Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 5.7.2012 9:02:32
leona81
ne znam ni ja, pa zato uvijek koristim istu vagu. npr meni je patronazna donosila kuci vagu i M dobila kilu i nesto prvi mjesec a u domu zdravlja navodno izracunali 600g. nedavno je ja vagala kod mame imala 14,5 kg a u domu zdravlja manje? tako da nemam pojma sta je tacno
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 5.7.2012 9:36:52
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: teacher75
bas mi je bilo cudno da je toliko velika razlika, cak 1kg izmedju ove u apoteci i one u dz
Moguce je da je dobila 1 kg ali moze biti i do vage. Ja sam to primjetila kod ginekologa jer imaju 2 ordinacije i u svakoj po vaga, na ovoj na kojoj se uvijek vagam pokazalo kao i kod kuce sto je a na ovoj drugoj pokazalo cak preko jedne kile vise!
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 5.7.2012 9:59:00
ziki
IZVORNA PORUKA: ziki
IZVORNA PORUKA: ziki
Nemirko Dob: 3.5 god Tezina: 18 kg Visina: 102 cm Broj cipele: 26/27 (podatci od prije mjesec) porodjajna 3930 gr, 57 cm
Malo smo porasliNemirko Dob: 3.6 god Tezina: 18 kg Visina: 104 cm Broj cipele: 27
porodjajna 3930 gr, 57 cm Junior Dob: 5 mj i 21 dan Tezina: 10.1 kg Visina: 79 cm Broj cipele: 18(na osnovu papica) porodjajna 3750 gr, 60 cm
u poneeljak smo se vagali Tarik Dob: 4 god,1 mj Tezina: 19 kg Visina: 109 cm Broj cipele: 28 porodjajna 3930 gr, 57 cm Teufik Dob: 1 god Tezina: 12,2 kg Visina: 79 cm Broj cipele: 21 porodjajna 3750 gr, 60 cm Ima do vage a ima i do metra po ovome moje mleđe dijete se skupilo od vrućine
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 8.7.2012 23:04:38
niki83
Ma daj Iman ja svoju stavljam na vagu kad mi naumpadne, nemoj me sad razocarati, pa da ispadne da nemamo ni 12 kg Salim se, ali zaista vagamo se kad stignemo, i nakon sto nekoliko puta zaredom imamo istu kilazu onda to uzimam kao trenutno stanje