Anoniman
|
Ma sve su to price za sebe. Mogla bi knjigu napisati o tome. Mislim da sto se tice prijateljica, da sam opametnila, i da mi je sad sve, necu reci s frezervom, ali drzim se one: SRETNI SU ONI KOJI NISTA NE OCEKUJU JER NE DOZIVLJAVAJU RAZOCARENJA. Tako da sam sad spremna na sve, zovemo ih prijateljice, ali tu smo da popijemo kafu, prosetamo, shoping, zafrkancija, ali kad padne onaj "snijeg" itekakve tragove ostavljaju. Jedna situacija, slicna ovim vasim je bila kad sam se trebala udat. Imala sam dvije prijateljice, s jednom sam bila svaki dan, zajedno studirale, sve isto prolazile i bile smo bas super, a drugu sam vidjala vikendima i bile smo dobre, ja sam se u njenoj kuci osjecala kao u svojoj i obratno. Prva mi je bila kuma, a drugu sam zvala u svadbu. Kad smo odredili datum, ja dosla kuci i nju nazvala, kazem da sam donijela i vjencanicu i ocekivala sam da ce doci, da cemo to vrijeme provoditi zajedno, ona mi je rekla joj ne mogu, hajde ti kod mene na kafu. Ja nisam mogla, jer mi je stvarno kuca bila uvijek puna gostiju, trebalo je sve organizovati za 7 dana. Ja sam je pozvala u svadbu, sve sve, ona se za 7 dana nije udostojila nazvat, na svadbu nije dosla, i 15 dana posle svadbe mi poslala sms, sta ima, sta radim, kad je svadba?????? Nisam ni odgovorila na taj sms, bilo mi je i smijesno i zalosno. Hvala Bogu imam sestru i mamu, imam djecu, muza, a ostali manje vise. Samo mogu za jedno garantovati, da mi je zao svakog ko ima bilo kakav problem, radujem se svacijoj sreci, jer na kraju volim slusat da mi neko govori da mu je super u zivotu, nego da pati jer i ja cu patit, zato sto sam takva i sa svima suosjecam. Zato ima jedna pjesma: nema, nema dobrih prijatelja....
|