Crnkica -> RE: Da li sam trudna ? (15.9.2012 20:12:45)
|
IZVORNA PORUKA: enaaa veliki pozdrav, nova sam ovdje [sm=smiley1.gif] Već par dana redovno čitam vasa iskustva u vezi [sm=nosecka.gif] , pa sam i ja odlučila da sa vama ovo podijelim. Kao prvo menga mi je mogu reci redovna 26-30 dana, mada je u zadnjih par mjeseci bila uvijek nakon 26 dana. U braku sam godinu dana, na [sm=duda.gif] nismo radili, pazili smo [sm=smiley36.gif] . U glavnom, sada imamo zelju da imamo [sm=duda.gif] ili vise njih. Menstruaciju sam imala 21.08., krajem tog mjeseca smo bili na moru, i naravno ovaj put nismo pazili. Ja sam po računanju od 29.08-06.09 imala plodne dane. Neke simptome nisam imala, jedino glavobolja koju uvijek imam kada treba menga da dođe, i imala sam bolove u donjem dijelu stomaka i nadutost. Nisam radila test, jer sam mislila da je rano, očekivala sam da menga nece doci, no vec juče mi se pojavilo nešto kao smeđe, i imala sam temp. a vec jutros bol i menga [sm=smiley19.gif] . E sad da ja vas pitam, da li je moguce da ako sam ostala trudna da i dalje dolazi menga ( mada je moja mama bila trudna 4 mj. a mengu imala), i da li da radim test kada prođe. Užasno sam se razočarala kad je dosla [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] i ne znam zasto je dosla ovako rano kad joj se nisam nadala, unaprijed HVALA kod mene je bio slučaj da sam imala mengu kad sam zatrudnjela,ali nije bila ista ko ostale.više je bila smeđkasta nego crvena i trajala je 3,4 dana,inače sam imala po sedmicu dana.bilo mi je čudno,mada nisam uopšte razmišljala o trudnoći,kad mi se počelo spavati u po bijela dana,kužila sam šta je ali nisam bila sigurna.kad su počele mučnine,to je bilo to.
|
|
|
|