|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  306 307 [308] 309 310   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
25.12.2011 17:02:49   
Mrgica
Evo me da vam mahnem, sve ok hB, malo hodamo,pa nemamo vremena tipksti.
Raja ringe ev me draga, nemam kad tipkati od hodanja,inace i moja se smirila 2 dana samo majo lupne,ali skroz blago, valjda je to ok.Veliki user posted image za vas dvije...

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7676
25.12.2011 17:02:57   
gerberka
ja mijenjam na koje naletim, vazno mi je da ima sapuncic aloa vera sad trenutno isto gillette venususer posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7677
25.12.2011 17:07:21   
smajli80
Vidim zahuktala se priča oko sređivanja gospođeuser posted image -baš je gđa u pravom smislu te riječiuser posted image .Zahtijeva posebnu pažnju-neće ona kako ti hoćeš već kako onahoćeuser posted image user posted image .
Ja svoju tretiram prvo gel za brijanje Gillete,onda na scenu stupa Mach3 brijač,nakon toga Nivea balm no alkohol i po završetku Solea baby kreamuser posted image .
Koji tretman auser posted image user posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7678
25.12.2011 17:13:26   
soraya
Arina stvari su ti prelijepe!!! steta pa se ovako nesto ne moze kupiti i kod nas!!!
Senka, masAllah prelijep djecak nek ti je ziv i zdrav 100  godinauser posted image
Vidim pricate o depilaciji "donjih" dijelova. mene sutra ceka kontlola kod doktora u bolnici pa veceras slijedi "sredjivanje" a od kako je stomak narastao to je prava umijetnost, napatim se i depiliram se i po 1 sat. uglavnom ja to radim napamet pa kasnije popravljam preskoceno gledajuci se na veliko ogledalo,ma patnja prava. a muzic je zaduzen na noktice na nogama posto mi je sredjivanje istih postala misaona imenicauser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7679
25.12.2011 17:25:55   
teacher75
ja vec godinama idem jedanput mjesecno na depilaciju voskom pa tako i u user posted image i mirna sam mjesec danauser posted image i nije me niko gore bio kad sam isla na porod iako sam na depilaciji bila mozda 10ak dana ranije, al nije bilo puno naraslo, ja sve cupam, samo ostavim gore liniju a pred porod sve, i liniju

< Poruku je uredio teacher75 -- 25.12.2011 17:28:39 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 7680
25.12.2011 17:29:10   
dush
Arina, stvari su premedene!!!!!!!!!!!! Kako su divne.... Ja sve sva raznijezim kada ih vidim... Jedva cekam da pocnem kupovati user posted image Ja nemam od koga sta da dobijem, ali zato ima da uzivam kada krenem u shopping. Nadam se samo da ce me doktori pustiti, ako nista barem u 9om mjesecu... user posted image

Senka, cestitam draga jos jednom, malesni Arman je lijep kao slikica, da kucnem u drvo!!!! Mada meni i ne izgleda malesan... Prava beba user posted image

raja_ringe, ne sekiraj se, i meni je bilo tako prije sedam dana, citav vikend nisam osjetila bebu, e onda poslije toga je poceo pravi party u stomaku user posted image Evo i danas se nesto ne javlja bas pretjerano... Javit ce se, mora i bebe da malo odmori od lupanja user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7681
25.12.2011 17:55:48   
dush
I ja idem jednom mjesecno na depilaciju voskom, samo se nadam da cu uspjeti potrefiti odlazak kozmeticarki prije poroda, da me oni u bolnici ne bi morali brijati. Kada se izvoskam, mirna sam najmanje 2 sedmice da nista ne pocne da raste, sto ce biti super ako dole bude rana, savovi itd.

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 7682
25.12.2011 18:03:06   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dush

I ja idem jednom mjesecno na depilaciju voskom, samo se nadam da cu uspjeti potrefiti odlazak kozmeticarki prije poroda, da me oni u bolnici ne bi morali brijati. Kada se izvoskam, mirna sam najmanje 2 sedmice da nista ne pocne da raste, sto ce biti super ako dole bude rana, savovi itd.

mislim da te nece brijati osim ako bas budes zarasla, bar mene nisu a mislim da sam isla na dep. bar 10ak dana ranije ako ne i vise jer sam se porodila 6 dana ranije pa sam bila planirala jos jednom otici

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 7683
25.12.2011 18:07:09   
dush
E pa super. Meni brijanje nikako ne godi, kada one ostre dlake pocnu da rastu, sve me svrbi, upali se koza... Zato mi je vosak zakon user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 7684
25.12.2011 18:14:26   
hatepsut
Dobro vece...imam uzasnu glavobolju cio dan...nemam koga pitati,jel' smijem uzeti paracetamol(500mg) ili da uzmem pola ?Inace, user posted image sam 9 sedmica...
Sto se tice sredjivanje gospoje,ja to depilaciskom kremom sredim...

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 7685
25.12.2011 18:14:51   
teacher75
i meni, plus sto mi sada dlake puno manje rastu i rijedje su od kako sam se prestala brijati, a meni bi bila tegoba da sada moram da se brijem svaki 2.dan, i prije mi je bilo muka dok nisam bila trudnauser posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 7686
25.12.2011 18:17:41   
gerberka
dush boli li vosak..ma ja nju sredim ko sa reklame, nije mi mrsko, sta cu bolje nego da mi pravi osjecaj neurednosti..i ja mislim da je ova moja kona zarasla pa sad meni govori da ce i mene brijati user posted image user posted image user posted image

jesam zlobna user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 7687
25.12.2011 18:17:48   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75

i meni, plus sto mi sada dlake puno manje rastu i rijedje su od kako sam se prestala brijati, a meni bi bila tegoba da sada moram da se brijem svaki 2.dan, i prije mi je bilo muka dok nisam bila trudnauser posted image

a sto ne koristis masinicu i mirna si mejsec dana jeste da je prvi put malo bolno al kasniej ide bez muke.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 7688
25.12.2011 18:19:38   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: gerberka

dush boli li vosak..ma ja nju sredim ko sa reklame, nije mi mrsko, sta cu bolje nego da mi pravi osjecaj neurednosti..i ja mislim da je ova moja kona zarasla pa sad meni govori da ce i mene brijati user posted image user posted image user posted image

jesam zlobna user posted image user posted image user posted image

hahahhahahahah ja sam bas upala ja mislila  pricate o brijanju nogu hahahhahahaha joj mene
teacher ni slucajno s masinicom user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7689
25.12.2011 18:20:07   
gerberka
ja koristim elektricni depilator za none, a gospođa mi zahtijeva nježnost user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 7690
25.12.2011 18:21:00   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: gerberka

ja koristim elektricni depilator za none, a gospođa mi zahtijeva nježnost user posted image user posted image user posted image  

i ja skontah al kasno da je rijec od gospodji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7691
25.12.2011 18:21:55   
hatepsut
Gerbice,slagala te poznanica user posted image Sta ce te bona brijat ako si "sredjena" nema potrebe.Samo tete moraju da pregledaju..Tako su i mene i cak me pohvalila,kaze "sto volim kad mi dodju sredjene zene".

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7692
25.12.2011 18:23:12   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: teacher75

a sto ne koristis masinicu i mirna si mejsec dana jeste da je prvi put malo bolno al kasniej ide bez muke.

masinicu koristim za noge ispod koljena ali za butine i "gdju" idem na depilaciju voskom, manje boli od masinice, i prakticnije mi je

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 7693
25.12.2011 18:25:11   
gerberka
pa ja njoj kazem sta ce me brijati kad nemaju sta..kaze pa moraju procedure radi user posted image

i ja vala pazim, i sad kad sam lezala u bolnici na onom propuhu u wc-u sam se sređivala...radi sebe, a kamoli sto stalno ides na preglede..to bi trebalo biti pravilo...

samnomk u bolnici lezala jedna sa dlakavim nonama..user posted image user posted image user posted image al baš, baš..joj svega se i oni nagledaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 7694
25.12.2011 18:28:07   
hatepsut
Ma kakva procedura,procedura je da te pregledaju,ako si za "sredjivanje" srede te...a to doalkave none..imam i ja konu..jos kad obuce stramplice...meni zlo,ali ok postujem...njoj muz neda da se brije,a moj voli da mu glatko pod rukom user posted image

Nego da uzmem paracetamol ?Fkt ludim od glavobolje user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7695
25.12.2011 18:30:32   
koka i po
hate ..imas odgovor u cekaonici user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 7696
25.12.2011 18:32:52   
teacher75
gerbo vosak boli u pocetku al kad se naviknes, nije strasno, uostalom to se brzo obavi pa nije frkauser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 25.12.2011 18:33:07 >

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 7697
25.12.2011 18:42:12   
Sandrich
Da se i ja ubacim user posted image
I ja se brijem i to sve od a do z, ne mogu dlaka ni na mapi user posted image user posted image  ja sam cula da kod nas ima jedan komunisticki bic onaj metalni i svaku zenu koja dodje neobrijana briju sa njim...fujjjj...tako da se vrijedi potruditi,,,,ja se zasad jos uvijek vidim obrijati mada je sve teze user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7698
25.12.2011 18:43:01   
gerberka
oj majko user posted image user posted image user posted image ismijah se za muza tvoje kone koji voli dlakave none ( azi rime, pocela sam rimovati user posted image user posted image user posted image )

a istovremeno mi se zeludac okrenu user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7699
25.12.2011 18:45:31   
hatepsut
Koko user posted image
Gerbo,a mos' mislit kako je meni kad to "uzivo" vidim....sta ima stihoklepac user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  306 307 [308] 309 310   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  306 307 [308] 309 310   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *