Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 3.11.2011 19:24:54
jasmina_mm
Jako dugo se nisam javljala, ali ponekad citam teme i na ovu se javljam samo da utjesim mame koje misle da imaju sitnu djecu
moj sin ima 4 godine visok je oko 92-95cm (nismo se mjerili sad ce godina) tezak je cca 13kg broj cipele 23-24
Nedonosce je, a ni mm ni ja nismo Bog zna sta visoki tako da ima i genetike. Bitno je da su djeca zdrava i ne pada mi napamet uporedjivati dijete sa drugom djecom (mada sam to nekada radila), naprotiv sad sam ponosna jer se u svakoj grupi moje dijete izdvaja i svako ga zamjecuje jer je sitan, okretan, pricljiv. Ja kad pocnem da panicim oko ovih stvari sjetim se one silne djece kojoj doniramo novac jer su bolesna, zato hvala Bogu sto su zdrava, a imaju citav svijet da rastu...
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 3.11.2011 20:07:28
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: jasmina_mm
Jako dugo se nisam javljala, ali ponekad citam teme i na ovu se javljam samo da utjesim mame koje misle da imaju sitnu djecu
moj sin ima 4 godine visok je oko 92-95cm (nismo se mjerili sad ce godina) tezak je cca 13kg broj cipele 23-24
Nedonosce je, a ni mm ni ja nismo Bog zna sta visoki tako da ima i genetike. Bitno je da su djeca zdrava i ne pada mi napamet uporedjivati dijete sa drugom djecom (mada sam to nekada radila), naprotiv sad sam ponosna jer se u svakoj grupi moje dijete izdvaja i svako ga zamjecuje jer je sitan, okretan, pricljiv. Ja kad pocnem da panicim oko ovih stvari sjetim se one silne djece kojoj doniramo novac jer su bolesna, zato hvala Bogu sto su zdrava, a imaju citav svijet da rastu...
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 3.11.2011 20:43:05
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: jasmina_mm
kao da si opisala mog sina,
3 godine, 90 i nesto cm, 12,5 kg, cielice 23 brz, okretan, pricalica
za sada je visinu na mene, vidjet cemo da li ce se izvuci na oca
samo da su zdravi
< Poruku je uredio maja78 RR -- 3.11.2011 20:46:16 >
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 3.11.2011 20:44:39
Anoniman
21 mjesec Visok 86 cm 12 kg Br cipela 24-25
Rodjen 3516gr 55cm
I meni govore da je zgoljav zasvoj uzrast,ali on meni ne izgleda tako,ne ocrtavaju mu se koske,malo je vise zivahan,ali po meni sasvim normalno dijete...Zdravo sto je najbitnije...Genetika igra veliku ulogu i ja i njegov otac smo zgoljavi biliu djetinjstvu i mladosti
< Poruku je uredio MarinaDK -- 3.11.2011 20:57:34 >
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 3.11.2011 21:58:16
niki83
Nasa bolna tema , zato sto spadamo u grupu ovih sitnica Dakle, djevojcica: 2 godine i mjesec dana visina 85 cm (skoro prosjek) tezina 10,7 kg (skoro prosjek) uvijek nam nedostaje malo do prosjeka ... ali evo br. obuce 22-23 sto dokazuje da ima bas sitnu konstrukciju tijela.. No, sto neko rece, hvala Bogu zive smo i zdrave, i to je najvaznije!
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 3.11.2011 22:31:12
Anoniman
Najvaznije je da su djecica zdrava i vesela,jaj os nikad nisam gledala te tabele(ako neko ima link da stavi)a znam da mi je dr zadnji put rekla da je Adi previsok za svoj uzrast,mnogo raje misli da mu je tri godine Uvijek pitaju jel mu otac visok, a 197 cm u njemu...Moja drugarica stalno kuka kako joj je Timur malen Adi veci za glavu od njega ,ali i ona injen muz su niski ljudi...Kad odrastemo svi pricamo,svi smo visoki,linija je tu pa neko malo vise ,neko manje...Vazno je zdravlje
RE: Visina, težina i dob vašeg djeteta 3.11.2011 23:13:12
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ne vidim sta je smijesno....
uh bježi rekoh podaci su u bobu pa ne kontam jel svakog npr prvog u mjesecu vagate djecu il kako??? npr ja ne znam koliko moja kći ima kg, mogu lupiti al stvarno ne znam Šega mi bijahu ti pouzdani podaci