pauza
|
draga miracle, jako mi je zao mogu misliti kakav si sok prezivjela, hvala Bogu da nije bilo tezih ozlijeda, ali sad imas skolu valjda.... moj savjet ti je pod OBAVEZNO na GAK!!!! svaki stres a kamoli tog inteziteta ja mislim da treba propratiti, pa na beeb se sve nekako prenosi, ti to znas... neka ipak ginekolog vidi i kaze svoj stav, a ne samo oni dr u hitnoj i sl.... ne igraj se s tim, opet kazem, bar ja tako mislim.... neko me pitao za AS, ja sinoc napisala cijeli odgovor i puce mi net, tu sam se iznervirala i lagano odlozila laptop, da ga ne razbijem od huje:-)))) uzeli smo onu Graco 0-13kg... cula sam da je ok.... mi inace auto koristimo jako jako rijetko, skoro nikako, ali planiramo ici na dva duza putovanaj kad beba aBd bude imala 5-6 mjeseci.... valjda ce biti sve ok, mada mi je onaj polozaj za bebe nejasan za te duze relacije, ali eto.... (bez obzira na pauze svakih 2h)... vidim o kilama se pricalo, ja sam kilazom prezadovoljna, ali ima i to svoje mane... ja sam se udebljala samo 5 kg, estetski je to super, ali nekako nemam snage, nalazi su mi odlicni, nemam bakterije, zeljezo 28, sve super, ali nekako sam slaba.... to je mozda zbog bolova u ledjima, jer imam slabu kicmu pa jedva nosim ovaj visak kg, a i zbog zgaravice koja me slomi.... koliko puta bi sjela i najela se za troje, ali ne smijem, samo malo pojedem da me zelja mine, i opet ova kiselina muci.... neku noc nisam oka na oko sklopila... tako da mislim daje i to razlog mog nedebljanja.... visoka 173, zatrudnila sa 58, a sad 63kg.... samo kazem hvala Bogu pa beba se dobro razvija, jer je cak i bogdicu naprednija u odnosu na sedmice, a sutra nam je punih 36:-))) ljubim vas sve moje drage :-**
|