makana -> RE: Najbolje prijateljice (28.12.2007 12:09:01)
|
slažem se sa džanom ne može se i ne treba sve pripisivati ljubomori i zavisti meni je dugo trebalo dok mi nije što se kaže došlo iz dupeta u glavu, ne možeš ali zaista ne možeš imati ozbiljnu vezu, posebno kada je riječ o braku a i dalje sa prijateljicama raditi sve ono što i prije i družiti se intenzivno kao i ranije jednostavno je nemoguće i ja sam na žalost izgubila vezu s mnogim ljudima, dragim nešto mojom krivicom, a nešto njihovom "kada se nešto hoće traži se način, a kada neće i ne želi traže se opravdanja" to je tako, kada uđeš u brak rijetke su kafe poslije posla s prijateljicama jer ideš kući da praviš ručak ili izađeš s mužem na ručak, trebaš u slboodno vrijeme uglaviti roditelje koje više ne viđaš svaki dan, braću, sestre, a kada još dođu djeca eeeeee tad nastaje pravi dernek meni ni mojoj bebi nisu došli neki ljudi da nas vide u koje sam se klela i zbog kojih sam se s mužem znala posvađati nisu došli jer nisu htjeli, tu prvenstveno mislim na neke prijateljice ali kada mijenjaš određene životne faze treba biti jasno da je to promjena uz koju idu i gubici, ostaju samo oni koji žele sa prijateljicom iz osnovne (i za nju zaista mogu reći da mi je prijateljica) nekada se ne čujem i ne vidim po mjesec dana, ali uvijek smo tu jedna za drugu, evo već 20 godina, huh, zar ima tolikoooooo, i svaki put kao da smo se jučer vidjele i rastale sve koje su ostavile nas kada dođu u istu situaciju dakle brak i djeca razumjeće, neke je možda stid pa se zbog toga ne javljaju ali ja sam uvijek za čiste situacije haydi zašto ne nazoveš jednu od njih, onu najiskreniju i najotvoreniju i konkretno je pitaj i saznaj kako bi se odredila dalje prema njima, jer bolje je znati nego plakati i pitati se sretno ti sutra i želim ti sve najbolje u novoj životnoj fazi u kojoj te zaista čeka još jedan istinski prijatelj da zaključim, i ja sam razočarana nekim svojim prijateljicama, osobito jednom, ali prihvatam to tako što znam da sve ima svoje zašto i zato i ne dam da mi ona poljulja povjerenje u sve druge ljude koji će tek da uđu u moj život
|
|
|
|