|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  305 306 [307] 308 309   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
25.12.2011 12:45:13   
treće
dobro jutro,
svima koji slave sretni prazniciuser posted image ,da nađete istinsku sreću sa svojimuser posted image ,

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 7651
25.12.2011 12:51:25   
gerberka
jutro i čestiti Božić onima koji slave.da ga provedu u prazničnom raspoloženju sa svojim najmilijim  

ja se naspavala zajendo sa mojom user posted image , doruckovala i smisljam kako provesti dan. i rr mi je dosadio user posted image   al hvala Bogu da ga ima, inace ne znam sta bih na ovom mirovanju user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 25.12.2011 12:55:25 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7652
25.12.2011 15:36:37   
dush
Dobar dan drage moje!!!!

Sretan Bozic svima koji slave!!!!

MM i ja smo sinoc isli kod prijatelja na veceru, bilo je lijepo poslije mjesec dana izolacije druziti se malo. user posted image Danas je mjesec dana kako lezim. Jedva cekam 3.januar da vidim s doktorom do kada moram lezati i kakva je situacija sa mojom posteljicom i bebicom.

IZVORNA PORUKA: jakotuzna
gdje ste mi moje debeljuce kako ste mi da vam se ija jaim i kod mene je sve uredu ja hvala allahu nosim sina

Ne bih da te uvrijedim, ali zsto hvala Allahu da nosis sina? Zasto ne hvala Allahu da je zivo i da se razvija?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7653
25.12.2011 15:38:58   
raja_ringe
Pa gdje ste drage user posted image . Nikoga online.. Moja bebara se ni juce ni danas ne javlja, pa evo spucala sam cokoladu i umirila se u nadi da me malo udari koji put..

Mrgice nesto si se usutila?

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7654
25.12.2011 15:56:28   
Arina
evo i nas malo danas...

Isli na planinarski malo se setali po zimskim predjelima....najeli se pa nazad....divota.....sad odmaramo i pajkimouser posted image

sutra ulazimo i tehnicki u 9. mjesecuser posted image user posted image user posted image ....mashallah...tako sam happy.....hvala Allahu na svemu....kako ste mi vi moje okruglice ....
dgje su moje terminuse...i ostale naravno....ja ode malo peglati...imam jos jednu turu sitnezi(rukavica ,carapica,kapica,....)svoje sam isto oprala pa moram i to popeglati i popakovati.....mislim da se treba spakovati.....hi hi hiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 7655
25.12.2011 16:15:33   
gerberka
meni pise jedna poznanica vode te pred porod na brijanje, ja kažem.uvijek sam ja sredjene gospođe.kaze ona bez obzira , moraju oni to uraditi user posted image de kako ce kad ja stvarno pazim na higijenu i depilaciju..jedino ako ona nije stigla pa su je depilirali...niđe veze..mozel mi neko objasniti user posted image ako nema sta sto bi me brijali user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7656
25.12.2011 16:19:32   
Arina
kad smo oko tog sredjivanja gospodje.....jel ti sve obrijes...sve sve....i kako cesto...jel brijenje britvicom ili cupanje....ja kad obrijem ne mogu opet neko vrijeme jer se u protivnom znam izasuti....to mi je bas muka....iako koristim bas Venus najbolje brijece ne usudim se cesto brijati....ima li neko neki savjet kako se obrijati a da ti ne izadju cibice.....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7657
25.12.2011 16:22:54   
Arina
evo malo cu vas oraspoloziti.....dobili smo sjatkih stvaju cak iz Australije.....pa da malo i vi s nama uzivate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7658
25.12.2011 16:24:29   
gerberka
sve ja brijem..posebnim brijacem..aparatic koristim za none..cim zavrsim poprasim djecijim puderom ili tankim slojem kreme..ne osipam se..rijetko poneka crvena tackica ako sam zurila.ja ne mogu drugacije mada sam tao jos vise pogodnija prehladama

i sta ce nam sad obrijati nije mi jasno user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7659
25.12.2011 16:26:12   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image preprepredivno jeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7660
25.12.2011 16:29:42   
senka27
Sretan Bozic svim drugaricama koje slaveee

mi se jos oporavljamo...ali skoro pa smo ko novi...bebica mirna ...dojki...pava

i evo jedna slikica da upoznate Armana

user posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7661
25.12.2011 16:29:59   
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka

sve ja brijem..posebnim brijacem..aparatic koristim za none..cim zavrsim poprasim djecijim puderom ili tankim slojem kreme..ne osipam se..rijetko poneka crvena tackica ako sam zurila.ja ne mogu drugacije mada sam tao jos vise pogodnija prehladama

i sta ce nam sad obrijati nije mi jasno user posted image

I sad kad izbrijes recimo danas opet mozes prekosutra....jel?????...uf ako je tako super...ja ne mogu....ja imam aparatic za brijenje i na najmanju onu mm debljine se obrijem.i to mi je isto super...a ne osipam se .....bikini zonu brijem i noge isto....kod nas ne briju ako nema potrebe...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7662
25.12.2011 16:32:06   
Arina
IZVORNA PORUKA: senka27

Sretan Bozic svim drugaricama koje slaveee

mi se jos oporavljamo...ali skoro pa smo ko novi...bebica mirna ...dojki...pava

i evo jedna slikica da upoznate Armana

user posted image

senka....bebi je presladak....cini mi se isti braco....nek vam je ziv i zdrav puno puno godinicauser posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 7663
25.12.2011 16:34:36   
gerberka
arina svaka tri dana ja i eve je ok user posted image
ma ni kod nas ne briju aako si sređen, nego ona mene ubjedjuje da briju user posted image

senka neka vam je ziv i zdrav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7664
25.12.2011 16:36:16   
Arina
mozda da imam poseban brijac za gospodju a poseban za druge dijelove ...bi li pomoglo.....ili je to do koze,mozda je osjetljiva

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7665
25.12.2011 16:36:49   
dzenyA
Vece drage moje user posted image
CESTIT BOZIC svima koji slave
Arina ovo je predivno zaista user posted image kako je slatko,pa ovako se kod nas nema gdje ni kupiti ,ja se isto obicnim brijacem brijem uh sad je to malo teze i do koze se zgulim nekad se ospem nekad ne,uzmem od mm onaj nivein balzam sensitive poslije brijanja pa se namazem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7666
25.12.2011 16:38:43   
dzenyA
Senka 27 divan je user posted image da ti je zdrav i ziv 

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 7667
25.12.2011 16:39:26   
Arina
user posted image user posted image user posted image user posted image ...muka je to ziva...ja sad stvarno ne znam kako cu u cetvrtak bi trebala ici na kontrolu ....ja cu morati angazovati muza...druge nema....prosli put sam se bas ruzno "zakacila"porezala se ....ne mogu se u ogledalu obrijati....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 7668
25.12.2011 16:41:16   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina

mozda da imam poseban brijac za gospodju a poseban za druge dijelove ...bi li pomoglo.....ili je to do koze,mozda je osjetljiva

i meni je osjetljiva koza..ovako kupi paket od 5 komada i jedan kad upotrijebis fino ga stavis pod mlaz vrele vode i dobro posušiš da ne hrđa i taj par puta koristiš..dakle jedno pakovanje za gospođu user posted image

aman što će nam se sijati na porodu user posted image user posted image user posted image

dzenya ja nekako sa ogledalom user posted image nekad namazem bademovim uljem koje koristim za stomu, a vidis mogo bi se probat i muzev balzam user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7669
25.12.2011 16:44:28   
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: Arina

i meni je osjetljiva koza..ovako kupi paket od 5 komada i jedan kad upotrijebis fino ga stavis pod mlaz vrele vode i dobro posušiš da ne hrđa i taj par puta koristiš..dakle jedno pakovanje za gospođu user posted image

aman što će nam se sijati na porodu user posted image user posted image user posted image

dzenya ja nekako sa ogledalom user posted image nekad namazem bademovim uljem koje koristim za stomu, a vidis mogo bi se probat i muzev balzam user posted image

e probacu joj i poseban tretman priustiti...pa nek sve ide....javicu vam jel bolja ....user posted image user posted image user posted image
I ja namazem bademovom kremom...to mi je najbolje poslije...ma ima da se bas sijajuuser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7670
25.12.2011 16:45:21   
dzenyA
Ma ja ko akrobata sa ogledalom nedo Bog skrivene kamere ,kaze mm sat si ovo pola profulala user posted image  user posted image  user posted image ma reko uzmi i popravljaj user posted image
Gerbo ja to njemu potrosim za gospoju fino mi hladi dole user posted image
Eh Arina obavezno ga angazuj user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7671
25.12.2011 16:45:31   
Arina
koje ti brijace koristisuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7672
25.12.2011 16:47:00   
Arina
IZVORNA PORUKA: dzenyA

Ma ja ko akrobata sa ogledalom nedo Bog skrivene kamere ,kaze mm sat si ovo pola profulala user posted image  user posted image  user posted image ma reko uzmi i popravljaj user posted image
Gerbo ja to njemu potrosim za gospoju fino mi hladi dole user posted image
Eh Arina obavezno ga angazuj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nek popravlja...dastauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 7673
25.12.2011 16:48:32   
dzenyA
Ja one roze boje venus ja mislim, jedan komad 2,80 KM, ili ti 3 kom.u paketu oko 8 KM,tako nesto al mogu dugo biti 

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 7674
25.12.2011 16:52:03   
Arina
IZVORNA PORUKA: dzenyA

Ja one roze boje venus ja mislim, jedan komad 2,80 KM, ili ti 3 kom.u paketu oko 8 KM,tako nesto al mogu dugo biti 
nisam te roze uzimala Venus...ja one kupim sto dodju samo stopice pa se mjenjaju na drsku...poskupe jesu ali se stvarno isplate...ja znam cijelo ljeto cijele noge i sve ostalo sa jednim ali eventualno dva brijati....ma isplativo skroz...a tako su dobri .....probala sam i one narandzaste  sto dodju dva u paketu.....oko 8 km...nisu ni oni losi ali krace budu.....puno krace....probacu i te rozeuser posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 7675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  305 306 [307] 308 309   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  305 306 [307] 308 309   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *