Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 9.11.2011 20:50:57
ziki
Nemirko Dob: 3.5 god Tezina: 18 kg Visina: 102 cm Broj cipele: 26/27 (podatci od prije mjesec) pododjejna 3930 gr, 57 cm
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 20.11.2011 20:55:11
mila81
M. A.
starost: 3,3 god -------------- 2 god. i 16 dana visina: 98 cm -------------- 92 cm težina: 14 kg -------------- 14,600 br. cipela 24/25 -------------- 23 I moj Muhamed je sitniji od svojih vršnjaka, sve pitaju jesu li on i Ajša blizanci, ranije što neko kaže bilo mi je žao, nekako, čak sam ga vodila doktoru da bih radila hormon rasta, i doktorica objasnila sve po redu, i da je na toj VHO tabeli u normalnim ghranicama i ja odustala i sebe smirila, što neko ovdje pametno reče, samo nek su zdravo, a porast če se
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 20.11.2011 21:05:03
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Lamija:
Starost: 3 godine i 6 mjeseci Visina: 108 cm Tezina: 17 kg Br. cipela: 26
Mada moram provjeriti visinu i tezinu.... nisam odavno je mjerila a malo mi je opala kad je bila bolesna... :/
Lamija & Luna copy-paste razlika samo u 1kg u tezini hehehehehe, u medjuvremenu je izmjerih i ta je visina a tezina 16kg, cipele iste, i dob im je ista, cool!
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 21.11.2011 8:44:47
veeseelaa
ma je, Ajša je visoka al vidim svi njeni vršnjaci laganiji od nje magbi pa meni je to ok 15 kg, bolje neg 19, crknem nekad kad je moram iznijeti na 3 sprat