Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 14.12.2011 16:38:38
mamine oci
IZVORNA PORUKA: kula
Hvala drage moje... Moja bombica jede najviše kuhanu hranu (grašak, kupus, brokulice, krompiriće sa piletinom ili teletinom). Ne pije vještačke sokove, samo cijeđene narandže, limun, jabuke, kruške... Vrlo rijetko joj dam malo čokolade, jer mi je glupo stalno odbijati čokoladu kad joj neko sa strane ponudi. A teta je izvodi svaki dan, ona se slomi hodajući, ali zato i nadoknadi sve kad uđe unutra - odmah traži njam njam! Inače, svi nalazi su joj uredni... Jednostavno, dijete ima OGROMAN apetit!
ovako je jelo i moje djete i dok su se svi cudili kako samo jede sad smo u fazi kad ne jede nista
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 30.1.2012 16:04:16
Lady26
Morala sam podignuti temu jer sam happy....Lana nakon duzeg perioda pocela da napreduje....za manje od mjesec dana je dobila 1/2kg masallah a duuugo je stagnirala....
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 30.1.2012 16:05:35
nanika
IZVORNA PORUKA: Lady26
Morala sam podignuti temu jer sam happy....Lana nakon duzeg perioda pocela da napreduje....za manje od mjesec dana je dobila 1/2kg masallah a duuugo je stagnirala....
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 31.1.2012 9:19:34
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Lady26
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 9.3.2012 22:05:21
milenium
IZVORNA PORUKA: mamabb
IZVORNA PORUKA: kula
Drage moje, moja curica je stvarno pravi mali bucko, ne dajem joj više slatkiše nikako, ali ona sve ostalo samo trpa.... Mislila sam da joj uvedem neku dijetu.... Trebala bi na svoju visinu od 80cm imati maksimalno 13ak kg, a ona ima cijelih 15.... Što je najgore ona zuji po kući, hoda, trči, ali stalno traži njam njam...
Ja na svoju ruku ne bih uvodila nikakvu dijetu. Ako znam šta mi djete jede, vodim računa o ishrani, prvo bih razgovarala s pedijatrom uradila nalaze pa onda vidjeli šta bi. Moja ima, sad, 3godine visoka je 111cm ima 24kg. Deblja je od svoje generacije i to pofino ali je i višlja za glavu od svih. Dumala sam i sama ali me pedijatar umirio, uradili nalaz,non-stop je u pokretu, zdravo jede (trudim se) nekad me zagolicaju komentari drugih mama ali i brzo me prođe.
neka ima netko tko je i nama blizu po kilama.3 godine,7mjeseci,22kg,oko 116 cm