala sam dobiti 12. i jos uvijek nisam, napravila sam test (Clearblue) u ponedjeljak iz prvog urina i negativan je.. vec sam dulje napuhana, imam pristice, leda me bole itd itd.. inace, u 7. sam mjesecu bila na pregledu i ginekolog je rekao da imam cistu na lijevom jajniku velicine 5-6 cm.. od tad nisam bila na pregledu, zadnjih 2-3 dana osjecam nekakav pritisak u lijevom jajniku, da li je da mi menga kasni zbog toga ili postoji mogucnost da sam trudna?? hvala unaprijed :)))

sama si rekla sve,tu nema dileme to tebe cista zeza [sm=smiley1.gif]

josipa11 -> RE: Da li sam trudna ? (19.10.2012 23:16:05)

ufff, jel to sigurno? mene bas strah nekako da sam trudna :D

Andy_Bec23 -> RE: Da li sam trudna ? (20.10.2012 9:04:41)

josipa11 draga moja ukoliko ne zelis d budes trudna odi kod ginekologa i uzmi pilule ili neku drugu zastitu, pa se neces morat sekirat oko toga jesi li ili niksi. Napravi test pa ces vidjet jesi trudna mi ti ne mozemo reci. A ukoliko nije ejakulirao u tebe nema straha... Vjeruj mi da nije tako lako ostat u drugom stanju, kod nekih je a koid nekih nije...

josipa11 -> RE: Da li sam trudna ? (20.10.2012 14:45:14)

ma cula sam da su te pilule bas pune hormona pa ne bi htjela uzimat, a dosada nije bilo nikakvih problema s time.. pa me muci jer me sve boli kao da cu dobiti mengu, a nikako da dobijem, a taj pritisak u jajniku stalno osjecam :/ ja se nadam da nije trudnoca, jer tad mi nisu niti trebali biti plodni dani..

josipa11 -> RE: Da li sam trudna ? (20.10.2012 15:40:22)

i da, radila sam test 3 dana nakon kasnjenja menstruacije i negativan je.. :/

nanika -> RE: Da li sam trudna ? (20.10.2012 16:20:14)

Ja mislim da nisi trudna

josipa11 -> RE: Da li sam trudna ? (20.10.2012 19:32:24)

uh, hvala puno :))

josipa11 -> RE: Da li sam trudna ? (23.10.2012 15:58:24)

Pozdrav, evo mene opet.. znaci, sad sam se vratila od ginekologa i bila sam na ultrazvuku, rekao je da opet imam neku nakupinu cista i nekakvu zlijezdu u maternici, kanalu.. mene brine da li sam trudna (radila sam test 3.dan kasnjenja menstruacije i na 10.dan) oba su bila negativna, danas je 11.dan da mi kasni.. ginek je rekao da mu ne izgleda kao trudnoca zasad sto me zabrinulo, vec kao nekakva zlijezda.. sad je proslo vec 3tj odkad sam mogla zatrudnjeti, zanima me da li se trebam brinuti ili je kasnjenje menstruacije zbog te zlijezde i kakva bi to zlijezda mogla uopce biti ako netko moze poomoci? [sm=smiley19.gif]

josipa11 -> RE: Da li sam trudna ? (23.10.2012 16:13:44)

i ako mi netko moze reci nakon koliko se vremena trudnoca moze vidjeti na UZV da je on siguran da je trudnoca?

vjestica -> RE: Da li sam trudna ? (23.10.2012 16:20:48)

to nije trudnoća
nakon 10 dana kašnjenja , ako uv ne bi sigurno pokazao, bar bi dao naslutiti da je trudnoća
ako hoćeš da budeš 100% sigurna , uradi betu

josipa11 -> RE: Da li sam trudna ? (23.10.2012 16:42:01)

da ali mene je zabrinuo ginekologov odgovor- to mi zasad ne izgleda kao trudnoca :/

milenium -> RE: Da li sam trudna ? (23.10.2012 16:52:45)

i ako mi netko moze reci nakon koliko se vremena trudnoca moze vidjeti na UZV da je on siguran da je trudnoca?

josipa meni tek na uzv vidjelo sa 7-8 tjedana trudnoće.

josipa11 -> RE: Da li sam trudna ? (23.10.2012 17:20:25)

a jeste radili test na trudnocu prije UZV?

marichui -> RE: Da li sam trudna ? (23.10.2012 18:12:47)

Pozdrav svima,ja sam nova ovdje...danas mi kasni 11. dan,test negativan...jel moguce da moze pokazivati lazno negativno i da li se vec moze na UZV vidjeti ako je u pitanju trudnoca? Hvala puno!

nanika -> RE: Da li sam trudna ? (23.10.2012 18:24:50)

Marichui na ultrazvuku se moze vidjeti da li si trudna. Uradi test opet ujutro sa prvom mokracom. U svakom slucaju javi se doktoru.

Zelim ti puno srece i naravno dobro dosla na RR[sm=bravo.gif]

milenium -> RE: Da li sam trudna ? (23.10.2012 20:52:14)

a jeste radili test na trudnocu prije UZV?

jesmo,bio je +. većinom žene nakon što na testu saznaju da su trudne idu na uzv u sedmom tjednu,netko tjedan gore- dole.uglavnom nemoj rano ić jer neće se još čut otkucaji srca a ti ćeš se samo bezveze zabrinut i sekirat.

gerberka -> RE: Da li sam trudna ? (23.10.2012 21:04:51)

ooo dali sam ja trudna? [sm=smiley36.gif]

cestitke zenicama koje su ugledale+ [sm=bravo.gif]

amerika2 -> RE: Da li sam trudna ? (23.10.2012 21:13:41)

Zdravo ja sam nova. Interesuje me sinoc sam radila test bio je negativan, jutros preko minusa se pokazao nevidljivi plus. Kasni mi 12 dana a tako zeljno ocekujem pozitivni test. Sta da radim.

bananica -> RE: Da li sam trudna ? (23.10.2012 21:16:43)

IZVORNA PORUKA: amerika2

Zdravo ja sam nova. Interesuje me sinoc sam radila test bio je negativan, jutros preko minusa se pokazao nevidljivi plus. Kasni mi 12 dana a tako zeljno ocekujem pozitivni test. Sta da radim.

kupi novi test, pa ponovi, ili odi ginekologu.......sretno i drzim fige da bude pozitivan

Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>