Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 9:53:42
gerberka
IZVORNA PORUKA: ellam
moze jedno pitanje estetsko??? ima li iko problema sa celulitom? ja imam uzas. kako sam ove kg dobila a nisam nista trenirala 8mj dobila tu ruznu osobinu, bas je fuj
sve ce to proci kad beba dođe koliko si to dobila..normalni je da po nonama imas celulita jer si se udebljala
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 10:22:42
treće
dobro jutro svima, ivanna valjda će biti o.k. da što kraće ostaneš Gerbo mashAllah čestitam , kad ti vidjeh kolačiće enzimi mi proradiše, šta ću sad silver sjeti se dinamitne ,
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 10:25:35
ivannna
Cure hvala vam na podršci, danas sam mirna i pozitivna, pa valjda bude ok.
A sto se tiče celulita, uvijek sam ga imala malo na butinama, a sad i na butinama i listovima bljeee, uzas, nadam se da ce se otopiti prilikom dojenja, valjda su to te energetske rezerve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 10:36:28
ellam
daj boze da se otopi, jer ja se bas razocaram kad ga ugledam na ogledalu... vec sam skontala kako cu na fitnes od aprila abd... a udebljala sam se praaaaaaavoooo puno, 20kg... medjutim ko god me vidi kaze da se nisam nimalo al nimalo promjenila, smao stomak narastao....sad ne znam gdje je tih 20kg. mm kaze da nam vaga ne valja....
silver draga polahko, bolje je bebi nek je u prirodnom inkubatoru dok joj godi ivana super za raspolozenje
lijepa nedjelja ostalim
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 11:21:51
mamaibabo
jutro drage moje......hvala Bogu dobro smo nego pitanje ovih dana mi je povišen otkuvaji srca u minuti 110 otkucaja a pritisak je ok 120/70 a puls srca 110 pa sam se malo zabrinula.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 11:22:04
dush
Silver daraga, polako.... Nemoj se sekirati, bit ce to sve ok Bebi zna kada je vrijeme da ide vani...
Gerbo, bravo Cestitam na ulasku u 9ti! Meni su rekli da se normalne bebe radjaju od 35 sedmice pa nadalje... Nista im ne fali i ako se rode pocetkom 9og mjeseca
Ivanna, drzim ti fige da bude sve ok sa plodnom vodom! Sretno draga i javi se kada izadjes iz bolnice
Evo jos jedan veliki za sve vas!!! Ja nisam nista pekla da bih vas pocastila, ali evo najest cemo se Gerbinih hurmasica Joj kada mi mama dodje narucit cu ih odmah... Vec sam narucila princes krofne Ima 300kg da dobijem kada ona dodje... A ona ne zna naraviti pola mjere, nego sve haman podupla i onda ja to sve smazem, jer ovdje niko nece da jede dobre stvari, svi su na nekim dijetama... C c c c c
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 11:35:02
teacher75
jao kako se super vidi ja sam imala isto ovako lijepu sliku kad je lana bila u pupi, bas se jasno vidjelo i kad se rodila izgledala je upravo tako, al ovaj vragolan izgleda ne voli da se slika
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 11:35:49
ellam
preslatko
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 11:40:17
anđelo
Jutro moje ljepotice.Ja što su ove trudnice ljepe ,s kojom god se sparim na fb sve ljepša od ljepše. Gerbo moja čestitam na ulasku u 9-ti mjesec .Sad skontah ja kad uđem u 8-mi aBd ti ćeš se nama porodit,i onda ode s ove teme,na onu bebe 0-1.Ne smiješ nas ostaviti ,šta ćemo mi bez tvog humora . Ivana i Silver da sve bude ok Dush ,draga mašala,za bebicu,znači i moja je tolika,presladak je .Pravi momčina
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 11:43:59
Lulu_08
dush slicice su predivne, ali ovaj put nemam tako lijepu slicicu jer se ova mala beba vrtirepka okrenula na stranu kada je doktorica bas slikala, ali je na 3D se mrdala i ovako i onako, ma simpaticno skroz.
A tvoja bebica se bas extra vidi, aBd da uskoro svi problemcici budu iza vas i da sve prodje bas onako kako treba.
Gerbo, cestitam na ulasku u 9ti mjesec sa srecom eto dogurala siiii jupiiii...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 11:48:34
treće
povisi se on malo u trudnoći, ali prijavi dr,ja zalošim i kad je 90,mene su u prvoj trudnoći slali internisti na GAK, i jesi li mjerila nakon neke aktivnosti,
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 11:49:30
gerberka
ej cure moje, ja zaspama..a malo me grlo uhvatilo pa cu meda i bibera oblogu..uh jesam ušećerila
dush predivno je, ja nemam sliku svoje , ovo je predivno stvarnooo
hvala vam svima na čestitkama, jako sam ispunjena i sretna, jer vucem dg prijevremenog od 6 mj
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 11:50:29
Mrgica
Dush preslatko, sve se super vidi, a ti se ne sekiraj uz tebe smo, a izdrzat ce to bebijevo srculence, nismo mi ni svesni koliko su bebice zilave i jake, ne daj se mila uz tebe smo... Gerbo masalah, cestitam na 9mj, eto dogura i ti skoro do samog kraja jos majo i gotvo bebi je tu aBd... Ivana drzim fige da sa plodnom vodom bude sve kako treba,a bit ce, oni malo nas sve isprepadaju necim, no sikiriki... Djana cestitam na novoj sedmici, masalah ide to brzo. Silver ne brini, sad ce to koji dan gore dole, nema to veze. Uh ja sam danas nikakva, sve mi ide na zivce, kuca mi gdje god pogledam prljava, a ne da mi se nista raditi, sva sam nekaka lijena i mrzovoljna, sve bih pomlatila oko sebe. Sutra aBd vadimo nalaze, pa cim budu gotovi, put pod noge i kod mame, uh jedva cekam, bas mi fali da me maze i paze kako samo roditelji to znaju ... Svim zenicama veeliki
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 12:02:08
hatepsut
Dobro jutro trudnice...kako ste jutros ? Dush sva sam se rastopila kad vidjeh slicice ! Gerbo cesttike za ulazak u 9ti ...e sad cekaj svaki dan,bitno je da si usla u 9ti..moja drugarica je dan usla u 9ti i rodila jednog malog slatkog nemirka ! Silver,meni je termin bio prosao 7 dana,nisam bila zato da ostajem u bolnici pa sam isla redovno na kontrole...beba mora da izidje,e sad nekim se bas i ne zuri!A ja sam bila 1,5 prst otovrena i za 2h sam se porodila,ali sve to zavisi od zene do zene..samo ti uzivaj u svojoj trudnoci jos neki dan ! Djana cestitma ulazak u novu sedmicu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 12:05:12
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Mrgica
Dush preslatko, sve se super vidi, a ti se ne sekiraj uz tebe smo, a izdrzat ce to bebijevo srculence, nismo mi ni svesni koliko su bebice zilave i jake, ne daj se mila uz tebe smo... Gerbo masalah, cestitam na 9mj, eto dogura i ti skoro do samog kraja jos majo i gotvo bebi je tu aBd... Ivana drzim fige da sa plodnom vodom bude sve kako treba,a bit ce, oni malo nas sve isprepadaju necim, no sikiriki... Djana cestitam na novoj sedmici, masalah ide to brzo. Silver ne brini, sad ce to koji dan gore dole, nema to veze. Uh ja sam danas nikakva, sve mi ide na zivce, kuca mi gdje god pogledam prljava, a ne da mi se nista raditi, sva sam nekaka lijena i mrzovoljna, sve bih pomlatila oko sebe. Sutra aBd vadimo nalaze, pa cim budu gotovi, put pod noge i kod mame, uh jedva cekam, bas mi fali da me maze i paze kako samo roditelji to znaju ... Svim zenicama veeliki
Pronasla sam sebe u ovom boldiranom,i da i ja sutra vadim nalaze !Kad sam maloprije pogledala kroz prozor stid me same sebe bilo ,isto da je magla vani sad cu bar malo prasinu da obrisem i da malo "utegnem i zategnem"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 12:10:00
gerberka
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Gerbo cesttike za ulazak u 9ti ...e sad cekaj svaki dan,bitno je da si usla u 9ti..moja drugarica je dan usla u 9ti i rodila jednog malog slatkog nemirka !
ja imam vec dva dana pritisak u donjem dijelu stomaka..terminuse moje dal imate i vi?
djana, cestitam i ja tebi 13-tu sedmicu, neka ti prođe lako i ugodno..a i sve ostale hato, sretno sutra s nalazima i jos ko ih vadi.meni je stvarno muka kad pomislim na nalaze
ako vam se ne radi vi i ne raidte..ja uvijek pospremim kad me uhvati, a kad mi se ne da, ja onda lezim..nece nigdje pobjeci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 12:10:16
Sandrich
Dush kako super slicica bebe,bas se super vidi Gerboooooooo pa cestitam ti na devetom,masala eto doceka i ti,sad rahat uzivaj,opusti se,najgore si izgurala. za tebe i T. Ivana drzi se,nemoj cackat po netu samo ces se bezvveze zabrinut,slusaj doktore i bit ce to sve abd uredu Silver nemoj da se sikiras,bebacu lijepo unutra,sad ce on jos malo Svim ostalim jedan veliki zagrljaj, dok procitam sve pola zaboravim
< Poruku je uredio Sandrich -- 8.1.2012 12:11:22 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.1.2012 12:18:36
gerberka
sandrich jesi ziva ebote..tebi covo cim posalje koji dolar ti se odmah izgubis kako si ?