|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  334 335 [336] 337 338   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
30.12.2011 21:42:21   
gerberka
pa tamn 42  guza + ulosci user posted image user posted image user posted image
špsčat cu ti pp

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 8376
30.12.2011 21:48:50   
palachinken
Gerberko, imaš u apotekama one mrežaste gaćice, što pričvrste uložak a opet prave promaju dole user posted image One su još i sexy, izlgedaju kao boxericeuser posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8377
30.12.2011 21:59:12   
Arina
danas bas tiho ovdje.....sve se razbjezale...user posted image

Ja se evo vrtim ko riba na suhom.....ovo djete me razvlaci ko pracku....vise ne znam ni kako bi legla ni sjela ma nista samo mogu hodati a za to nemam snageuser posted image user posted image ....a kad mi nampadne da trebam spavati...uh ziva patnja...cini mi se da se  milion puta okrenem i zaspem i probudim se....ni na sta ne lici ....user posted image
kaze jucer dok. da smo se okrenuli na zadak poslije 2,5 mjeseca polozaja na glavacke odlucio se guzan okrenuti i sjesti....reko mora da ga je guzana prevagnulauser posted image ....dusa mala ....a nocas ko da je htio opet da se okrenetacno se osjeti gdje je glavica i maloprije se opet vrati ....ma mamin atleticar....user posted image

Inace sta mi vi radite....ima li iko vjestica o Dinamitnoj ...kako ste ostale....user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 8378
30.12.2011 22:27:56   
Miracle*3
meni su noge pravo otekle, koza mi zategla i srklet mi neki.

A jos gore je sto me boli stomak, bas imam neke zigove po dnu stomaka.

Joj ja sama sebi ko onaj iz Kuduza, sve me ensto boli

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8379
30.12.2011 22:47:33   
treće
ja sve čitam o vašim nervozama u nogama i šućuram što me mašilo, kad i mene krenu samo nije po čitavu noć, ne znam jesu li promjene vremena ili šta.
Miracle mogu misliti prodisala si bez kragne, hajd još samo100 dana
Arina tebi kad zaloši a ti bar možeš po hurmašicama, Gerba garant prohodala pa je nema..

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 8380
30.12.2011 23:03:27   
treće
Budućim mama se često dešava da zaboravljaju, a naučnici su utvrdili nakon istraživanja da to nije slučajno…

Trudnička zaboravnost, koja budućim mama zna da zadaje muke tokom devet meseci, prema novim istraživanjima nije slučajna, piše Dejli mejl.

Naučnici tvrde, da gubitak kratkoročnog pamćenja u toku trudnoće predstavlja način na koji se mozak fokusira na važnije potrebe. Tako će mame biti skoncentrisane na potrebe novorođenčeta jer će manje misliti o drugim stvarima.

Laura Glin, psiholog na Univerzitetu Čepmen, u Kaliforniji, tvrdi da ove promene u mozgu izazivaju oscilacije nivoa hormona kao i pokreti bebe u materici.

Ona je sprovela opsežna istraživanja već objavljenih studija o promenama u mozgu žene za vreme trudnoće i zaključila da je potrebno još dosta rada da se ustanovi kako se mozak menja u trudnoći.

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8381
30.12.2011 23:04:23   
dzenyA
Arina ista sam ti,evo sad razmisljam da idem leci,jer je sinoc patnja bila:(
Imal ko vijesti o Dinamitnoj

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8382
31.12.2011 10:06:46   
anđelo
Dobro jutro user posted image .Kako ste mi vi?Ja se budila,kafica se ispija.Kuhate li šta fino?Ja juče pucala samo čokolade ,pa sad muku mučim sa stolicom.Javljam se sa šoljeuser posted image user posted image user posted image .

< Poruku je uredio anđelo -- 31.12.2011 10:10:16 >

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 8383
31.12.2011 10:11:44   
Arina
drage moje....dobro vam jutro jos jednom u ovoj staroj godiniuser posted image

Mi cemo danas ostati u kuci....priprema seod jucer svasta finog pa nam nece ni biti lose.....

Kako ste mi jutros i kako ste spavale...ja ....onako srednja talost....kosti i kukovi rasturaju....wc mi je vise dosadan.....onda neki snovi i to malo sto zaspem ...pa jutros od 4 gladna ko pas....ma raznoliko i uzbudljivo iskustvouser posted image user posted image ....da Bog sacuvauser posted image ....ali eto svanulo pa hajd dalje...

Ima li iko vjesti o Dinamitnoj...trebalabi da je rodila....

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 8384
31.12.2011 10:12:26   
Miracle*3
100 days to go........zapravo ostalo je manje, sigurno 90, ali eto, tako ticker kaze pa cemo se toga drzati.

Moja princeza ima turu, grlo je boli, pa sam malo oko nje, sad je odo vodit dr.

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8385
31.12.2011 10:14:29   
Arina
IZVORNA PORUKA: anđelo

Dobro jutro user posted image .Kako ste mi vi?Ja se budila,kafica se ispija.Kuhate li šta fino?Ja juče pucala samo čokolade ,pa sad muku mučim sa stolicom.Javljam se sa šoljeuser posted image user posted image user posted image .
kuha,kuha ,draga....jucer pravili Rusku salatu....danas malo konkretnije stvariuser posted image ....a  cokolada...ma nemoj mi to spominjati jer cu zavrsiti na isti nacin ko i tiuser posted image user posted image ....ja evo isto ustala ali se prvo najelauser posted image user posted image ...pa cu da kafu....user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8386
31.12.2011 10:18:20   
Arina
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

100 days to go........zapravo ostalo je manje, sigurno 90, ali eto, tako ticker kaze pa cemo se toga drzati.

Moja princeza ima turu, grlo je boli, pa sam malo oko nje, sad je odo vodit dr.

user posted image user posted image user posted image ....super ta dane i dvocifreno odbrojavanjeuser posted image user posted image user posted image ....al i ti ces ko i ja puno prije tog broja

Zao mi za princezu...joj mi smo tako za jednu godinu bili svi troje bolesni i to debelo ...samo muz nije ...on bio bolnicar....na vratima bio list sa spiskom ko kad i koji sirup pije...strasno bilo....zelim tvojoj curici sto laksu prehladu i da nam bude brzo dobrouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8387
31.12.2011 10:20:05   
Miracle*3
Hvala Arina:)
Nadam se da ce biti bolje, da moze malo skijati ovih dana dok joj  je babo slobodan, jer od mene nece imati neke koristi ove zime.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8388
31.12.2011 10:21:23   
Arina

Hvala Arina:)
Nadam se da ce biti bolje, da moze malo skijati ovih dana dok joj  je babo slobodan, jer od mene nece imati neke koristi ove zime.
ako Bog da...a kolika su ti djecauser posted image

Neposredna veza do poruke: 8389
31.12.2011 10:29:38   
Miracle*3
7,5 i 3,5. Tamam ce izmedju sve troje biti razlika po 4 godine

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8390
31.12.2011 10:34:41   
anđelo
Miracle da curica ozdraviuser posted image user posted image user posted image .
100 days to go i meniuser posted image user posted image user posted image user posted image Muž mi evo napravio puru,jao što je ukusna...mmmmm.Ja ću tortu pravit kasnijeuser posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8391
31.12.2011 10:39:04   
Miracle*3
Hvala andjelo, evo napravila sam joj pilecu supicu, domacu. Nije ni pola tanjira pojela, a vec je bolja, oci joj bolje izgledaju. Ipak cu je odvesti, jer krajnici su u pitanju

Kakvu ces tortu pravit??? Joj kako mi se nesto jede......

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8392
31.12.2011 10:44:38   
anđelo

Hvala andjelo, evo napravila sam joj pilecu supicu, domacu. Nije ni pola tanjira pojela, a vec je bolja, oci joj bolje izgledaju. Ipak cu je odvesti, jer krajnici su u pitanju

HEHEHEH,OD ČOKOLADE I JABUKA,super ispadne ,pravila sam je više puta.Mada nije loša ni sa višnjamauser posted image user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 8393
31.12.2011 10:45:52   
ellam
dobro jutro drage moje user posted image user posted image user posted image

miracle zao mi je curicu, odmah ukljuci voce ako moze, med limun...

ja se spremama za kuhanje sad :))) nije mi ni mrsko, bas se radujem...

ne znam kako ce te vi cekat veceras, ja i mm sami user posted image user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

Neposredna veza do poruke: 8394
31.12.2011 10:50:42   
Miracle*3

HEHEHEH,OD ČOKOLADE I JABUKA,super ispadne ,pravila sam je više puta.Mada nije loša ni sa višnjamauser posted image user posted image user posted image .

mmmmmmm. zvuci dobro, moja inace omiljena kombinacija je sa cokoladom i visnjama. Napisi nekad recept kad ti se bude dalo.

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8395
31.12.2011 11:00:41   
treće
jutrouser posted image
miracle ne sumnjam da će joj biti bolje ishAllah uz tvoju pažnju i supe, nadam se da su sveuser posted image dobro mi odosmo u šetnju
user posted image

Neposredna veza do poruke: 8396
31.12.2011 11:03:07   
treće

vi ko da ste trudne samo o hrani, odoh i ja do svoje tepsije da zasladim uz kafuuser posted image

mmmmmmm. zvuci dobro, moja inace omiljena kombinacija je sa cokoladom i visnjama. Napisi nekad recept kad ti se bude dalo.

Neposredna veza do poruke: 8397
31.12.2011 12:25:10   
Lulu_08

7,5 i 3,5. Tamam ce izmedju sve troje biti razlika po 4 godine

Aj sto volim ovu razliku hihihih, ako budem u mogucnosti (zdravstvenoj naravno) aBd i ja planiram jos jednu mrvicu opet kroz 4 godine!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 8398
31.12.2011 12:27:22   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: treće

ja sve čitam o vašim nervozama u nogama i šućuram što me mašilo, kad i mene krenu samo nije po čitavu noć, ne znam jesu li promjene vremena ili šta.
Miracle mogu misliti prodisala si bez kragne, hajd još samo100 dana
Arina tebi kad zaloši a ti bar možeš po hurmašicama, Gerba garant prohodala pa je nema..

E drage moje, ja sam u prvoj user posted image imala taj problem nekad od 4og mjeseca, a ovaj put je vec u 3cem krenulo.

Neki dan sam kupila na biljnoj bazi gel/kremu i sprej u DMu, neka kombinacija kestena i jos necega, ima i neceg osvjezavajuceg. To navece kada legnem namazem i naspricam i ostavim da se upije, i hB nema nervoze i muke u nogama!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8399
31.12.2011 13:04:15   
gerberka
da vas pozdravim sve i zaželim Sretnu Novu 2012. godinu user posted image
Mi smo spremni za doček, a danas aBda kupujemo krevetić user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 8400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  334 335 [336] 337 338   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  334 335 [336] 337 338   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *