|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  308 309 [310] 311 312   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
25.12.2011 20:14:09   
Silver
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja prije par minuta pitam za njuuu!

Masallah vrijedne zenee! Svaka cast! Otvarajte temu....da se ne ponavljamo!!! user posted image

Wooow ja sam slijedeca onda, dinamitna naravno ako vec nije...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 7726
25.12.2011 20:14:31   
gerberka
http://www.ringeraja.ba/forum/m_1160590/mpage_1/tm.htm#1160590

EVO CURE LINK ZA CESTITANJE user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7727
25.12.2011 20:15:41   
pauza
nina lana, cestitam od srca!!! kraljica si prava majke mi, pa prava zmaj zena, cuj sve se zavrsilo za 4h!!!! sretnooooo!!!! neka je sincek zdrav i sretan puno puno godina sa svojim roditeljima i sekom!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 7728
25.12.2011 20:24:31   
Anoniman
aaaaaaa divne vijesti, ja bas upala da vidim ima li Nine user posted image

od srca cestitam i zelim sve najljepse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E sad cu se samoproglasiti prorocicom na RR user posted image Lijepo rekoh da ce ona prije mene user posted image

Meni je zakazan porod prekosutra i mislim da ce tako i biti, moj maleni nece napolje sam user posted image

(odgovor članu pauza)
  Neposredna veza do poruke: 7729
25.12.2011 20:26:59   
Silver

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

aaaaaaa divne vijesti, ja bas upala da vidim ima li Nine user posted image

od srca cestitam i zelim sve najljepse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E sad cu se samoproglasiti prorocicom na RR user posted image Lijepo rekoh da ce ona prije mene user posted image

Meni je zakazan porod prekosutra i mislim da ce tako i biti, moj maleni nece napolje sam user posted image

Dinamitna znaci jos si 2u1! Huh...ima li ikakvih simptoma? Ja sve iscekujem...a ne znam ni sta da ocekujem user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7730
25.12.2011 20:31:23   
Anoniman
Silver draga i ja iscekujem isto ne znam sta user posted image

Nekad osjetim menstrualne bolove u donjem dijelu stomaka, nekad me zigne u krstima, nekad maleni toliko gura dolje da imam osjeca da cu sva prsnuti. Nije mi jasno kako taj vodenjak nije vec pukao koliko gura user posted image

Ali... svi mi ovi simptomi (ako ih mogu tako nazvati) nalete s brda s dola user posted image nista sto je moguce upratiti i mjeriti. Jutros 3 puta na svakih 50 minuta i tu je bio kraj, stalo.
Nadam se tom pucanju vodenjaka da ne moram na provocirani u utorak user posted image

(odgovor članu Silver)
  Neposredna veza do poruke: 7731
25.12.2011 21:04:32   
Silver
Dinamitna i ja isto imam te simptome...Menstrualni ali nize u stomaku, "cisti" mi se organizam user posted image , krsta zabole ponekad jakoo, pritsce me dole jako da kontam ponekad da sam se upiskilauser posted image ali nisam jos nijednom...i sve to svaki dan po par puta! Ali mali je jos hiperaktivan u stomaku, pa kontam nece jos valjda!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7732
25.12.2011 21:09:06   
dush
IZVORNA PORUKA: gerberka

dush boli li vosak..ma ja nju sredim ko sa reklame, nije mi mrsko, sta cu bolje nego da mi pravi osjecaj neurednosti..i ja mislim da je ova moja kona zarasla pa sad meni govori da ce i mene brijati user posted image user posted image user posted image

jesam zlobna user posted image user posted image user posted image

Mene ne vise, vise od 10 godina idem na depilaciju bikinija svaki mjesec... Tako da sam se naucila da se opustim tako da me puno, puno manje boli... Nadam se da cu tu tehniku koristiti tokom poroda... user posted image

Mozda tvoja kona misli da to ti onako jednom u godiu dana (koa i ona), pa zato kaze da ce te tamo obrijati user posted image user posted image user posted image
Evo me, jos gora nego ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7733
25.12.2011 21:11:58   
gerberka
user posted image user posted image user posted image neka ona konta sta hoce, moja ce da obasja porođajnu salu user posted image user posted image

jesi vidjela ti U MENE KONE ZLOBNE user posted image user posted image user posted image hoce da me ubjedi da je cool kad zarastes pa se tamo osramotis user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 7734
25.12.2011 21:15:34   
anđelo
Ja počela da vas čitam ,tamo gdje sam davno stala,vidim pukla priča o brijanju gospođe,mašala samo nek nam se sijaju.Moj sin kaže meni de se mama uključi da mogu da vidim kolko je koja trudnica trudna..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim nina-lana se porodila.Čestitam ,nek je živ i zdrav i sve najbolje.
Senka,sin ti je mašala presladak.Odoh da vas sad do kraja isčitam.Joj Gerbo ti si pravo pozitivna i uvjek je uspiješ nasmijati.Ni sama ne znaš koliko sevapa zardiš svojim humorom.Eto za tebeuser posted image .I ostalim trudnicamauser posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 7735
25.12.2011 21:21:16   
gerberka
anđelo hvala ti dusic..i ja tebe volem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 7736
25.12.2011 21:47:44   
anđelo
evo vrnula sam se ,pročitah vas.Hatšepsut ,egipatska kraljice smiješ slobodno popit paracetamol za glavobolju,a ako ne prestane čak smiješ i kafetin 100%.Imala sam istu situaciju i glavobolju od 3 dana ,pa mi na jezeru rekli tako, i da oni stoje iza svojih rječi.
Ja sad zasad gospođu brijem sama,jest malo teže,al kad porasem još ,mužek će uskočit.user posted image user posted image user posted image user posted image .Sjećam se dobro da me muž obrijao ,a ja se porodim na CR za 7 dana ,pa se mora u bikini području izvršiti depilacija.Dr-i komentarisali, ma ne ne treba ovo ništa dirat ,žena vodi računa o sebiuser posted image .Tako da se oni stvarno svega nagledaju gore,sve bi mogla biti al ginekolog nikad.user posted image user posted image user posted image
Arina stvari su preslatke,medene ,unikat.
Eto baš je ljepo svratit na RR i malo odmorit uz vas cureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7737
25.12.2011 21:50:51   
raja_ringe
Arina super stvarčice, ne znam šta je ljepše.. Senka bebica je mashala, a i Dzenan je slatkiš pravi.. ma istopim se od ovih vaših slika..

..vidim zakuhala priča o depiliranju..mene je najgora depilacija ispod ruku (pazuha).. tu nisma zadovoljna sa bicom, ljeti svaki dan depiliram da bi bilo to to.. Dush i Teacerka je li i to voskom depilirate??? meni je kod voska najgore sto se mora cekati da narastu dovoljno duge dlačice, pa ne mogu nikada dočekati..

< Poruku je uredio raja_ringe -- 25.12.2011 21:53:30 >

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7738
25.12.2011 21:57:17   
anđelo
pauzo,koju si nosiljku uzelauser posted image ,a gerbo tkud ti ovi smajlijiuser posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 7739
25.12.2011 21:58:13   
Silver
Mozda je do mene...ali evo me 10-tak dana pred terminom i do sad sam gospoju sama depilirala, nije mi mm jos nijednom pomogao...nas dvije se znamo "u dusu" ne moramo se vidjeti user posted image

Evo upravo sam sredila frizuricu user posted image ma savrseno! user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 7740
25.12.2011 22:01:33   
teacher75

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

Arina super stvarčice, ne znam šta je ljepše.. Senka bebica je mashala, a i Dzenan je slatkiš pravi.. ma istopim se od ovih vaših slika..

..vidim zakuhala priča o depiliranju..mene je najgora depilacija ispod ruku (pazuha).. tu nisma zadovoljna sa bicom, ljeti svaki dan depiliram da bi bilo to to.. Dush i Teacerka je li i to voskom depilirate??? meni je kod voska najgore sto se mora cekati da narastu dovoljno duge dlačice, pa ne mogu nikada dočekati..

jeste, voskom, ma ja sacekam,jednom mjesecno odem. prije mi je taman bilo kad dobijem user posted image narastu, tada se ionako ne skidam i onda poslije odem na sljedecu dep. ne izgleda strasno kad naraste jer godinama depiliram pa se prorijedilo pravo, a masinicom cesce depiliram noge, ne mora se toliko cekati kao na vosak i na nogama nemam puno

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 7741
25.12.2011 22:13:37   
gerberka
žene moje kakve ste s kilazom..ja u 34 sedmici +13,5 dr kaze da je sve super, ali ja stalno jedem, lice mi je oblo user posted image mislim da ce mi se tek sad do termina traziti i duplo nego do sada..a i do sada se nisma pazila user posted image

sam me hvata prpa user posted image

Neposredna veza do poruke: 7742
25.12.2011 22:18:51   
teacher75
ja sada imam 9kg vise nego kad sam zatrudnjela ali sam bila u pocetku izgubila 2-3. dr me ruzi da dobivam puno, jer u prosjeku je to 2kg mjesecno u zadnja 3 mjeseca, pa ne znam, vidjecemo kasnije,. kad pogledam kolegice koje su isto trudne, ja jos i najbolje izgledam pa se ne sekiram previse, visina me izvlaci pa sve ide u stomak (182cm cak!) ja sada imam 82kguser posted image a onda cujem i price o zenama koje dobiju po 20-25 kg pa kazem sebi da sam superuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 25.12.2011 22:20:38 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7743
25.12.2011 22:19:14   
Silver
gerbo 38+1 trenutno sam na +10 po doktoricinoj vagi! Kaze dr. da je ok, beba je u skladu sa sedmicama sto se velicine tice, a imam jos ove dvie sedmice da nabacim koju kilu! user posted image Trenutno evo jedem komad sacher torte...pravila neki dan, sama sad kuci i kontam da nije kasno...ma kakvo kasno ako sad necu cejfiti kad cu!
A meni je sve u stomaku, osim malo sto se isto lice zaoblilo, to se najvise vidi kad se nasmijem, da su se obrascici popunili! user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7744
25.12.2011 22:21:03   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver

gerbo 38+1 trenutno sam na +10 po doktoricinoj vagi! Kaze dr. da je ok, beba je u skladu sa sedmicama sto se velicine tice, a imam jos ove dvie sedmice da nabacim koju kilu! user posted image Trenutno evo jedem komad sacher torte...pravila neki dan, sama sad kuci i kontam da nije kasno...ma kakvo kasno ako sad necu cejfiti kad cu!
A meni je sve u stomaku, osim malo sto se isto lice zaoblilo, to se najvise vidi kad se nasmijem, da su se obrascici popunili! user posted image

ti si meni po slikama punija od mene prije trudnoce.koliko sad imas?

ama ja sam u 34 sedmici a u + 13, 5 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7745
25.12.2011 22:21:21   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Silver

ti si bas manekenka, svaka castuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7746
25.12.2011 22:22:25   
gerberka
IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sada imam 9kg vise nego kad sam zatrudnjela ali sam bila u pocetku izgubila 2-3. dr me ruzi da dobivam puno, jer u prosjeku je to 2kg mjesecno u zadnja 3 mjeseca, pa ne znam, vidjecemo kasnije,. kad pogledam kolegice koje su isto trudne, ja jos i najbolje izgledam pa se ne sekiram previse, visina me izvlaci pa sve ide u stomak (182cm cak!) ja sada imam 82kguser posted image a onda cujem i price o zenama koje dobiju po 20-25 kg pa kazem sebi da sam superuser posted image

ti si bila super i sa prvom trudnocom!!! user posted image

Neposredna veza do poruke: 7747
25.12.2011 22:25:41   
gerberka
mene je ovo krovanje dokusurilo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta cu sad, imal kakva dijeta? user posted image hajmo zgodne zene javljate se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7748
25.12.2011 22:27:04   
teacher75
s prvom trudnocom sam na porod otisla sa 83-84 kg a sada vec imam 82 a jos puna dva mjeseca do poroda, ali sam i u trudnocu prosli put usla sa manje kila (imala sam oko 70) a sada oko 73 pa to dodje tu negdje (kila gore -dole, ako ne pokvarim sad pred kraj ovaj prosjek od 2kg po mjesecu)user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 25.12.2011 22:28:11 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7749
25.12.2011 22:30:12   
gerberka
ja imala 63 sad imam 76,700 user posted image user posted image user posted image
visoka sam 1,67 user posted image

Neposredna veza do poruke: 7750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  308 309 [310] 311 312   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  308 309 [310] 311 312   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *