|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  243 244 [245] 246 247   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
10.12.2011 23:18:57   
teacher75
pogledaj skafandere u lindexu u importanu, meni se jako svidjaju njihove boje, bude bas lijepih i bodija, mada su malo skuplji

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 6101
10.12.2011 23:23:34   
raja_ringe
eh jesam se i ja navukla na ovaj forum :). U pocetku nisma mogla nista da nadjem na njemu pa mi nije bio toliko interesantan, ali sam ove sedmice imala dovoljno vremena da istrazim pa se malo bolje snalazim i stalno virkam...ali za veceras dosta i mene... Laku noc zelim svima, posebno tebi Miracle

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 6102
10.12.2011 23:24:01   
teacher75
lana je imala skafander iz obaibi- okaidi, predivan, bijeli, bila je kao pahuljica, oni su skupi pravo, al smo skafander dobili od familije, ma divan je bio, i trajao joj citavu zimu jer smo bili uzeli velicinu od 3-6mj, a ona rodjena u oktobruuser posted image nesto na ovaj fazon al je bio jos ljepsi http://www.obaibi.fr/VAD/Blousons-Manteaux/Combinaisons/Combi-pilote-microfibre-/p:1:2:1:230576.htm

< Poruku je uredio teacher75 -- 10.12.2011 23:27:31 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 6103
10.12.2011 23:49:47   
animagical
za obaibi, meni je smijesno kako su oni kod nas skupi...mi smo zimsku kapu platili preko 20km, a u francuskoj za te pare u istoj radnji kupe npr hlace, stalno snjizenja pucaju dok kod nas nikad....i skoro smo dobili paketic iz franc s njihovim stvarima i uopste nije ista kolekcija kao kod nas...user posted image bas nas gule, nema sta

Neposredna veza do poruke: 6104
10.12.2011 23:50:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: animagical

za obaibi, meni je smijesno kako su oni kod nas skupi...mi smo zimsku kapu platili preko 20km, a u francuskoj za te pare u istoj radnji kupe npr hlace, stalno snjizenja pucaju dok kod nas nikad....i skoro smo dobili paketic iz franc s njihovim stvarima i uopste nije ista kolekcija kao kod nas...user posted image bas nas gule, nema sta

tacno, kad se uporede cijene sa ovim na njihovoj stranici sve je bar 20% skuplje

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6105
10.12.2011 23:53:02   
animagical
jos kad uporedimo zivotni standard kod njih i kod nas... ali je kapa ipak supr topla i mekana, preporucujem

http://www.obaibi.fr/VAD/Accessoires/Bonnets--chapeaux/Bonnet-angora-fourrure-/p:1:2:1:235539.htm

Neposredna veza do poruke: 6106
10.12.2011 23:56:58   
mamina princeza
ne treba vise nalaza za porod u vodi..... cuj pa to je onda ok , svakako planiram vaditi nalaze za maticne celije koje tamo traze izmedju ostalog i hepatitis i HiV pa mozda nije lose i d dodam tu clamidiju mada se mroam raspitati.
Gdje se radi taj test ....

Ja sam skafander zbavila davno .. onaj malecki za prve dane aBd da mozemo hodati jer i u aprilu zna biti nekad pravo hladno a sad se nekako pomrilo sve kasnije zima pocen duze traje,,, a inace su mi ti skafanderi bezobrzanp skupi a malo se koriste. S dz . sam imala neki skupi chicov dobil ana babine i stvarno mi je bezveze kad toliko nesto kosta a ostane neiznoseno nekako.... Sad ga ne mozemo iskoristi i zbog boje i velicine. Meni inace ce sada slabo sta moci da se iskoristi ne samo zbog boja nego zbog godinjeg doba posto mi je curica rodjena u sred ljeta.

A ope ti nije malo .. hihihi.. izdvojila sam dvije vece kese do 3-6 mjeseci onih stvari jaknica za medjuperiod, dzempercica bodija i ostalog sto ocekujem da ce se koristi. Ma glavno da su ostala kolica , krevetic i ostale skupe stvari:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 6107
11.12.2011 0:00:32   
teacher75
i kod nas je slicna situacija, hem je razlicit spol hem su kontra sezone, slabo cu sta moci iskoristiti...sto se tice skafandera, zavisi kad se dijete rodi- ja rodila pocetkom oktobra, pocele izlaziti krajem novembra tako da ga se bas nanosala, jer nismo nista drugo oblacili preko garderobe sve do marta sigurno, a u martu taman kad joj je skafander bio mali presli smo na jaknice i pantoleuser posted image posto mi je sada termin u martu, pa necemo prije aprila poceti izlaziti, ne mislim sad skafander ni kupovatiuser posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 6108
11.12.2011 0:05:13   
animagical
imacu ja stvari za bb, ovaj mali je puuuno prerastao a jednom-dvaput obukaouser posted image

Neposredna veza do poruke: 6109
11.12.2011 0:06:46   
mamina princeza
nama predvidjaju da cemo zavrsiti  do kraja februara ,, a i ako bude sve ok tesko cu ja ovaj put izdrzati preko mjesec u kuci ... ja uzela na BB bazaru da se osiguram pa i ako se n iskoristi nema veze:) Ja se nadam da nece ipak bi se vise radovala suncu u aprilu nego snijeznim danima bez obzira sto imamo skafander.
Teacher ma bolje je tebi .. opet okotbar i mart imaju bar nesto zajednicko u temperatri .. a kod mene djte e prvi mjesec dva bilo samo u bodicu bez rukava drugo i sto smo imali nismo obukli jer s ekuhala od vrucine...

A sto se spola tice .. najzaljivij emi cipelica skupih .. hihih .. pripremila sam se da rezem cvjetice na onim sto su neutralnih boja:)

Odoh ova moja se vrti u snu .. nadam se da vise nece povracati stvarno sam vise od tog povracanja luda.....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 6110
11.12.2011 0:08:04   
gerberka
ticerko meni je termin pocetkom februara ali iako cu 40-snicu biti kuci nakon poroda opet kontam moze bebi zatrebati , nesto da iskrsne da moramo izaci..

ja nisam iz sa, tesko cu tamo pogledati skafandere zbog mirovanjauser posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 6111
11.12.2011 0:08:31   
mamina princeza
Animagical hoces li stici stavljati slikice ili ces samo doci s tim na bb da se zarovimo. Joj ja se pripremam da stavim neke stvari tamo z abazar a sve mi mrsko dok slozim dok slikam .... al planiram doci u januarua aBD ako se jos neso nadje za nas

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 6112
11.12.2011 0:10:15   
teacher75

imacu ja stvari za bb, ovaj mali je puuuno prerastao a jednom-dvaput obukaouser posted image

cuvaj ti to, cuvaj, al tamo za neki bazar u aprilu, ne kontam unaprijed kupovati jer ne vjerujem ja bas dr, mogu se zeznuti, pa da bude user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6113
11.12.2011 0:11:33   
animagical
user posted image ma imm i hrpu neuutralnih stvari,samo nisu bas bebece, nego kao za velike...nisam bas ljubitelj gegicauser posted image ne pitaj sto..ne znam

Neposredna veza do poruke: 6114
11.12.2011 0:13:05   
teacher75

IZVORNA PORUKA: gerberka

ticerko meni je termin pocetkom februara ali iako cu 40-snicu biti kuci nakon poroda opet kontam moze bebi zatrebati , nesto da iskrsne da moramo izaci..

ja nisam iz sa, tesko cu tamo pogledati skafandere zbog mirovanjauser posted image

pa dobro, ti si ipak mjesec dana ranije, ja kontam u martu vec nije tako hladno, mozemo se nekako snaci. al bezveze ti je onda kupovati neki skupi jer ga neces iskoristiti, da radjas u oktobru il novembru pa hajdeuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6115
11.12.2011 0:13:06   
teacher75

IZVORNA PORUKA: gerberka

pa dobro, ti si ipak mjesec dana ranije, ja kontam u martu vec nije tako hladno, mozemo se nekako snaci. al bezveze ti je onda kupovati neki skupi jer ga neces iskoristiti, da radjas u oktobru il novembru pa hajdeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 6116
11.12.2011 0:15:02   
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: teacher75

cuvaj ti to, cuvaj, al tamo za neki bazar u aprilu, ne kontam unaprijed kupovati jer ne vjerujem ja bas dr, mogu se zeznuti, pa da bude user posted image user posted image

hihi ma ja kazem ako me zezne imam jos stvari od Dz koje se mogu iskoristi pa me i nce zeznuti. Osim toga curica vala po meni moze nositi i plavo i zeleno i sve .. a vala djecak mi u rozom ne ide bas:)
Ja na zadnjem uzv bas nekako i sama vidjelh da je djecak pa vise vjerujem nego prije mada sam od pocetka nekako sumnjicava prem tome jer sam imala osjecja da je djevojcia. Muz pogotovo ne vjeruje UZV al eto moramo se nekako pripremati polako uskoro :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 6117
11.12.2011 0:15:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

nama predvidjaju da cemo zavrsiti  do kraja februara ,, a i ako bude sve ok tesko cu ja ovaj put izdrzati preko mjesec u kuci ... ja uzela na BB bazaru da se osiguram pa i ako se n iskoristi nema veze:) Ja se nadam da nece ipak bi se vise radovala suncu u aprilu nego snijeznim danima bez obzira sto imamo skafander.
Teacher ma bolje je tebi .. opet okotbar i mart imaju bar nesto zajednicko u temperatri .. a kod mene djte e prvi mjesec dva bilo samo u bodicu bez rukava drugo i sto smo imali nismo obukli jer s ekuhala od vrucine...

A sto se spola tice .. najzaljivij emi cipelica skupih .. hihih .. pripremila sam se da rezem cvjetice na onim sto su neutralnih boja:)

Odoh ova moja se vrti u snu .. nadam se da vise nece povracati stvarno sam vise od tog povracanja luda.....

hehe, dobro taj jedan mjesec, al onda iza oktobra dolazi novembar-zima a iza marta april- proljece itd... nista dalje nam nece mociuser posted image

Neposredna veza do poruke: 6118
11.12.2011 0:17:15   
mamina princeza
Ma bezveze je svakako skup kupovati kad nece dugo trjati nikako ... ja dosta gledam po ebayu .. aukcija ljepota za 10-15 KM moze se naci fin vrlo malo nosen skafander naprimjer, ako ima srec i nov z malo vise ..samo trba imati vremena i zivaca ono sve pregledati

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 6119
11.12.2011 0:17:51   
teacher75
mamina princeza, ja lani sve oblacila roze i crveno ,pa su me opet znali u prolazu pitati jel user posted image il user posted image , a ja user posted image user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 11.12.2011 0:18:04 >

Neposredna veza do poruke: 6120
11.12.2011 0:18:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Ma bezveze je svakako skup kupovati kad nece dugo trjati nikako ... ja dosta gledam po ebayu .. aukcija ljepota za 10-15 KM moze se naci fin vrlo malo nosen skafander naprimjer, ako ima srec i nov z malo vise ..samo trba imati vremena i zivaca ono sve pregledati

ima jeftinih u haris exportu al nisam gledala velicine

Neposredna veza do poruke: 6121
11.12.2011 1:13:53   
gerberka
iznijet cu user posted image u skafanderu i zelim da biude nov...aBda to cu mu ostaviti da vidi kišni je biooo kad naraste user posted image user posted image

hvala za savjete user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 6122
11.12.2011 1:28:17   
animagical
gerbo ako nista iskoristices ga na prvoj kontroli kod pedijatra, onoj s mjesec danauser posted image samo nemoj br 56, to je bas premaleno, prerast ce za 15 dana

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6123
11.12.2011 7:01:24   
Miracle*3
Raja_ringeuser posted image user posted image user posted image
Hvala ti, dobro saam spavala. Evo malo prije se probudila i osjecam opet bolove. Nije tako strasno, ali znam da je danas dan pidzame i lezanja. Nadam se da si i ti i sve ostale dobro spavale.

Gerbo slazem se s tobom da ima u Azelu stvari koje nisu ni za oko kuce, ali ovaj je bas bio medenjak. Ja da sam ikom imala ja bih kupila. Zelim ti da nadjes po svom ukusu nesto lijepouser posted image

Neposredna veza do poruke: 6124
11.12.2011 7:33:14   
Bebica11
samo da vam mahnemo,nismo vas zaboravili al bebica ima grcice, pola noci ja uz nju pola mmuser posted image

tako brzo vrijeme prolazi kad dodje bebi vidjecete aBduser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 6125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  243 244 [245] 246 247   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  243 244 [245] 246 247   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *