|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  332 333 [334] 335 336   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
30.12.2011 10:17:58   
emy24
hvala vam drage moje na odgovorima,kad sam nedavno vadila nalaze imala sam bakterija u urinu,vec sam se ispirala sa kamilicom,i malo mi je lakse,naravno ves mijenjam,koji je takođe pamucni,vidjecemo sta ce mi reci na kontroli,a sto sam spominjala sapun antibakteriski,on je od ljekovitih travauser posted image user posted image pa sad neznam....u svakom slucaju hvaala vam

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8326
30.12.2011 10:35:16   
KupusLivada
IZVORNA PORUKA: ellam

sto smo se raspisale :)))

kupuslivada da te pozdravim user posted image hoces sutra na vj?

niko mi nije odg za maslinovo ulje.... je li iko cuo da to ima efekta?

hej, ja ti sad idem u saraj polje, iduci petak cu na otoku, jer ovdje nece biti zbog praznika...

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 8327
30.12.2011 10:38:00   
bigmama5
hvala draga moja,i ja se nadam... bilo bi mi zao da nesto bude jer sam se jako vezala za ovo malo stvorenje,svaki dan s njom pricam kao da me cuje,ludilouser posted image

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 8328
30.12.2011 10:39:40   
KupusLivada
IZVORNA PORUKA: Miimy

ja sam upravo skontala da je to 5 minuta od mog stana nazvacu da se prijavim i ako se bude placalo treba podrzati jer ideja je hvale vrijedna.. ajmo da se druzimo pa cemo poslije kod mene na kaficu ;)

ih, gdje si ti bila kad sam ja isla, niko se nije druzio, a nevrijeme oba puta bilo...

hurma, pogledaj link sa temom i uzmi taxi. jeftinije je od izdajalice user posted image

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 8329
30.12.2011 10:48:50   
treće
miimy hajde molim te napiši info koji dani i koliko je user posted image
mislim da bi svaka žena koja nije uspješno dojila obavezno trebala otići

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 8330
30.12.2011 10:57:14   
ellam
IZVORNA PORUKA: KupusLivada

sto smo se raspisale :)))

kupuslivada da te pozdravim user posted image hoces sutra na vj?

niko mi nije odg za maslinovo ulje.... je li iko cuo da to ima efekta?

kupuslivada jel to danas nema na otoci, ako sam te dobro shvatila??? ja ne odoh, pa da mi nije zao onda :))))

ja sam inace isla u saraj polje jer mi je to najblize, al mi nesto nije kao na otoci....

Dobro jutro ostalim user posted image

hej, ja ti sad idem u saraj polje, iduci petak cu na otoku, jer ovdje nece biti zbog praznika...

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 8331
30.12.2011 10:59:53   
KupusLivada
trece, evo bona tema, sve pise, cetvrtkom su termini u 18, ali moras nazvati da vidis kad ima mjesta, jos uvijek je besplatno

http://www.ringeraja.ba/forum/%C5%A0kola_dojenja/m_1117419/tm.htm

ellam, nema u saraj polju u utorak, pa cu doci na otoku u petak... A meni ljepse u Saraj polju, manje raje, vise vremena za pitanja i odgovore...

< Poruku je uredio KupusLivada -- 30.12.2011 11:01:21 >

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 8332
30.12.2011 11:06:02   
treće
HEJ pročitala sam to ,ali sam vidjela negdje DA SE PLAĆA IZA NG.

Neposredna veza do poruke: 8333
30.12.2011 11:19:12   
ellam
bebica11 kad stignes da mi odgovoris u cemu su iznijeli tvoju Naimicu? neko je spominjao da ne nosimo djaba skafandere da to ne oblace gore bebama... moze li se ponijeti mala vreca za spavanje pa da bebu u to stave, pa onda u deku? nadam se da je lakse s grcevima, pusa naimi :)

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8334
30.12.2011 11:19:35   
gerberka
miracle..i ti ne spavaš? ja sam slomljena user posted image u neka doba mm ustao i masirao mi stopala user posted image ja više ne računam na spavanje.zorom uspije sklopiti oko na tren i ustajem da popijem kafu

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8335
30.12.2011 11:26:14   
AMELIC
Trudnjačeuser posted image
Nije me bilo dugo vremena, nešto nisam bila horna za pisanje,svašta mi se izdešavalo...ali život ide daljeuser posted image !
Uglavnom bila sam na kontroli i bebi je mashallah dobro,ima već 1100 gr i sve je po mjericama kako i treba bitiuser posted image  Ušla sam u 7-mi pa se lakše dišeuser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8336
30.12.2011 11:28:21   
AMELIC
I da još jedna lijepa vijest:

AAvalon nam se porodila jutros i rodila malog dječaka,neka nam je živ i zdrav zajedno sa svojim roditeljimauser posted image user posted image user posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 8337
30.12.2011 11:41:35   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve najboljeeeeee 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 8338
30.12.2011 11:54:34   
Bebica11

bebica11 kad stignes da mi odgovoris u cemu su iznijeli tvoju Naimicu? neko je spominjao da ne nosimo djaba skafandere da to ne oblace gore bebama... moze li se ponijeti mala vreca za spavanje pa da bebu u to stave, pa onda u deku? nadam se da je lakse s grcevima, pusa naimi :)

ja sam ponijela skafandercic, dobili iz Danske predobar bijeli 50-56 br i nisu nam je u to stavili, vratila sam ga, a iznijela sam je u onom lijepo izradjenom jastucicu za bebe, to sam dobila od tetica i bilo mi nekako najsimpaticnije da je u to stavim a ispod su joj obukli po dva sloja odjece(zato stavite vise) dvije gegice, carapice, bodic dugih rukava, benkica, kapica i jos sam je plahticom koja dodje uz jastucic prekrila po glavici jer je pao snijeg i bio ostar vazduh

i sad kad je iznosim idu 2 sloja odjece i skafandercic

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 8339
30.12.2011 11:56:36   
Bebica11
imal vijesti od Dinamitne, jel ko u kontaktu s njom????????

samo se nadam da ce joj brze ici nego meni i da se do sad otvorila, uhuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 8340
30.12.2011 12:17:29   
mama21e
Hello bembelice, dok vas iscitah prodje cijelo jutro user posted image
Ja sam dobro hvala Bogu, malo mi srce ubrzano lupa i tijelo mi treperi od ovog giniprala ali nista strasno, podnosljivo je.

bigmama5bigmama5 dobrodosla, zelim ti najljepssih user posted image

emy24 jesi li mozda probala Canesten kremu? Dobra je za infekcije, ali je samo za vanjsku primjenu! Konsultuj se s doktorom. A nije to nista strasno ne brini.

Miracle sretno, da ti ako Bog da skinu to pa da mozes fino spavati user posted image

Jel mozda neko u kontaktu s veki_aki? Nema je vec duze vrijeme...

Dinamitna sretno, nadam se da si vec sa svojom user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 8341
30.12.2011 12:25:08   
KupusLivada
Moram bebicu i javno da naruzim sto ne jede, dobice prutom po guzi!

nemoj da se ljutis...

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8342
30.12.2011 12:27:21   
Hurma

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

IZVORNA PORUKA: Miimy

ja sam upravo skontala da je to 5 minuta od mog stana nazvacu da se prijavim i ako se bude placalo treba podrzati jer ideja je hvale vrijedna.. ajmo da se druzimo pa cemo poslije kod mene na kaficu ;)

ih, gdje si ti bila kad sam ja isla, niko se nije druzio, a nevrijeme oba puta bilo...

hurma, pogledaj link sa temom i uzmi taxi. jeftinije je od izdajalice user posted image

kad god ti procitam nick, pomislim kako je kupus dobar za dojkice protiv upala, hahaah :D ma doci cu bar jednom pa kup puklo da puklo :D u januaru aBd se vidimo tamo... placalo se ili ne...
juce nisam imala problema i zamarala je dosta oko gluposti... a danas evo svakih pola sata mjeri tem malom... povraca od zore, izgledam kao zombi... haman je virus... sad ce i na mene i here we go again... kazu da je dosta djece u ambulantama... virus... jaaaaaao

Neposredna veza do poruke: 8343
30.12.2011 12:30:23   
dush
IZVORNA PORUKA: Lana_

Večee user posted image ima li ijedna od vas problema sa aknama u trudnoći,ja neznam šta da radim gora sam nego netko u pubertetu user posted image

I ja sam ista, kao tinejdzer user posted image Onda se malo smire (3-5 mjesec). Sada su se opet pojavile.

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 8344
30.12.2011 12:40:31   
dush
Kod mene danas 99 to go user posted image

Presli smo na dvocifreno odbrojavanje user posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 8345
30.12.2011 13:02:22   
treće

IZVORNA PORUKA: dush

uh pa i kod mene znači za par dana uuuuh jest se primaklo, kako kod tebe dush na kontroli?

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 8346
30.12.2011 13:07:54   
bigmama5
hvala...mada sam vec ko patkicauser posted image
al nema veze
i ja zelim svima laku trudnocu i zdraveuser posted image  ljubim vas sve

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8347
30.12.2011 13:26:18   
mama21e

IZVORNA PORUKA: bigmama5

hvala...mada sam vec ko patkicauser posted image
al nema veze
i ja zelim svima laku trudnocu i zdraveuser posted image  ljubim vas sve

hehe, neka neka user posted image jel ti ovo prva trudnoca? I u kojoj si sedmici?

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 8348
30.12.2011 13:27:10   
mama21e

IZVORNA PORUKA: dush

user posted image user posted image user posted image i ti jos malo i papa user posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 8349
30.12.2011 13:47:50   
bigmama5
jeste prva pa sam bas uzbudjena,ludimuser posted image a 17nedelja jos smo na pocetku ali brzo ce da prodje i da mi dodje mojauser posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  332 333 [334] 335 336   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  332 333 [334] 335 336   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *