|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  312 313 [314] 315 316   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
26.12.2011 13:47:38   
lejlaze
IZVORNA PORUKA: gerberka

jesam, ali se na ovom forumu prati sve pa cu ti napisati na fb poruku

lejlaze gdje je ta radnja.bas budem vidjela

u radakovu iznad skole.

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7826
26.12.2011 13:54:45   
gerberka
hvala lejla jesu skupe..gledam ti slike, al imas ih uuu nikad kraja user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 7827
26.12.2011 13:55:21   
Arina
hajte cure na kaficu i kandi s ljesnjakom ......mmmmm....bice mi nesto ako to ne exiramuser posted image user posted image user posted image user posted image ......joj meni se pojacao apetit u zadnje vrijeme.....samo mislim sta bi jela i pila user posted image user posted image user posted image .....samo da draga usta ne mirujuuser posted image user posted image

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 7828
26.12.2011 13:56:24   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: anđelo

IZVORNA PORUKA: hatepsut

IZVORNA PORUKA: anđelo

evo vrnula sam se ,pročitah vas.Hatšepsut ,egipatska kraljice smiješ slobodno popit paracetamol za glavobolju,a ako ne prestane čak smiješ i kafetin 100%.Imala sam istu situaciju i glavobolju od 3 dana ,pa mi na jezeru rekli tako, i da oni stoje iza svojih rječi.

Pa recimo da da...posebno  egipatke kraljice user posted image ..Nefertiti je lakse za zapamtit,ali osobenost hatsepsut je nesto sto me posebno privuklo..u stvari ima dosta slicnosti samnom !

hvala andjelo,popila sam pola paracetamola i bol je brzo nestala..neka neko zna značenje i mog nicka.mada sam ja izbacila š bez njega mi ljepse zvuci !

user posted image user posted image user posted image ,Nek je glava prestalauser posted image user posted image user posted image .Ti mora da voliš povjest ?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pih sta sam ja napravila user posted image Recimo da volim povjest...u stvari Egipatske kraljice me posebno privlace...Nefertiti je mogao biti moj nick,laksi je za zapamtit...ali Hatsepsut je bila...ma ja sam se pronasla u njoj user posted image

< Poruku je uredio hatepsut -- 26.12.2011 13:58:37 >

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 7829
26.12.2011 13:57:29   
Arina

hvala lejla jesu skupe..gledam ti slike, al imas ih uuu nikad kraja user posted image
jel to gerbo naljepnica na zid plasticna ?????kako stoji jel cvrsto,moze li na hrapave zidove,kodmene nabaca zrnasta pa bil se htjelo drzati na takvom zidu.....imal kakva int.adresa da pogledam kako to izgledauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7830
26.12.2011 14:04:30   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina

hajte cure na kaficu i kandi s ljesnjakom ......mmmmm....bice mi nesto ako to ne exiramuser posted image user posted image user posted image user posted image ......joj meni se pojacao apetit u zadnje vrijeme.....samo mislim sta bi jela i pila user posted image user posted image user posted image .....samo da draga usta ne mirujuuser posted image user posted image

istaaaa saaammm

neku noc kazem mm legli mi, zagrlili se, rekoh volis li ti pricat o hrani.crko od smijeha..dok ja nisam skontala kako mi je oitanje glupo user posted image
a prije trudnice ja kolace nisam jela ni za lijepi Bajram, utoliko sam jela red cokolade..sad jedem sveee slatkoooo

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7831
26.12.2011 14:04:42   
hatepsut

j...m li im majku više i ovo zdravstvo..ne daju mi recpt za ginipral vec me salju na ginekologiju Doma zdravlja..nit mogu zbog visokorizicne trudnoce, niti zelim da me neko čačka gore..joj Bože Dragi, nigdje pravde..user posted image user posted image

cure koji caj smijem piti u trudnoci..trebala bih odrzati ovo piškenje čestim da mi se ne vrati urinoinfekcija a brusnica mi dosadila user posted image user posted image

Na ginekologiju doma zdravlja?U polikliniku ? Ne vidim razlog zasto bi te neko cackao ? Koliko se sjecam vec si bila ?Odes i porazgovaras s doktorom,niko te ne moze na silu pregledati ako ti ne zelis... :*

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7832
26.12.2011 14:07:00   
gerberka
ma necu ba hato uopce da idem, ako mi je dr rekao krevet -wc ne pada mi napamet da se ventram radi njihovog recepta...fuj su 

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 7833
26.12.2011 14:17:09   
hatepsut
Ma sigurno da je najpreca beba...ali ne kontam zasto ti nisu dali dovoljno tableta,kad ih vec moras uzimati...inace ovaj nas sisztem zdravstva je rupa...ali sta da se radi,opet dobro je da ima ikako...

Nego ja dobila od drugarice iz Austrije raznoraznih slatkisa user posted image ovo stvarno nema smisla...nit gledat,nit jest user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7834
26.12.2011 14:19:43   
pauza
IZVORNA PORUKA: treće

majčina dušica može uvijek, rooibos je super ja uzimam plantagov zove se ledeno doba i super je a dobar je i za dojilje, roibos je afrički grm zovu ga još i majčino čudo, ima dosta željeza progooglaj, ima i podravkin i dm, ali ovaj plantago nije filter i ima najbolji ukus i miris srebrena kesa od 50 gr.

trece, gdje kupis ovaj caj i koliko kosta? cula sam da je dobar....

mamina princezo, naravno da se placa operacija, npr nedaj Boze transplatacija organa i sl, sam trazis kliniku i snosis apsolutno sve troskove.... ali prednost je sto hvala Bogu u ovom slucaju, kad pohranis svoje celije, bar ne trazis i ne cekas donora, vec oni od celije "uzgoje" organ koji ti treba... cak malo i zastrasujuce izgleda, gledala sam dokumentarac na discovery-ju.... elem, to je cijena samo za pohranu i cuvanje na 20 godina, a ostalo je opet na tebi, samo Boze pomozi da nam to nikad nikom ne zatreba...

e ne znam ko pita za ctg, nije tacno da je samo u slucaju komplikovanih trudnoca, moja je hB skroz uredna, ali sam prosle sedmice, sa punih 35 sedmica isla prvi put, sutra opet aBd.... valjda sedmicno do termina, a onda cesce... ne znam to tacno, pitacu sutra... :-)

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7835
26.12.2011 14:20:16   
gerberka
ma nije dobro da ima ikako..meni se mjesecno od plate odbije tacno 400 km za zdravstvo i znam ja sta cu uraditi po ovom pitanju...mene trudnu niko ne moze i ne smije tjerati da dođem po recept za lijek koi moram piti user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 7836
26.12.2011 14:22:48   
gerberka
moj dr mi nije rekao za ctg, sad sam u 34. sedmici, kontrola za 4 sedmice user posted image sta sad eboteuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7837
26.12.2011 14:25:15   
lejlaze

oko 30 KM sve slikice.

mamin princ 08.09.2008

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7838
26.12.2011 14:25:54   
dush
Mircale draga, tako mi je zao sto si imala nesrecu... user posted image Ali Bogu hvala da si dobro i da je sve uredu s bebom... Samo mi nije jasno zasto te ti idioti iz hitne nisu odmah poslali na UZ da vide je li ok sve s bebom.... Boze sacuvaj... Saljem ti hiljadu user posted image Probaj da se ne sekiras... Mazi pupu!!!

Gerbo, sto se tice cajeva, mozes svaki onaj vocni iz kutijica... Ja dnevno popijem 1l caja i najmanje 2-3l vode... I srecom nemam nikakvih infekcija... Kazu da treba piti jako puno vode/caja (bez secera) da sto cesce ides u wc, da se sve bakterije izbace. S druge strane toliko se nalivam sa vodom i cajevima da nisam toliko gladna, tj da mi

Kile: ja sam jos uvijek na +1kg, sedmice 25+1dan... Ali zato kada pocnu da rastu, jer samo lezim.... :) Tjesim se nekako da se necu barem vise od 5kg mjesecno udebljati, tako da nekako racunam jos 7, 8 i 9 mjesec da bude najvise 15kg user posted image

Mama mi je poslala po prijateljici posteljinu za krevetac (onaj komplet sto ima i one spuzvice za strane kreveta) i jos jednu veliku kutiju bozicnih kolaca... Kako sam se samo obradovala kolacima, kao malo dijete user posted image

Jos sam nesto htjela prokomentarisati, ali ne sjecam se sta je bilo... Dok procitam 3-4 stranice komentara, zaboravim user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7839
26.12.2011 14:27:41   
gerberka
lejlaze i meni je dr rekao sto vise cajaa i vodee user posted image

hej zene ja kazem mm treba nam posteljinica za iznijeti, kaze jel to ova iz krevetica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 7840
26.12.2011 14:29:42   
dijana79
gerberka pij čaj za trudnice od drJosifa Pančića meni je pomogao pila sam ga pola trudnoće   i stvarno  je dobar al moraš 2 litre dnevno piti
ctg se radi ja mislim od 37 nedelje pa do poroda svakih par dana
pusa jedna i milki pupu sad će bebara još malouser posted image

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 7841
26.12.2011 14:29:45   
dush
Sada ce mi se gerba valjati od smijeha, ali kakva je to posteljina za iznijeti? Zar ne stavis bebu u AS?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7842
26.12.2011 14:31:25   
Sandrich

moj dr mi nije rekao za ctg, sad sam u 34. sedmici, kontrola za 4 sedmice user posted image sta sad eboteuser posted image

ja isto cu na kontrolu kad udjem u 9ti i pitala je za taj ctg kaze nema potrebe da idem na to jedino ako nesto ne krene po zlu nedaj Boze....i bas sam zvala prijateljicu da pitam jel ona isla pa kaze da nije nikad,njoj rekli ako dogura do termina da ce joj radit....ma sve je to od doktora do doktora.....al svakako kome je receno treba da ide 

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7843
26.12.2011 14:31:37   
gerberka
IZVORNA PORUKA: treće

majčina dušica može uvijek, rooibos je super ja uzimam plantagov zove se ledeno doba i super je a dobar je i za dojilje, roibos je afrički grm zovu ga još i majčino čudo, ima dosta željeza progooglaj, ima i podravkin i dm, ali ovaj plantago nije filter i ima najbolji ukus i miris srebrena kesa od 50 gr.

srce moje jel ovo sigurno u trudnoci..evo trebam kupiti pa da jos jednom pitam zove se ROIBOS jel? ljubim te!

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7844
26.12.2011 14:33:42   
Sandrich
IZVORNA PORUKA: dijana79

gerberka pij čaj za trudnice od drJosifa Pančića meni je pomogao pila sam ga pola trudnoće   i stvarno  je dobar al moraš 2 litre dnevno piti

sve pohvale za caj....user posted image

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 7845
26.12.2011 14:35:16   
lejlaze

ma nije dobro da ima ikako..meni se mjesecno od plate odbije tacno 400 km za zdravstvo i znam ja sta cu uraditi po ovom pitanju...mene trudnu niko ne moze i ne smije tjerati da dođem po recept za lijek koi moram piti user posted image

meni je doktorica u porodicnoj propisala ginipral. a i meni je pravo zao izdvajat mjesecno ovo zdravsto. kad skontam opet vecinu placas.

mamin princ 08.09.2008

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7846
26.12.2011 14:39:59   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich

IZVORNA PORUKA: dijana79

sve pohvale za caj....user posted image

jel u apoteci i koliko para?user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7847
26.12.2011 14:43:50   
Sandrich
aha,oko 5km

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7848
26.12.2011 15:06:36   
gerberka
lejla de mi objasni na chatz fb kako da neđem tu tvoju sliku, imas ih previse..pa da ne listam sve redom..plsss

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7849
26.12.2011 15:07:36   
DinkaDavor
cao zeniceuser posted image
danas smo usli u 30-tu nedjelju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
trudnoca mi je bez problema protekla do sada hb, CTG uredan i radila ga u njenoj ordinaciji u  petak...izgleda da sve ovisi od doktorao doktora ...
svim zenicama ugodan ostatak dana zelimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  312 313 [314] 315 316   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  312 313 [314] 315 316   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *