Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 17.5.2012 9:32:24
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Nedi
Koji broj cipelica (ako se mogu zvati cipelice ) node djecica od 4,5 godine. Mi smo na broju 31 a do zime cemo garant biti za dva broja više
Ne znam draga Nedi citajuci i ovdje a i po sopstvenom iskustvu djeca su mashAllah i visoka i "nogata" hehehehe, L. i vecina njenih drugarica koje su sada u periodu punjenja 4 godine imaju oko 28 br.
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 17.5.2012 9:39:51
bebacha
samo nek napreduje nama djeca nemogu ni genetski biti nesto visoka i teska al et Alen opet napreduje punooo bolje nego Ajla,valjda zato sto je djecak razlika je 2 god i 4 mjesca i nema neke velike razlike izmedu njih dvoje
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 17.5.2012 13:41:26
Dida79
Meni je nabolje da neposjecujem ovakve teme Mi smo ispod prosjeka ali nije cudo nikakv jer njega da se pita on nikada ne bi jeo.Bas sinoc govorim muzu radiej bi Igman prevrnula nego ovo djete nahranila.Nema sta ne radim samo da ga umolim da pojede makar par kasika jos samo na glavi dubila nisam
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 17.5.2012 14:17:19
henna ze
moje dijete ima 10 godina al je nema u tabeli..garant bi njene mjere bile za 16 godina..jer joj i kupujem odjeću za 16.. 10 g- 155cm i 42 kg..mašala cura moja broj šlapetine 40
Evo, na ovom linku su tabele. Imaju i za bebe, i za veće, od 2 do 20 godina. Nije ih teško koristiti. Treba paziti da su različite za dječake i djevojčice. I tu su odgovori za zabrinute mame je li sve OK, što uglavnom jeste, i što i golim okom vidimo, jer OK su i malo mršavija i malo deblja, i malo visočija i malo niža djeca...
Evo, na ovom linku su tabele. Imaju i za bebe, i za veće, od 2 do 20 godina. Nije ih teško koristiti. Treba paziti da su različite za dječake i djevojčice. I tu su odgovori za zabrinute mame je li sve OK, što uglavnom jeste, i što i golim okom vidimo, jer OK su i malo mršavija i malo deblja, i malo visočija i malo niža djeca...
Super link!
L. je znaci sa visinom blago iznad gornje granice, a sa tezinom u prosijeku, sve je to OK znaci.