RE: Da li sam trudna ? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

hapymum -> RE: Da li sam trudna ? (13.9.2012 22:59:10)

Slazem se sa animagical da svako dijete ima svoju nafaku,ali sto rekla ova moja prijateljica nekom lije,a nekom kap po kap[sm=smiley36.gif]

Jovana22 -> RE: Da li sam trudna ? (14.9.2012 0:39:44)

ujutru idem kod ginekologa...ne mogu da spavam...nestrpljiva sam da uradim rezultate sto pre... samo da je [sm=duda.gif] iskreno plasim se razocarenja...mnooooogooooo [sm=smiley13.gif]

Artemida84 -> RE: Da li sam trudna ? (14.9.2012 19:57:33)

Draga nemoj se brinuti, ne mozes nista promijeniti i samo se dzaba sekiras. Drzim ti fige i javljaj nam sta bude. I ako ne bude trudnoca, glavu gore i sljedeci mjesec mozda bude bas tvoj, ma svih nas [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Da li sam trudna ? (15.9.2012 10:36:07)

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Jel moguce da mogu ostati trudna iako nisam jos dobila mens nakon poroda

Jeste, uz nezaštićen odnos vrlo je moguće.

Da.
Ne znas kada se desi ovulacija i ako imas nezasticen odnos,sve je moguce.

samo da mahnem,jutros smo radili test,pokazao je jednu crticu,nije mi bas drago ali ipak je bebi 2 mjeseca.

chuci -> RE: Da li sam trudna ? (15.9.2012 10:59:55)

anonimna ne sikiraj se. desilo se jer se trebalo desiti.
tetka od mm tako ima razmak između curica i zajedno su išle u školu, uvijek su zajedno kao bliznakinje da su (iako ne liče).
prva komšinica moje mame isto 11 mjeseci razmak. brat i sestra super se druže i vole.
biće ti lakše aBd jer ćeš sve zajedno raditi za dvoje.
sretno

Lady26 -> RE: Da li sam trudna ? (15.9.2012 11:03:10)

Pa test je pokazao 1 crticu?! Otkad je to trudnoca?

Anoniman -> RE: Da li sam trudna ? (15.9.2012 11:03:11)

IZVORNA PORUKA: chuci

anonimna ne sikiraj se. desilo se jer se trebalo desiti.
tetka od mm tako ima razmak između curica i zajedno su išle u školu, uvijek su zajedno kao bliznakinje da su (iako ne liče).
prva komšinica moje mame isto 11 mjeseci razmak. brat i sestra super se druže i vole.
biće ti lakše aBd jer ćeš sve zajedno raditi za dvoje.
sretno

Draga nisi me shvatila,ja kezem da mi nije drago sto 1 crtica,jer imam bebu od 2 mjeseca,ali i pored ove malesne voljela bih jos jedno da skupa rastu ali nisam trudna tako je samo 1 a ne 2 [sm=rozacrtici.gif]

Alma_27 -> RE: Da li sam trudna ? (15.9.2012 11:03:13)

kod moje djece je razmak 22 mjeseca a sad pomislim da bi bilo bolje da je jos manji bas zbog ovog sto chuci kaze.

mali razmak je "los" zato sto ce tijelo zene biti opereceno a da se nije potpuno oporavilao ali, ostalo, ide lakse

enaaa -> RE: Da li sam trudna ? (15.9.2012 17:49:47)

veliki pozdrav, nova sam ovdje [sm=smiley1.gif] Već par dana redovno čitam vasa iskustva u vezi [sm=nosecka.gif], pa sam i ja odlučila da sa vama ovo podijelim. Kao prvo menga mi je mogu reci redovna 26-30 dana, mada je u zadnjih par mjeseci bila uvijek nakon 26 dana. U braku sam godinu dana, na [sm=duda.gif] nismo radili, pazili smo [sm=smiley36.gif]. U glavnom, sada imamo zelju da imamo [sm=duda.gif] ili vise njih. Menstruaciju sam imala 21.08., krajem tog mjeseca smo bili na moru, i naravno ovaj put nismo pazili. Ja sam po računanju od 29.08-06.09 imala plodne dane. Neke simptome nisam imala, jedino glavobolja koju uvijek imam kada treba menga da dođe, i imala sam bolove u donjem dijelu stomaka i nadutost. Nisam radila test, jer sam mislila da je rano, očekivala sam da menga nece doci, no vec juče mi se pojavilo nešto kao smeđe, i imala sam temp. a vec jutros bol i menga [sm=smiley19.gif]. E sad da ja vas pitam, da li je moguce da ako sam ostala trudna da i dalje dolazi menga ( mada je moja mama bila trudna 4 mj. a mengu imala), i da li da radim test kada prođe. Užasno sam se razočarala kad je dosla [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] i ne znam zasto je dosla ovako rano kad joj se nisam nadala,
unaprijed HVALA

Andy_Bec23 -> RE: Da li sam trudna ? (15.9.2012 19:50:31)

Pozdrav enna .... Dobro dosla ...

Vako tu ti niko nece reci jesi li ti trudna ako sumljas u to odi kod doktora, mada je mogucnost vrlo mala. Nijedna zena nije ista, sve se u trudnoci razlikuju jedna od druge i bilo bi glupo da smo sve isdte. A to ako je tvoja mama imala [sm=hudicek1.gif] dok je bila trudna ne mora odmah da znaci da je i kod tebe tako.

Ja ti od srca zelimda sto prije ugledas[sm=rozacrtici.gif]

Crnkica -> RE: Da li sam trudna ? (15.9.2012 20:12:45)

IZVORNA PORUKA: enaaa

veliki pozdrav, nova sam ovdje [sm=smiley1.gif] Već par dana redovno čitam vasa iskustva u vezi [sm=nosecka.gif] , pa sam i ja odlučila da sa vama ovo podijelim. Kao prvo menga mi je mogu reci redovna 26-30 dana, mada je u zadnjih par mjeseci bila uvijek nakon 26 dana. U braku sam godinu dana, na [sm=duda.gif] nismo radili, pazili smo [sm=smiley36.gif] . U glavnom, sada imamo zelju da imamo [sm=duda.gif] ili vise njih. Menstruaciju sam imala 21.08., krajem tog mjeseca smo bili na moru, i naravno ovaj put nismo pazili. Ja sam po računanju od 29.08-06.09 imala plodne dane. Neke simptome nisam imala, jedino glavobolja koju uvijek imam kada treba menga da dođe, i imala sam bolove u donjem dijelu stomaka i nadutost. Nisam radila test, jer sam mislila da je rano, očekivala sam da menga nece doci, no vec juče mi se pojavilo nešto kao smeđe, i imala sam temp. a vec jutros bol i menga [sm=smiley19.gif] . E sad da ja vas pitam, da li je moguce da ako sam ostala trudna da i dalje dolazi menga ( mada je moja mama bila trudna 4 mj. a mengu imala), i da li da radim test kada prođe. Užasno sam se razočarala kad je dosla [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] i ne znam zasto je dosla ovako rano kad joj se nisam nadala,
unaprijed HVALA
kod mene je bio slučaj da sam imala mengu kad sam zatrudnjela,ali nije bila ista ko ostale.više je bila smeđkasta nego crvena i trajala je 3,4 dana,inače sam imala po sedmicu dana.bilo mi je čudno,mada nisam uopšte razmišljala o trudnoći,kad mi se počelo spavati u po bijela dana,kužila sam šta je ali nisam bila sigurna.kad su počele mučnine,to je bilo to.

nadalica -> RE: Da li sam trudna ? (29.9.2012 9:08:23)

Bila sam ovaj mjesec na terapiji klomifenom i primila pregnyl 12. dc imali smo ciljane odnose... danas mi je 30. dc, [sm=hudicek1.gif] još nema, a test sam radila prije tri dana i bio je negativan....prekjučer sam imala sve simptome i mislila sam da ću dobiti, međutim, to je prestalo...sve osim što me blago grudi bole...ima li šanse da sam možda trudna, da sam uradila test prerano? Svakako sam dobila od dr. uputnicu da vadim betu i rekla je da ne bi trebalo da kasni ciklus jer je ipak to bila terapija hormonima....

anaP -> RE: Da li sam trudna ? (29.9.2012 18:08:37)

zdravo cure. treba mi vasa pomoc.
imala sam odnos 7 dana nakon pocetka zadnje mens.i nakon toga vise ne. a nova mens mi kasni vec 10 dana. inace nije mi redovna, kasni cesto po 2-4 dana. radila sam sinoc test za trudnocu i negativan je. da li postoji sansa idalje da sam trudna?! jer imam neke znakove trudnoce...

anaP -> RE: Da li sam trudna ? (29.9.2012 18:38:08)

IZVORNA PORUKA: anaP

zdravo cure. treba mi vasa pomoc.
imala sam odnos 7 dana nakon pocetka zadnje mens.i nakon toga vise ne. a nova mens mi kasni vec 10 dana. inace nije mi redovna, kasni cesto po 2-4 dana. radila sam sinoc test za trudnocu i negativan je. da li postoji sansa idalje da sam trudna?! jer imam neke znakove trudnoce...

zaboravih.. znakovi su: zatvor, cesto moram piskiti, bolovi u stomaku...
da li je jos rano da mi test pokazuje pozitivne rezultate. ili?

cele.k. -> RE: Da li sam trudna ? (15.10.2012 12:50:47)

Cao. Ja se ukljucim samo kad imam neko pitanje al inace redovno šratim forum.Juce sam trebala dobiti[sm=hudicek1.gif] al nije dosla.Imam povremene bolove u donjem djelu stomaka.Maloprije sam uradila test ko da sam vidjela blije crtu,a mozda i umisljam da sam je vidjela.Moze li mi neko reci jel se trudnoca moze odmah po izostanku vjestice vidjeti na testu?

hatepsut -> RE: Da li sam trudna ? (15.10.2012 12:56:38)

IZVORNA PORUKA: cele.k.

Cao. Ja se ukljucim samo kad imam neko pitanje al inace redovno šratim forum.Juce sam trebala dobiti[sm=hudicek1.gif] al nije dosla.Imam povremene bolove u donjem djelu stomaka.Maloprije sam uradila test ko da sam vidjela blije crtu,a mozda i umisljam da sam je vidjela.Moze li mi neko reci jel se trudnoca moze odmah po izostanku vjestice vidjeti na testu?

Vec prvi dan nakon izostanka mjesecnice test moze pokazati trudnocu ako je do nje doslo.Sretno !

cele.k. -> RE: Da li sam trudna ? (15.10.2012 13:00:47)

A moze li se desiti da se vidi tek 2-3 dan ili odmah prvi?

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (15.10.2012 13:04:28)

[Sadržaj poruke je obrisan]

animagical -> RE: Da li sam trudna ? (15.10.2012 13:06:51)

cestitam[sm=smiley1.gif] i blijeda crtica je crtica...ponovi svakako test, kako bude vise kasnila, bice jaca crtica... i najbolje s prvim jutarnjim urinom

Loretta -> RE: Da li sam trudna ? (15.10.2012 13:20:35)

kao sto su meni govorili, crtica je crtica [sm=bravo.gif] tako je isto i meni bila blijeda crtica cak kad sam i ponavljala test nakon par dana pa mi nista nije bilo jasno heheh. I čestitam [sm=bravo.gif]

cele.k. -> RE: Da li sam trudna ? (15.10.2012 14:19:26)

da,i meni se to desilo vec jednom.crtica je preblijeda,tako da mi se cini da je nisam umislila od jake zelje.kad ponovo da uradim test?iako me u donjem dijelu stomaka nesto ziga,ko da ce svaki cas doci[sm=hudicek1.gif]

Bebica11 -> RE: Da li sam trudna ? (15.10.2012 14:21:29)

da,i meni se to desilo vec jednom.crtica je preblijeda,tako da mi se cini da je nisam umislila od jake zelje.kad ponovo da uradim test?iako me u donjem dijelu stomaka nesto ziga,ko da ce svaki cas doci[sm=hudicek1.gif]

ponovi test za dva dana ili izvadi beta hcg u krvi

ja i mm se "svadjali" ja vidjela crticu a on nije na testu(eto toliko je bila blijeda) i izvadim betu kad ono[sm=duda.gif] u tibi[sm=bravo.gif]

cele.k. -> RE: Da li sam trudna ? (15.10.2012 14:35:15)

hvala.malo mi je lakse

Alma_27 -> RE: Da li sam trudna ? (15.10.2012 14:41:50)

i meni je tako bila blijeda crtica i ja pravo na RR [sm=smiley36.gif] i bi trudnoca.

ti opet provjeri za koji dan

Dalia_88 -> RE: Da li sam trudna ? (15.10.2012 16:45:08)

[img]http://www.dodaj.rs/t/1F/11s/3dY2BLPH/photo0566.jpg[/img]

Evo moje crtice od prije 6 mj (5 dana prije ocekivane menge) i evo moja curica mi plese po stomaku [sm=bravo.gif]

Sretnooooooo [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>