|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  331 332 [333] 334 335   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
29.12.2011 22:46:35   
KupusLivada
bigmama5, dobro dosla user posted image sve smo ovdje manje vise imale iste probleme i jos ih imamo, tako da uvijek mozes olaksatai dusu user posted image

emy24, ni slucajno antibakterijski sapun, jer ako su gljivice, njima ce to pogodovati, one se razvijaju tamo gdje je unistena prirodna flora i gdje nema "zdravih" bakterija! nije tacno da dr ne daju nista prva 3 mjeseca, ja sam imala dvije terapije... al to treba doktor da ti odredi, a do pregleda koristi slavni multygin gel. za tusiranje preporucujem lactogyn gel za intimno pranje, ili slicna sredstva. pokusaj pomjeriti termin pregleda na malo blizi, da ne poludis do tada. sto cesce napravi propuh dole user posted image , znaci po mogucnosti bez vesa, na zraku :) jogurt ce ti pomoci jedino ako je sa aktivnim kulturama, ali to traje... zato sam rekla ovaj lactogyn, jer on sadrzi to u sebi...

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 8301
29.12.2011 22:49:22   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: emy24

zenice moje ima li neka savjet,trudna sam i izgleda da sam se nahladila pa imam pojacano bijelo pranje,i malo me dole svrbi,narucena sam na kontrolu tek 7.1,kod ginekologa,pa neznam sta da radim da malo ublazim stanje dole...nije to ne podnosljivo cisto me svrbi i pecka samo da znam da sam se prehladila,evo napravila sam kamilicu pa cu malo da isperem,imam i neki antibakteriski sapun na biljnoj bazi,koji je ph neutralan a cu probati i sa njim...ali jos koji savjet ili preparat na biljnoj bazi dobro je dosao,da saniram to do odlaska na kontroluuser posted image user posted image

Imala isti problem ! Ja sam pila mnogo caja od brusnice..i svaku nuzdu sam mjenjala ves,obavezno pamucni koji se moze otkuhavati ,to je vec neko napisao.Meni je cini mi se navece vec bilo bolje i onda nastavim istu praksu. i naravno nastavim piti caj od brusnice umjesto kafe.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu emy24)
Neposredna veza do poruke: 8302
29.12.2011 22:54:50   
treće

IZVORNA PORUKA: Lana_

Večee user posted image ima li ijedna od vas problema sa aknama u trudnoći,ja neznam šta da radim gora sam nego netko u pubertetu user posted image

PRIJE NISAM U TRUDNOĆI, ALI ovaj put prvih mjeseci jesam, onda stalo i evo sad neke potkožne gigantske ali ništa u njima isto ujedi komaraca čudnouser posted image

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 8303
29.12.2011 22:58:04   
treće
emy 24
oni izbjegavaju u trudnoći ali ako ti smeta mora te pregledati pa ti dati nešto, meni isto dr kaže da je uobičajeno da se pojača u trudnoći, ali ima granica za sve

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8304
29.12.2011 22:59:48   
KupusLivada
brusnica je za bakterijsku upalu mokracnog kanala, nije za vaginalne infekcije, ako su u pitanju gljivice ...

a akne... bile katastrofa, a sad mi od 7-og mjeseca koza ko nova... a da Bog da da ti to bude jedini i najveci problem user posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8305
29.12.2011 23:01:30   
Lana_
IZVORNA PORUKA: treće

IZVORNA PORUKA: Lana_

Večee user posted image ima li ijedna od vas problema sa aknama u trudnoći,ja neznam šta da radim gora sam nego netko u pubertetu user posted image

PRIJE NISAM U TRUDNOĆI, ALI ovaj put prvih mjeseci jesam, onda stalo i evo sad neke potkožne gigantske ali ništa u njima isto ujedi komaraca čudnouser posted image

ma kod mene su i potkožne onda sutra one za iscijediti i konstantno pogotovo lijeva strana,upaljeno,boli...a i po vratu,na prsima...user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8306
29.12.2011 23:05:03   
ellam
sto smo se raspisale :)))

kupuslivada da te pozdravim user posted image hoces sutra na vj?

niko mi nije odg za maslinovo ulje.... je li iko cuo da to ima efekta?

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 8307
29.12.2011 23:06:10   
treće
ma proći će od hormona. samo održavaj kožu čistu i nekim losionom, zamisli još da je ljeto, ovako si dobro prošlauser posted image

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 8308
29.12.2011 23:11:06   
treće

IZVORNA PORUKA: ellam

sto smo se raspisale :)))

kupuslivada da te pozdravim user posted image hoces sutra na vj?

vjerovatno su i ostali čuli, ma ne znam ja sam čitala da je dobro mazati međicu m,uljem pred porod ali neznam...
isto mi mama govoro da je sa mnom u trud. pila i kaže izleti ko podmazana, ja bila 3 kg a prvi porod joj bio preko 4, pa meni logično da sam ja s lahkoćom ali eto, logičnije mi se mazatiuser posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 8309
29.12.2011 23:12:12   
dzenyA
gdje ste vi drage moje user posted image
Arina user posted image e bas mi je drago zbog tebe i user posted image da je sve pod kontrolom,i da je sve u najboljem redu user posted image  
ostale user posted image

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 8310
29.12.2011 23:12:43   
hatepsut
Meni je brusnica pomogla kod simptoma kao kod Emy..e sad mozda je i samo po sebi proslo..ali osim brusnice nista drugo nisam koristila..tako da sigurno nece naskoditi...na koncu svi poznajemo svoje tjelo i znamo kad nam daje znakove da nesto kako treba i da trebamo posjetu doktoru !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8311
29.12.2011 23:18:22   
raja_ringe
  IZVORNA PORUKA: KupusLivada

nije tacno da dr ne daju nista prva 3 mjeseca, ja sam imala dvije terapije...

[/quote]

Ja sam samo rekla svoje iskustvo, a tražila sam i od privatnika i od državnog (bez da sam spomenula mišljenje onog predhodnog). Opet kao što rekoh mene nije svrbilo, ali da ga je bilo itekako jeste.

< Poruku je uredio raja_ringe -- 29.12.2011 23:20:54 >

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

Neposredna veza do poruke: 8312
29.12.2011 23:20:54   
treće

ako želiš probaj ovako
krišku hljeba ugrij u mikrovalnoj ili tostiraj, posoli pobiberi malo i malo b, luka u prahu, a onda zalij masl, uljem ...što je tooo doooooobroooo i zdravo, user posted image
meni je bedno na kašiku

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8313
29.12.2011 23:27:41   
raja_ringe
to za maslinovo ulje nisam čula, ali mi je mama pričala da bugarke obavezno pojedu sardinu prije poroda, kofol im to pomaže i beba samo sklizne...hiihihh ja sam po prirodi skeptik, pa ne vjerujem u to.. a za međicu već vjerujem, pogotovo ako se kombinuje sa onom masažom..

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8314
29.12.2011 23:29:48   
treće
možda su maslinovo i sardine placebo efekatuser posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 8315
29.12.2011 23:40:47   
bigmama5
hvala ti user posted image mada me krvarenje jako zabrinulouser posted image .....ali sada je sve ok vise ga nemauser posted image .... cmokuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8316
30.12.2011 1:32:45   
gerberka
nesanica...

user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 8317
30.12.2011 7:31:38   
Miimy
Jutro zenice juce nestigoh ni da se javim iskoristila dragog dok je slobodan da odem malo do grada... ja brojim dane do kontrole Ako Bogda sve me neka trema hvata... sestrina mije Princess rekla imas i decka i curicu u pupi, a najbolje je od svega stavila glavu na stomak i kaze jaoooo pa te bebe samo spavaju da im malo pokucam user posted image user posted image user posted image Tetkina dusa a samo joj 2.5god. a ja sinoc sanjala kao neki stari dedo onako sa kapom na glavi hadjiskom i stapom mi govori ti nosis curicu.. samo nek bude zivo i zdravo i kako treba... svima zelim ugodan dan i lijepe praznike ...

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8318
30.12.2011 7:56:56   
Miracle*3
Hej moja Mimy, ti trudnicki snovi su cudni. Meni zao sto nisam zapisivala sve svoje.

Bigmama5 dobro dosla, zelim ti ostatak trudnoce bez problema i ugodno druzenje.

Sta nam je s Dinamitnom? Sigurno je vec s gelom. Nek joj je sa srecom.

Gerbo, pa i ja sam sinoc od iste bolesti patila. Da sam znala,, sto bi se izmahalaleuser posted image user posted image user posted image

Ostale trudnice, kako ste? Ja danas odo na ortopediju na kontrolu. Nadam se da ce mi skinuti ovo cudo i da me nece boliti vrat

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 8319
30.12.2011 8:21:43   
anđelo

IZVORNA PORUKA: anđelo

Da pozdravim svoje trudnice,i prijavim da sam bila u školi za dojenje.Preporučujem svima....

user posted image user posted image je li bilo koliko zena u tvojoj grupi?
Jutro user posted image drage.Jeste bilo nas je ukupno 5.Ja sam stigla na seminar broj 2.Moram odslušat seminar broj 1 ,a tek će bit 12 januara idući.user posted image

Hurma prijavi se i ti pod hitno!

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

Neposredna veza do poruke: 8320
30.12.2011 8:33:20   
Miimy
recite mi kad se moze prijaviti u skolu dojenja mislim u kojem mjesecu trudnoce ...

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8321
30.12.2011 9:15:03   
Hurma

Da pozdravim svoje trudnice,i prijavim da sam bila u školi za dojenje.Preporučujem svima....

user posted image user posted image je li bilo koliko zena u tvojoj grupi?
Jutro user posted image drage.Jeste bilo nas je ukupno 5.Ja sam stigla na seminar broj 2.Moram odslušat seminar broj 1 ,a tek će bit 12 januara idući.user posted image

Hurma prijavi se i ti pod hitno!

procedura? je li se skida života ti? mialim da se ne brukam sa ovim svojim izdašnim dojkama, hahaha :) koliko se placa? gdje?

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8322
30.12.2011 9:41:13   
KupusLivada
miimy, hurma, prijavite se ODMAH jer skola nece trajati zauvijek, pogotovo nece uvijek biti besplatna.

Hurma, skidas samo ako insistiras da ti pregledaju bradavice... Nista od paradiranja u toplessu user posted image

Vise info: http://www.ringeraja.ba/forum/%C5%A0kola_dojenja/m_1117419/tm.htm

andjelo, drago mi je da je krenulo interesovanje... samo nazalost te zene nemaju sponzora, daj boze da potraje...

< Poruku je uredio KupusLivada -- 30.12.2011 9:44:33 >

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8323
30.12.2011 9:52:15   
Hurma

miimy, hurma, prijavite se ODMAH jer skola nece trajati zauvijek, pogotovo nece uvijek biti besplatna.

Hurma, skidas samo ako insistiras da ti pregledaju bradavice... Nista od paradiranja u toplessu user posted image

Vise info: http://www.ringeraja.ba/forum/%C5%A0kola_dojenja/m_1117419/tm.htm

andjelo, drago mi je da je krenulo interesovanje... samo nazalost te zene nemaju sponzora, daj boze da potraje...

nista ako se necu pokazivati i ukazivati drugima, onda necu ni ici user posted image user posted image gdje se to održava... opet mi je problem odlazak user posted image

Neposredna veza do poruke: 8324
30.12.2011 10:15:13   
Miimy
ja sam upravo skontala da je to 5 minuta od mog stana nazvacu da se prijavim i ako se bude placalo treba podrzati jer ideja je hvale vrijedna.. ajmo da se druzimo pa cemo poslije kod mene na kaficu ;)

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  331 332 [333] 334 335   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  331 332 [333] 334 335   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *