|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  327 328 [329] 330 331   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
29.12.2011 11:03:27   
mama21e
Ja se vratila :))) nalazi uredni hvala Allah dragom user posted image bebica napreduje, kaze da ce biti vejika bebica ako Bog da user posted image Imam blage kontrakcije, dao mi da pijem gynipral, valjda se necu tresti od njega... Eto drag moje ja sam vam presretna hvala Allahu samo!!!
user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8201
29.12.2011 11:08:55   
Arina
IZVORNA PORUKA: pauza

Arina mila, i mene to boli i to poprilicno jako... i ledja i prepone i niz noge zigove, ali kazu mora tako u ovo vrijeme... uh valjda meni izdrzatij os skoro mjesec... a vec jedva idem i vladam sobom.... za navece da ti ne govorim, dok se okrenem s boka na bok, muke zive :-( ali eto, izdrz'o je Mujo i gore:-)
uh ...lakse kad vidim dasmo u  istoj kaši.....ma sta ja znam....meni to neobicno nij me nikad prije tako muljalo....a jutros tupo boljucka....sad recimo stomo miruje a krsta muljaju....i nekakva sam  nikakvauser posted image .....i meni je vecduz vrijeme navecer grozno....sto kazes dok se okrenem s boka na bok zive muke....teska i ja jesam i isto jedva se odrzavam...nisam ono krupna ali sam teska...opet kazem ko " tuljan "kakav.....sad bi trebala ici sredjivati gospoju ...ali nikako mi se ne da samo bi spavala...ufffuser posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 8202
29.12.2011 11:10:59   
Arina
IZVORNA PORUKA: mama21e

Ja se vratila :))) nalazi uredni hvala Allah dragom user posted image bebica napreduje, kaze da ce biti vejika bebica ako Bog da user posted image Imam blage kontrakcije, dao mi da pijem gynipral, valjda se necu tresti od njega... Eto drag moje ja sam vam presretna hvala Allahu samo!!!
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bravo mama 21.....hvala Allahu ...sad mozes biti mirna....pij terapiju i polagano sad se nemoj nadici.....samo polagano....bas mi je dragouser posted image user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8203
29.12.2011 11:16:59   
Arina
user posted image
IZVORNA PORUKA: Bebica11

hej zene ja se ne mogu od vas odvojiti jedva cekam da ova raja koje ste saduser posted image dodjete na temu bebe aBduser posted image

mama21 hairli bilo cekamo lijepe vijestiuser posted image

arina pa ti ces brzo aBduser posted image

anđelo svak biuser posted image , suti ja sam tako placljiva ovih dana, uhhh
ma neka tebe s nama i mi volimo kad si ti tu...koliko mozes od te male slatkiceuser posted image

A jeste  jeste Bebice...sad ce to kod mene...spremni smo i psihicki i fizicki....samo potesko se kotrljam ....nekakva teska ,treba mi kran za pomjeranjeuser posted image ....sve sam spakovala,i popeglala,dapa upute okoliniuser posted image user posted image .....pa sad vidjecemo sta danas kaze doktorska procjena....bilo bi dobrao bar jos 10-15 dana da ide ovako pa poslije nek ide vankauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 8204
29.12.2011 11:25:56   
mama21e

IZVORNA PORUKA: Arina

IZVORNA PORUKA: mama21e

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bravo mama 21.....hvala Allahu ...sad mozes biti mirna....pij terapiju i polagano sad se nemoj nadici.....samo polagano....bas mi je dragouser posted image user posted image

Hvala mila user posted image , bas sam se razrahatila user posted image Sad barem mogu mirno spavati kad znam da je sve uredu... A i dalje moram mirovati... Sad sam puna pozitivne energije i vjerujem da ce biti sve uredu ako Bog da...

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8205
29.12.2011 11:45:27   
Bebica11
mama21e e nek si i ti docekala ginipral, PREPORODICES SE aBd, tako su meni u bolnici govorili da kad pocnem da ce biti druga prica i jeste, a za ginipral ne brini, NEMOJ GA NA GLADAN STOMAK, pojedi bar kolacic, jogurt ili krisku prije njega, i nema problema aBd, ja do 8.mj nisam nista pila uz ginipral,nije mi smetaouser posted image nekad nekad bih osjetila nesto blago al nista strasno, sad kad prodje koji dan vidjeces al i dalje miruj!!!

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8206
29.12.2011 11:46:56   
anđelo
Jutro trudnjačeuser posted image user posted image user posted image .Vidim sve budne ,izvještaji se podnose ,neka neka.Žao mi je što sam vas rasplakala,al ništa lakše nego trudnicu rasplakatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
 Mama 21 bravo za nalazeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Bebice  i ja jedva čekam da rodim svojeuser posted image ,pa da se savjetujemo o bebama.Nekako iako sam drugorotka i dosta toga znam ,opet je ljepo se podsjetit.
Imam učit ko konj,a ja se ovdje raspisala ,naletiću opet malo kasnije.
Ne javlja nam se Dinamitna,haman je porod u toku mašalauser posted image user posted image
Pauzo,hvala ti i ti si meni draga pravo,mogla si bona i na kafu doćuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svim ostalim trudnicama user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8207
29.12.2011 11:50:49   
Lana_
pozdraaaaaaaaav user posted image
e pa svaki dan kažem hvala Bogu pa postoji RR,radi milion stvari a kod mene trenutno radi toga jer već 4 dana osjetim bebicu a u 13-om sam tjednu,a meni se svi smijali kao odkud prije,i ja lijepo ovdje i vidim da je kod nekih već i u 10-om tjednu osjete user posted image user posted image user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8208
29.12.2011 11:53:35   
Anoniman
user posted image

veceras sam na prijemnom, ujutro u 6h pocinjemo s gelom ako u medjuvremenu ne dobijem svoje bolove
ne smijemo vise cekati

moj user posted image sutra stize user posted image user posted image

(odgovor članu Lana_)
  Neposredna veza do poruke: 8209
29.12.2011 11:58:15   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

user posted image

veceras sam na prijemnom, ujutro u 6h pocinjemo s gelom ako u medjuvremenu ne dobijem svoje bolove
ne smijemo vise cekati

hairli bilouser posted image

meni su rekli gel staviti u 7 al dok su prosle sve procedure tek ga stavili oko 9:20 tako da znas

a sto odjednom sutra, jesil to isla na ctg?

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8210
29.12.2011 12:06:52   
pauza
IZVORNA PORUKA: Dinamitna

user posted image

ne smijemo vise cekati

sretno duso draga, pa da aBd sve prodje u najboljem redu i s hajrom!!!! sve cemo biti uz tebe i cuvati fige za srecu... samo hrabro!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8211
29.12.2011 12:07:38   
megi
dinamitna sretnouser posted image user posted image  sutra, a mozda bebac veceras i sam krene

ja se iznervirah zorom, odem na pregled u dz ne radi im ultrazvuk, zovem otoku da se narucim kaze nema termina u januaru, u skerlicevoj kazu nazovi ujutro
ma reko guser posted image  te se i nazovem privatno i narucim se
mislim uzas jedan

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 8212
29.12.2011 12:17:49   
Anoniman
Hvala zenice user posted image

Bebac je na uzv jos stariji nego prema posljednjoj menstruaciji pa ne mogu vise cekati, a i ctg nagovjestava da bi trebao maleni napolje cim prije.
Nekako sam bas smirena i idm se lagano spremati, pod tus i jos par stvarcica ubaciti u torbu.
Nadam se da u sobama nije toliko kriticna situacija da me isprepadaju user posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 8213
29.12.2011 12:17:52   
Arina
Dinamitna ...draga sretno da ti bude i hairli...da susret s bebijem bude sto prijeuser posted image user posted image user posted image

Ja se evo trzla...ma reko ode se fatiti usisivaca pa kud puklo da puklo......i malo tamo -malo vamo....razgiba se ja ....manje me i boli manje sve....sadsam okuser posted image

Pusa svimaaa

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 8214
29.12.2011 12:34:02   
ellam
mi smo danas 9 mjesec zvanicno   jupiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

dinamitna mila nek ti je sa srecom, da ti Bog dragi olaksa :)))

ostale user posted image user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8215
29.12.2011 13:17:44   
raja_ringe
Dinamitna sretnoooouser posted image user posted image user posted image

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 8216
29.12.2011 13:18:49   
raja_ringe
Zna li neka od vas koliko kosta ginipral? Ne ide mi se u dz zbog recepta, ako nije puno skupo.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 8217
29.12.2011 13:26:59   
dzenyA
zenice moje kako ste mi, ja muku mucim sa spavanjem user posted image
ama sve me boli,ali ja se nedam user posted image   samo mi nesto radila,hodala,ma nema ba ludo zensko user posted image krevetac cemo preko praznika sklopit,ja evo hocu da peglam bebijeve stvari user posted image i tako,torbu pomalo pakujem,mada kod nas u TZ nedaju torbu nego ko kakav ulicar u kesi da se stvari unose user posted image
Arina sretno na pregledu,mama 21 user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8218
29.12.2011 13:30:35   
dush
dinamitna, sretno!!!!!!!!!!!!! user posted image

ellam, cestitam na 9om mjesecu!!! sada si xxl trudnica user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 8219
29.12.2011 13:40:05   
jakosretna
gdje ste mi debeljuce moje sta se sa vama desava nisam u toku sa andjelom sta se desilo jeli se porodila ona vec u 6 mj ili ja nekontam onda nista .kako ste mi ostale jeli sve uredu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 8220
29.12.2011 13:55:18   
Mrgica
Evo i mene samo da vam mahnem i Dinamitnoj zazelim srecu. Inace sve po starom,malo sam lijena pa mi se ne da tipkati, ljubim vas sveee...

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 8221
29.12.2011 14:22:43   
ellam
dush hvala user posted image

Jeste li vi cule da se u 9 mjesecu treba piti nataste maslinovo ulje-kasikicu jednu??? navodno olaksa porod. ja nesto ne vjerujem u to, cak mi je i dr potvrdio da to nije moguce, medjutim puno ljudi starijih mi to kaze... pa ko sad zna...mozda ima nesto u tom. sve u svemu masl ulje je zdravo.
znam da su hurme dobre, njih pocinjem jest :)

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 8222
29.12.2011 14:24:23   
ellam
mama21 super za pregled user posted image

dzenyA ako ne spavas po noci spavaj kad ti se prispava, moras skupljat energiju sada... u toku dana barem malo...

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 8223
29.12.2011 14:24:41   
Miracle*3
Dinamitna, sretno, da sve prodje brzo i sto lakse za tebe.

Arina, pitam te zbog toga jer je i meni treci CR pa me bas zanima, pa javi kad dodjes s kontrole.

Ja sam tako ljuta i nervozna, uh, pa ljudi su cudo stavrno.user posted image
Jos sam ja nervozna zbog ovog cuda oko vrata, ne mogu se namjestiti i naspavati, pa me onda sve jos vise nervira. Sutra je kontrola, ali doslo mi je da ga sad sama skinem.

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 8224
29.12.2011 14:26:25   
Miracle*3
Ko mi je rekao za babylove sa pantenolom za AD???

Ko god da je HVALA DO NEBA, kaze kcerka da joj tako godi, a i koza joj je bolja.

Hvala jos jednomuser posted image user posted image

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 8225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  327 328 [329] 330 331   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  327 328 [329] 330 331   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *