Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:50:27
teacher75
IZVORNA PORUKA: gerberka
oj majko ismijah se za muza tvoje kone koji voli dlakave none ( azi rime, pocela sam rimovati )
a istovremeno mi se zeludac okrenu
i meni je to odvratno i ne mogu vjerovati ali mi je mama pricala jos nekad davno da je kod njene kume slucaj takav- muz ne podnosi obrijane noge pa zena mora dlakava hodati, valjda mu to neki fetis, sta li
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:50:58
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich
Da se i ja ubacim I ja se brijem i to sve od a do z, ne mogu dlaka ni na mapi ja sam cula da kod nas ima jedan komunisticki bic onaj metalni i svaku zenu koja dodje neobrijana briju sa njim...fujjjj...tako da se vrijedi potruditi,,,,ja se zasad jos uvijek vidim obrijati mada je sve teze
ebo te komunistički, pišnuh se u gaće
odoh na presvlacenje
< Poruku je uredio gerberka -- 25.12.2011 18:52:28 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:59:04
Sandrich
pa vec sam zamislila u glavi kako bi taj bic mogao izgledati, garant ga kupili kad je bolnica tek otvorena ma ima zena sto se nikako nikad ne briju, pa zamislite sad kako je onnima u bolnicu sto takve moraju obrijat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:59:37
Mirkica
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Dobro vece...imam uzasnu glavobolju cio dan...nemam koga pitati,jel' smijem uzeti paracetamol(500mg) ili da uzmem pola ?Inace, sam 9 sedmica... Sto se tice sredjivanje gospoje,ja to depilaciskom kremom sredim...
ne znam koliko bi ti tu kremu sada u trudnoci preporucilia ja sam se svega cuvala
eh sada smije spopiti paracitamol i ja sam a uzmi i magenzijum sumeci pomoce ti bar je meni uvjek
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 19:01:38
gerberka
pa vec sam zamislila u glavi kako bi taj bic mogao izgledati, garant ga kupili kad je bolnica tek otvorena ma ima zena sto se nikako nikad ne briju, pa zamislite sad kako je onnima u bolnicu sto takve moraju obrijat
nakon tog brijanja budis se po noci i provjeravas koliko ti je dlaka naraslo, jel ti vrijeme da se sama briješ
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 19:06:44
Sandrich
IZVORNA PORUKA: gerberka
nakon tog brijanja budis se po noci i provjeravas koliko ti je dlaka naraslo, jel ti vrijeme da se sama briješ
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 19:07:56
pauza
evo i mene konacno, opet sam hodala, a ledje mi otpadaju:-(( vidim o gospodjama se stranice ispisale, jest vala prava gospoJa, ovoliko se ni o porodu ne prica hihihi elem, ja sam kao ticher, depiliram seve osim crte jedne cijeli zivot, a zadnji put sam sve, pa tako planiram i ovaj put pred porod, valjda beba nece krenuti ranije, pa da ne stignem otici na depilaciju, da moram brijati, jer je meni brijac smrt za dlake, ovako bas dugo budem mirna... a u trudnoci se pravo prorijedile, na nogama trci trci pa dlaka... da ne znam pomislila bih da nosim musko, pa mi on sve ove hormone pokupio, a ovako ne znam... uglavnom super je:-)) arina, stvari su fakat super!! kako neko vec rece, kod nas takvo sta nema uopste kupiti, imao nemao novaca... smrc:-( mi smo danas kupili AS i torbu za mame, bas sam odusevljena:-))) a kupila sam i jedne pamucne gegice, jer su nam skoro sve plisane... doduse na onim pcelica maja plisanim pise 100 % pamuk, tako da je to sve super za bebu i udobno, ali eto nek se nadje i neki tanji, mozda za spavanje:-)) eto drage moje debeljuce, ljubim vas i mazite malo svoje pupe:-)):-*
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 19:11:43
treće
pravo žensko ćoše, ma samo treba voditi rn. da je linija epiziotomije sređena mogu dlake biti od par dana, da se može šiti i zarastati dakle i prema analnom otvoru, i meni je fobija od njihovog brijanja a sigurno i njima
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 19:12:09
gerberka
pauzo gdje si kupila torbu za mame i koliko kosta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 19:23:29
pauza
trazila sam u azelu po preporuci, tamo su valjda 20KM, ali kazu nema vec odavno.... pa sam kupila u DM onu njihovu, malo je skupa 61KM, ali sam iskoristila onaj popust od 25%, pa mi dosla oko 45KM... vidjela sam i Graco lijepe ali su i one preko 50KM, negdje 53, negdje 59KM....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 19:26:25
teacher75
IZVORNA PORUKA: pauza
trazila sam u azelu po preporuci, tamo su valjda 20KM, ali kazu nema vec odavno.... pa sam kupila u DM onu njihovu, malo je skupa 61KM, ali sam iskoristila onaj popust od 25%, pa mi dosla oko 45KM... vidjela sam i Graco lijepe ali su i one preko 50KM, negdje 53, negdje 59KM....
sta dodje u njoj, ja to nisam imala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 19:27:22
Silver
ohoo gospoja na tapeti
Kod mene radi bic, sa sto vise ostrica, imam epilator i trakice od voska, i veet kremu, ali najlakse mi bicem...evo ja se kontam...moram sad se kupati i pravo i to odraditi sutra idem na ctg i mozda me bude gledala vaginalno!
A sto se tice brijanja u bolnici...to su ponekad davali nama ucenicama da radimo jedino sam se tu krila po coskovima...preodvratno, dobro rece Sandrich pravi onaj komunisticki bic, sto moj deda jedino jos koristi...da Bog da zilet da promjene...
Pauzo cestitke na kupljenim stvarima aBd da fino posluze, a Arina stvarcice su medeneee!
Ali to je sve nebitno...MI SMO USLI U 39-TU!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 19:28:34
Silver
IZVORNA PORUKA: pauza
aaaa mackooo, koliko se sjecam ja sam ti to predlozila...bravo jaa! koju si boju uzela...mmm...mislim ljubicastu!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 19:39:51
pauza
ma ljubim ja priju svoju:-***** :)))) upravo tako, ljubicastu, slucajno ispalo da je identicne boje kao kolica, mada je i ona bez divna, ali eto kolica su kriva za ljubicastu... doduse, samo jos te dvije bile ostale.... u njoj dodje ono za previnja bebe nepropusno, babylove vlazne maramice bijele, 2 pelene, neka mala kremica i to je to... dobro je sto ima puno pregrada, na preklop je, a ima i one dzidze da se montira na kolica... meni se svidja...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 19:43:11
Silver
hiihihihi vidis sluzi prija za nesto ipak I meni su se torbe svidjale pravooo, bas ima pregrada i toga, i ona podloga je fina! Ali meni salju iz dijaspore jednu, pa sam odustala...ali vjeruj da mi je zao! Sandrich...hvalaaa
A gdje mi je moja terminusa Nina_Lana????
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 19:53:22
gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver
Ali o je sve nebitno...MI SMO USLI U 39-TU!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 19:55:26
teacher75
ja imam nesto tako iz azela, nikad je nisam ni koristila, naranadzasta lakovana pa mi nije isla uz garderobu, kao ruksacic a u njemu podloga za previjanje i pregrade, bilo je u azelu jeftino, oko 10km, ja dobila kad sam lanu rodila, al meni nekako laske bilo sve natrpati u ruksak chicco koji mi je bio dosao uz kolica, a i slagalo mi se uz ostalo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 19:59:55
pauza
iskreno, i meni je ova torba, cak i sa popustom poskupa, ali nemam ama bas nikakvu, a u azelu ovih od 20KM nema.... a onaj azel na dobrinji mi nije blizu da cesce svratim, jer vjeruejm da tamo bude... ovaj u gradu je bas bez veze... a ni hrasno mi bas nije usput... uglavnom, ja rekoh dok uganjam taj azel porodicu se, a to sam ipak htjela sama da odaberem, muz nije vican torbama heheheh... i tako izbor pade na DM.... uh prijo, jos maximalno 2 sedmice, meni nije svejedno, a ne tebi heh:-)))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 20:05:32
Silver
Torba jeste poskupa, ali platis i za neku drugu torbu koju noasis, i vise ponekad! A sad o tome raspravljati koliko ce se koristiti...to se nazalost unaprijed ne zna kao i za vecinu stvarcica i dzidza, ali ako je cejf a moze se priustiti...zasto da ne!
A prijo...jeste prpa pomalo uhvatila majke mi...nije svejedno!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 20:07:02
gerberka
zvala me Nina Lana!!!
danas u 4 joj pukao vodenjak, u bolnici bila otvorena 2 prsta i evo sada je već MAMA po drugi put
porodila se naša Nina_Lana i na svijet donijela živog i zdravog momčinu 52 cm dug, 3250 težak
po glasu joj se osjeti da je dobro, ja mislila onako me nazvala kraljica je Boga mi, brza je pravo
pozz vas je sve
eh sad hocemo nastaviti ovdje ili gdje da otvorim temu za čestitanje!!!
njenom mužu, njoj, kćerkici i njihovim najbližim iskrene čestitke za dolazak malog princa!! neka je živ i zdrav sto godina i da im samo radost donosi
Mami brz oporavak, čekamo njenu priću
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 20:12:31
sanela.asja
Cestitam Nina Lani ja malo da virnem kad imama sta i vidjet Grebo kako si mi jesil gotov izgurala Evo da vidite malo mo Dzordza (Dzenana) kako je porastao