|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  429 430 [431] 432 433   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
15.1.2012 20:38:04   
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo

IZVORNA PORUKA: Sandrich

user posted image Ja se zasad jos uvijek sama mogu brijati user posted image

Blago tebi,ja od trbuha vidim samo malo gospođeuser posted image ,al  nek čovo brijeuser posted image

ja nekako ispred ogledala user posted image mada cu se anđelo morati prepustiti muzu..da ne idem sa gospođom obrijanom na preskake na porod user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10751
15.1.2012 20:39:13   
Sandrich
Uzela sam Gerbo onaj cryo + i ne moras nagalsavat nista jer kad dr otvori paket u njemu je ugovor i sve pise sto treba da zna, i ja sam to bas pitala

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10752
15.1.2012 20:40:31   
anđelo
IZVORNA PORUKA: gerberka

Gerbo,uzmi ti i vreću za spavanje,jer Tahir kad malo ojača i počene none dizat,ode i deka i jorgan.Nego jednu vrećicu nabaviuser posted image user posted image user posted image user posted image ,A jorgane male bebe mogu navući preko glave ručicama,na sve su spremne.Zato jorgani u početku nisu preporučljivi

a kako ce navuci prvi mjesec user posted image to je bas hit jorgan ne mislim da ce odrasti uz medu jorgan..ma kad bih ga slikala u ovoj posteljini user posted image

imamo mila, kupili jucer dekicu - vrecoci..nacrtani medo i patka na njoj, pretopla user posted image a sto se dekica tice imamo jos tri..jednu miki maus, jednu njezno plavu i jednu tri zečića se drže za ruke user posted image

ej treba mi jos nepropusnih čaršafa , fdje to da kupim..a posteljinu cu jos jednu..ovu šminkersku user posted image kad naraste aBda da vidi kako se veikim jorganom pokrivao user posted image

sandrich
koji si paket za maticne uzela? user posted image sta mislis treba li to naglasiti doktorima user posted image

Eh,to je onda druga stvar,može tim dok ne postane nemiran,ljubi teta svoga Tahirauser posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10753
15.1.2012 20:40:44   
gerberka
ej ja sutra planiram jos onaj vrtuljak sa zvjezdicama po plafonu..ima li ga ko..vidjela sam imaju i zvdjezdicu na lijepljenje..dosta jefitnije, al strah me da ne spadnu s plafona user posted image a i stalno bi po noci svijetlile.vrtuljak se moze podesiti jelde? user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10754
15.1.2012 20:42:50   
gerberka

Uzela sam Gerbo onaj cryo + i ne moras nagalsavat nista jer kad dr otvori paket u njemu je ugovor i sve pise sto treba da zna, i ja sam to bas pitala

e super..kontam ako treba naglasiti a ja se ono pogubim pa zaboravim..ja nisam ni otvarala onaj set, drzim ga u spajzu jer je i stanu pretoplo..dakle ima razlika u sastavu

anđelo user posted image sta nam radi tvoj momak? jel zauzet,,poljubi ga user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 10755
15.1.2012 20:44:37   
gerberka
anđelo dal si i kad si prenijela malog kod vas..meni je to tako super, al jelde treba malo dok ojaca..mislim ono da spava između nas..makar sat user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10756
15.1.2012 20:45:46   
anđelo

ej ja sutra planiram jos onaj vrtuljak sa zvjezdicama po plafonu..ima li ga ko..vidjela sam imaju i zvdjezdicu na lijepljenje..dosta jefitnije, al strah me da ne spadnu s plafona user posted image a i stalno bi po noci svijetlile.vrtuljak se moze podesiti jelde? user posted image

Može ,imam ja kupila polovan,iz Njemačke uvoz,fisher price,ništa mu ne fali.Ima i projektor,a i muziku.I radi na baterije a ne na navijanje.Radi 10-15 minuta.Ima nekoliko vrsta muzike,sa prirodnim zvukovima,npr,cvrkut ptica...sad ću probat nać ,pa ću ti postavit link

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10757
15.1.2012 20:45:58   
Sandrich
i gledaj da se ne porodis u petak user posted image user posted image user posted image
ja kontala gerbo narucit onaj vrtuljak iz bimaca,ima projektor,stvarno je super,a ti imas bimaco u ze pa pogledaj user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10758
15.1.2012 20:45:59   
pauza
anđelo, pa sta je onda ovaj zeljezni glukonat??:-))) ja sam ti tu laik, ali na googlu ima objasnjenje sigurno:-)) a meni je zeljezo 28, nema od cega biti osim od toga....
gerbo, i meni je supewr fol posteljina, ogradica i sve da je u fazonu, i ja sam kupila jednu:-) ali moj ti je savjet jastuk nemoj bebi ma kako tanak bio, nemoj!!! a za jorgan odluci sama... ovaj moj je kraci od madraca, ali je ipak malo siri od madraca, ali eto uzela sam ga jer mi je super da je sve komplet, pa cu ga valjda nekad iskoristiti.... i nama su isto rekli da ga bebi moze navuci preko glave nedaj Boze, pa ako se za to odlucis dobro pazi...

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 10759
15.1.2012 20:47:46   
teacher75
pauzo, iskoristit ces taj jorgan za 2 godine, ko i miuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10760
15.1.2012 20:52:31   
gerberka

i gledaj da se ne porodis u petak user posted image user posted image user posted image
ja kontala gerbo narucit onaj vrtuljak iz bimaca,ima projektor,stvarno je super,a ti imas bimaco u ze pa pogledaj user posted image

pa tu sam i pikala user posted image user posted image user posted image

pauzo, hvala za savjet..ej jorgan ima kanapice koje se zavežu za šipku kreveta user posted image cim god da pokrijes moze navuci ali kontam kad je mali tek ima rukavice ne zna i gdje maše user posted image a ovaj cu ja zavezati da ga ne može vuci user posted image jastuk je pretanak , kao papir, ali svakako necu ako tako kazes..uzeli smo onaj madrac, ne znam kako se zove, kao anatomski user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 10761
15.1.2012 20:53:41   
gerberka
hajte bujrum vecera user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10762
15.1.2012 20:53:50   
pauza
sandrich, je li ti zivis u Sa?
ticher, i mnei se cini da ce to biti za dvije godine, a tada planiram da druga beba bude na putu hahahhaha kako sam samo ambiciozna:-))
gerbo, to izgleda kod tebe neka ultra moderna posteljina:-))) cim ima kanapice na jorganu, moj to nema:-(( ja kontala s donje strane ga malo zagurati za madrac da bebi ne moze navuci, mislim jednog dana kad ga pocnem koristiti....:-)))) a sad ce biti samo fol u dnu kreveca:-)))

< Poruku je uredio pauza -- 15.1.2012 20:58:32 >

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10763
15.1.2012 20:54:09   
teacher75
ovo je moja lana prvih dana i njena ogradica, jastucnica i jorgan su ovakav isti dezen:
user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 10764
15.1.2012 20:54:29   
anđelo

e super..kontam ako treba naglasiti a ja se ono pogubim pa zaboravim..ja nisam ni otvarala onaj set, drzim ga u spajzu jer je i stanu pretoplo..dakle ima razlika u sastavu

anđelo user posted image sta nam radi tvoj momak? jel zauzet,,poljubi ga user posted image

Moj momak,igra igricu na kompijuteruuser posted image .Inače on šalta na kompu,ko velikiuser posted image .Vako ,bebe vole da budu kod mame i babe.Baš sam danas čitala da su rađena istraživanja i da se došlo do zaključka da bebe koje spavaju s mamama,da im sporije kuca srce,odnosno spokojnije su,.Moj mali je spavao sam 3 mjeseca u krevetiću,a kasnije sm ga znala malo kod sebe prenositi i mogu ti reći da je bolje spavao i mirnije.Onda je spavao između mene i mm muža.A i sad voli s nama nego sam u sobi.Kaže kad budem imao 7 godina spavat ću sam.A soba u kompletu stoji,u krevetu svom spavao 20-tak puta .Samo se u sobi igra.Inače sad smo u procesu da ga skroz odvojimo.Inače počeo je on sam spavati u sobi,al onda dođem ja pa ga gledam i ljubim, i nešto mi ga bude žao,pa drugu noć mu kažem možeš s mamom večeras ,a on sav sretan,Kaže moj muž,taman jedno protjeramo iz kreveta ,drugi će nam doćuser posted image user posted image user posted image user posted image nikad rahatlukauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10765
15.1.2012 20:54:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: pauza

ticher, i mnei se cini da ce to biti za dvije godine, a tada planiram da druga beba bude na putu hahahhaha kako sam samo ambiciozna:-))

kopiras meuser posted image user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10766
15.1.2012 20:55:13   
Sandrich
Pauzo nisam iz Sarajeva user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10767
15.1.2012 20:55:19   
gerberka

i ja user posted image user posted image user posted image hAjmo zajedno user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10768
15.1.2012 21:00:09   
teacher75
sto se tice spavanja ja sam od pocetka bila odlucila da je necu navikavati da spava s nama, ne bih mogla oka sklopiti jer bih se bojala da je ne prignjecim, nije mi ni higijenski, mm je pusac pa da puse u nju, itd...pored naseg kreveta sam stavila onu nosiljku sto dodje uz kolica i moze se montirati na kolica tako da je do 3. mjeseca nocu spavala u njoj, a preko dana u dnevnoj sobi u kreveticu, kad bih dojila stavljala sam je pored sebe, dojila sam lezeci i odmah nakon dojenja bih je vracala ili u krevetic (tokom dana) ili u to nosiljku. u 3.mjesecu, kad joj je postalo tijesno u nosiljci a i ja stala na noge i dosla sebi, fino sam je preselila u njen krevetic u dnevnoj sobi i od tada spava sama. ustajala sam da je podojim ili bi je mm donosio i poslije je uredno vracala. doduse bila je prilicno mirna beba, nije imala hb problema sa grcevima. e sada kad dolazi druga beba planiram krevetic staviti u spavacu pa da beba tu spava s nama a lana da ostane spavati u dnevnoj, vjerovatno na uglu- nekako cemo skontati, jer nemam prostora za jos jedan krevet

Neposredna veza do poruke: 10769
15.1.2012 21:02:32   
anđelo
http://www.baby.hr/hr/webshop/view_article/fisher_price_vrtuljak_sa_medvjedicima
Evo naš je isti ovakavuser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10770
15.1.2012 21:06:11   
teacher75
nas vrtuljak je pukao odmah cim je lana bila dovoljno jaka da ga dohvatiuser posted image tako da cemo morati nabavitit novi

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10771
15.1.2012 21:06:24   
gerberka

http://www.baby.hr/hr/webshop/view_article/fisher_price_vrtuljak_sa_medvjedicima

ppredoobrroooooooo user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10772
15.1.2012 21:11:49   
gerberka

gerbo, to izgleda kod tebe neka ultra moderna posteljina:-))) cim ima kanapice na jorganu, moj to nema:-(( ja kontala s donje strane ga malo zagurati za madrac da bebi ne moze navuci, mislim jednog dana kad ga pocnem koristiti....:-)))) a sad ce biti samo fol u dnu kreveca:-)))

samo došij kanapice, mozes ih sama napraviti user posted image
kako se osjecas, imas jos 9 dana mila user posted image imas li pritisak u dnu stomaka? user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10773
15.1.2012 21:16:42   
teacher75

divan je, gdje si kupila i posto je bio?

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10774
15.1.2012 21:18:56   
anđelo
IZVORNA PORUKA: teacher75

divan je, gdje si kupila i posto je bio?

Nije nov,polovan je ,40 km,u radnji kod malene  user posted image

Neposredna veza do poruke: 10775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  429 430 [431] 432 433   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  429 430 [431] 432 433   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *