anđelo
|
IZVORNA PORUKA: dush Dobro jutro... Ili dobar dan I ja sam se danas u pola 11 probudila, ne pamtim kada sam zadnji put ovoliko spavala.... Mada mi nije ni jasno kako uspijem toliko spavati, kada i onako po citav dan samo lezim i nista ne radim... Ne znam za vas, ali ja se osjecam tako nekorisno, da je to katastrofa... Vec 2 sedmice lezim, ne smijem ni rucka skuhati.... Da ne govorim da ce sada poceti snizenja pa da bi isla poledati opremu i garderobu za bebe... Gerbice, da smijem, otisla bih ti do C&A ili H&M da ti kupim skafandercic i da ti ga posaljem postom, ali ne smijem da mrdam :( Dobili smo termin za pregled bebinog srca, 4.1, ko ce izdrzati do tada... Pokusavam da ne mislim o tome, kada gledam filmove ili serije, sve je ok, cim prestanem, odmah pocnem razmisljati sta ako bebino srce ne izdrzi do kraja i pocnem da se sekiram, nerviram i placem... Sada ne znam ni da li da kupujemo bilo sta za bebu, dok ne prodje taj pregled srca... Eto, izjadah se.... Miracle, bas mi je zao da si pala niz stepenice, cuvaj se draga... Jesi isla kod doktora da te pregleda? Andjelo, ja sam citala da je najbolja od Maxi Cosija, ali i te sjedalice, to ti je svejedno koja je... I onako beba unutra ne smije biti duze od 1h zbog cirkulacije, polozaja kicme.... Bebice, kako si ti? Oporavljas li se? Hoces nam pisati tvoji porodjanu pricu? Veliki za sve!!! Dush draga ,koji dr.ti je gledao bebu u vojnoj?Mene su na jezeru prvo gore isprepadali da bi mi u vojnoj dr.Drljević rekao da je sve u najboljem redu i da nema razloga za brigu.Imaju neke autosjedalice/nosiljke koje se mogu spustiti u ležeći položaj ,a kad su u autu onda se mogu malo podići,i postavljaju se u autu tako da bebe bude u fetusnom položaju,ne sjedi već je više u ležećem položaju sa nogicama podignutim blago