Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 17:02:49
Mrgica
Evo me da vam mahnem, sve ok hB, malo hodamo,pa nemamo vremena tipksti. Raja ringe ev me draga, nemam kad tipkati od hodanja,inace i moja se smirila 2 dana samo majo lupne,ali skroz blago, valjda je to ok.Veliki za vas dvije...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 17:02:57
gerberka
ja mijenjam na koje naletim, vazno mi je da ima sapuncic aloa vera sad trenutno isto gillette venus
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 17:07:21
smajli80
Vidim zahuktala se priča oko sređivanja gospođe -baš je gđa u pravom smislu te riječi .Zahtijeva posebnu pažnju-neće ona kako ti hoćeš već kako onahoće . Ja svoju tretiram prvo gel za brijanje Gillete,onda na scenu stupa Mach3 brijač,nakon toga Nivea balm no alkohol i po završetku Solea baby kream . Koji tretman a
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 17:13:26
soraya
Arina stvari su ti prelijepe!!! steta pa se ovako nesto ne moze kupiti i kod nas!!! Senka, masAllah prelijep djecak nek ti je ziv i zdrav 100 godina Vidim pricate o depilaciji "donjih" dijelova. mene sutra ceka kontlola kod doktora u bolnici pa veceras slijedi "sredjivanje" a od kako je stomak narastao to je prava umijetnost, napatim se i depiliram se i po 1 sat. uglavnom ja to radim napamet pa kasnije popravljam preskoceno gledajuci se na veliko ogledalo,ma patnja prava. a muzic je zaduzen na noktice na nogama posto mi je sredjivanje istih postala misaona imenica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 17:25:55
teacher75
ja vec godinama idem jedanput mjesecno na depilaciju voskom pa tako i u i mirna sam mjesec dana i nije me niko gore bio kad sam isla na porod iako sam na depilaciji bila mozda 10ak dana ranije, al nije bilo puno naraslo, ja sve cupam, samo ostavim gore liniju a pred porod sve, i liniju
< Poruku je uredio teacher75 -- 25.12.2011 17:28:39 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 17:29:10
dush
Arina, stvari su premedene!!!!!!!!!!!! Kako su divne.... Ja sve sva raznijezim kada ih vidim... Jedva cekam da pocnem kupovati Ja nemam od koga sta da dobijem, ali zato ima da uzivam kada krenem u shopping. Nadam se samo da ce me doktori pustiti, ako nista barem u 9om mjesecu...
Senka, cestitam draga jos jednom, malesni Arman je lijep kao slikica, da kucnem u drvo!!!! Mada meni i ne izgleda malesan... Prava beba
raja_ringe, ne sekiraj se, i meni je bilo tako prije sedam dana, citav vikend nisam osjetila bebu, e onda poslije toga je poceo pravi party u stomaku Evo i danas se nesto ne javlja bas pretjerano... Javit ce se, mora i bebe da malo odmori od lupanja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 17:55:48
dush
I ja idem jednom mjesecno na depilaciju voskom, samo se nadam da cu uspjeti potrefiti odlazak kozmeticarki prije poroda, da me oni u bolnici ne bi morali brijati. Kada se izvoskam, mirna sam najmanje 2 sedmice da nista ne pocne da raste, sto ce biti super ako dole bude rana, savovi itd.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:03:06
teacher75
IZVORNA PORUKA: dush
I ja idem jednom mjesecno na depilaciju voskom, samo se nadam da cu uspjeti potrefiti odlazak kozmeticarki prije poroda, da me oni u bolnici ne bi morali brijati. Kada se izvoskam, mirna sam najmanje 2 sedmice da nista ne pocne da raste, sto ce biti super ako dole bude rana, savovi itd.
mislim da te nece brijati osim ako bas budes zarasla, bar mene nisu a mislim da sam isla na dep. bar 10ak dana ranije ako ne i vise jer sam se porodila 6 dana ranije pa sam bila planirala jos jednom otici
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:14:26
hatepsut
Dobro vece...imam uzasnu glavobolju cio dan...nemam koga pitati,jel' smijem uzeti paracetamol(500mg) ili da uzmem pola ?Inace, sam 9 sedmica... Sto se tice sredjivanje gospoje,ja to depilaciskom kremom sredim...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:14:51
teacher75
i meni, plus sto mi sada dlake puno manje rastu i rijedje su od kako sam se prestala brijati, a meni bi bila tegoba da sada moram da se brijem svaki 2.dan, i prije mi je bilo muka dok nisam bila trudna
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:17:41
gerberka
dush boli li vosak..ma ja nju sredim ko sa reklame, nije mi mrsko, sta cu bolje nego da mi pravi osjecaj neurednosti..i ja mislim da je ova moja kona zarasla pa sad meni govori da ce i mene brijati
jesam zlobna
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:17:48
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
i meni, plus sto mi sada dlake puno manje rastu i rijedje su od kako sam se prestala brijati, a meni bi bila tegoba da sada moram da se brijem svaki 2.dan, i prije mi je bilo muka dok nisam bila trudna
a sto ne koristis masinicu i mirna si mejsec dana jeste da je prvi put malo bolno al kasniej ide bez muke.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:19:38
Mirkica
IZVORNA PORUKA: gerberka
dush boli li vosak..ma ja nju sredim ko sa reklame, nije mi mrsko, sta cu bolje nego da mi pravi osjecaj neurednosti..i ja mislim da je ova moja kona zarasla pa sad meni govori da ce i mene brijati
jesam zlobna
hahahhahahahah ja sam bas upala ja mislila pricate o brijanju nogu hahahhahahaha joj mene teacher ni slucajno s masinicom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:20:07
gerberka
ja koristim elektricni depilator za none, a gospođa mi zahtijeva nježnost
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:21:00
Mirkica
IZVORNA PORUKA: gerberka
ja koristim elektricni depilator za none, a gospođa mi zahtijeva nježnost
i ja skontah al kasno da je rijec od gospodji
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:21:55
hatepsut
Gerbice,slagala te poznanica Sta ce te bona brijat ako si "sredjena" nema potrebe.Samo tete moraju da pregledaju..Tako su i mene i cak me pohvalila,kaze "sto volim kad mi dodju sredjene zene".
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:23:12
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
a sto ne koristis masinicu i mirna si mejsec dana jeste da je prvi put malo bolno al kasniej ide bez muke.
masinicu koristim za noge ispod koljena ali za butine i "gdju" idem na depilaciju voskom, manje boli od masinice, i prakticnije mi je
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:25:11
gerberka
pa ja njoj kazem sta ce me brijati kad nemaju sta..kaze pa moraju procedure radi
i ja vala pazim, i sad kad sam lezala u bolnici na onom propuhu u wc-u sam se sređivala...radi sebe, a kamoli sto stalno ides na preglede..to bi trebalo biti pravilo...
samnomk u bolnici lezala jedna sa dlakavim nonama.. al baš, baš..joj svega se i oni nagledaju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:28:07
hatepsut
Ma kakva procedura,procedura je da te pregledaju,ako si za "sredjivanje" srede te...a to doalkave none..imam i ja konu..jos kad obuce stramplice...meni zlo,ali ok postujem...njoj muz neda da se brije,a moj voli da mu glatko pod rukom
Nego da uzmem paracetamol ?Fkt ludim od glavobolje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:42:12
Sandrich
Da se i ja ubacim I ja se brijem i to sve od a do z, ne mogu dlaka ni na mapi ja sam cula da kod nas ima jedan komunisticki bic onaj metalni i svaku zenu koja dodje neobrijana briju sa njim...fujjjj...tako da se vrijedi potruditi,,,,ja se zasad jos uvijek vidim obrijati mada je sve teze
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 25.12.2011 18:43:01
gerberka
oj majko ismijah se za muza tvoje kone koji voli dlakave none ( azi rime, pocela sam rimovati )
a istovremeno mi se zeludac okrenu