Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 14:52:12
Arina
IZVORNA PORUKA: jakotuzna
Arina tebe vidim po prvi pu dobro dosla i cestitam ti na 4 bebici.
dugo sam ja ovdje draga moja..treba ispisati preko 600 postova.......samo me nisi u zadnje vrijeme primjetila.... .....a bebi je 3. po redu .....nova je Irena danas se javila i njoj je 4. bebica....nema veze
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 14:55:56
dzenyA
Arina pise babylove mala kremica i pise jos mama ako mislimo na istu manje je od 4KM al je super,ja na pocetku trudnoce mazala bolile me bradavice i super mi pomogla,inace ove baby love koristim mljackam se po stomaku
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 14:59:35
Arina
IZVORNA PORUKA: dzenyA
Arina pise babylove mala kremica i pise jos mama ako mislimo na istu manje je od 4KM al je super,ja na pocetku trudnoce mazala bolile me bradavice i super mi pomogla,inace ove baby love koristim mljackam se po stomaku
ok hvala ti draga...pitacu.....ja mislim da je to ta.u...a ja se po stomaku mazem sa onom hipovom velikom .......sa onim maslacem ....kupial je isto tamo u dm...na pocetku trudnoce...mazem se ba uvijek kad se istusiram i tako......kad stignem...tako je izdasna i bericetna...jos je imam mislim da ce mi i ostati...... ....a fina je sv ima bi je preporucila....bila je oko 16 km....ali je velika ko pola tegle
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 15:01:39
lejlaze
IZVORNA PORUKA: anđelo
¸Mama 21,sve je to individualno,sa prvom trudnoćom sam povratila sve ga 3 ili 4 puta,ali mi je bilo muka,i mučnine su prestale krajem 3-eg mjeseca.U ovoj trudnoći sam se ispovraćala nenormalno,i sve je prestalo ulaskom u 5-mjesec.Eto nadam se da sam pomogla bar malo
i kod mene je isti slucaj. i sad evo 8 mjesec, zna se desit da se ispovracam... ali ne tako cesto kao u pocetku. naj teze mi bilo oprat sinu guzu kada kaki
< Poruku je uredio lejlaze -- 1.12.2011 15:02:10 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 15:03:17
Arina
arina cim ti pomisljas na keks ,a nije tebi nista ti si najbolja od nas kao cigra si
...hvala Allahu i nije mi nista....sve ok...da sam bas ko cigra i nisam...al eto..... ....gura se ...imala sam i ja svojih muka....ali na kraju svake kise dolazi sunce....zato draga ....promjeni nam taj svoj nick....uvijek me rastuzi.....budi sad jakovesla pa cemo znati da si ti ta sto si bila jakotuzna...jel moze
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 15:05:40
dzenyA
ovi babylove proizvodi su na bazi maslinovog ulja,dobri su nisu skupi,a nisam jos popucala nigdje , a ista smo sedmica ja mislim, ma kakav keks to nam je zabranjeno,ma i onako se uspusem sva nema gerbe da mi kaze za gospodina Apaurina i buscopan pijel to jos neko
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 15:05:48
Arina
Arina pa u kojem si ti mijesecu ?
u 8. mila....stanes na moje ime samo sa misem i pokazace ti se podaci...tako kod svakog ko je stavio ticker...probaj...danas ulazimo u 33. sedmicu....masallah.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 15:08:03
lejlaze
mi smo veceras zakazali pregled kod dr, nadam se da ce biti sve ok. prva bebica se nije ovoliko vrtila kao ova sada. pa me zanima Arina, jel tako slucaj bio i kod tebe? mene nesto strah, odmah podjem o glupostima razmisljat . jos sam citala da bi kao sad pred kraj 8 mjeseca vec trebala da bude mirnija, pa mi bude jos gore
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 15:08:18
Arina
ovi babylove proizvodi su na bazi maslinovog ulja,dobri su nisu skupi,a nisam jos popucala nigdje , a ista smo sedmica ja mislim, ma kakav keks to nam je zabranjeno,ma i onako se uspusem sva nema gerbe da mi kaze za gospodina Apaurina i buscopan pijel to jos neko
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 15:09:18
dzenyA
Arina iz mrtvih dize jutros sam napisala da u svakom tvom postu osjecam neku toplinu i njeznost,neznam zbog cega, a jako tuzna promijeni nick upravu je arina
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 15:10:49
jakosretna
masallah i hvala ti na inf .kako da trazim od sada znam.Ma ime cu da promjenim cim upecam kako id probala sam ali odem tamo u moj profil i nece pa nece ime da se promjeni
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 15:13:11
Arina
IZVORNA PORUKA: lejlaze
mi smo veceras zakazali pregled kod dr, nadam se da ce biti sve ok. prva bebica se nije ovoliko vrtila kao ova sada. pa me zanima Arina, jel tako slucaj bio i kod tebe? mene nesto strah, odmah podjem o glupostima razmisljat . jos sam citala da bi kao sad pred kraj 8 mjeseca vec trebala da bude mirnija, pa mi bude jos gore
ma ko to kaze....sve je to individualno.....meni su muski puno zivlji...nego curica....kod mene je isto urnebes.....nema gdje ne tuce ...kazem bas jutros ...samo jos po glavi ne udara....sve mi organe prevrnu....ali neka neka.....danas bas posebno ko da mi pise nesto po stomaku iznutra bice to sve ako Bog da danas na pregledu ok....vidjeces....a to da se umire...ma imaju oni jos koreografije ....umirice se poslije....sad kazu samo da su pokreti onako vise kao kretanje nego skakanje i udaranje.....meni recimo tako izbaci nogicu...i opnda je vuce po mojoj kozi u lijevo ili desno...pa se vidi to povlacenje.....prije je bilo ko skakanje udarci... a sad su ta pomjeranja kako je prostora manje.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 15:16:16
Arina
Arina iz mrtvih dize jutros sam napisala da u svakom tvom postu osjecam neku toplinu i njeznost,neznam zbog cega, a jako tuzna promijeni nick upravu je arina
dusa moja...hvala ti mila na lijepim rijecima...nastojim biti uvijek pozitivna i pomoci koliko kome mogu...pa eto.....fino mi je ovdje sa vama .....puno vas sviju ljubim.....ja sad ode rucak zavrsavat...pirane gladne .....cucemo se poslije....ljub-ljub
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 15:17:21
lejlaze
hvala. ma prepadne me pravo. Prva bebica je sin, Boga molila da se pomjeri da osjetim micanje.... zato je sad .... da hoce malo sjesti. pa kontam ako je sad ova bebica ovako nemirna u stomaku, mozda bude malo mirnija kad se rodi.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 15:29:45
veki_aki
joj Arina sto me nasmija ko tuljan ...sa prvim sam do 9-og mjeseca i onda nisam smjela, a sad vidim zenice pisu da treba u 9-om da se pogura, pa tako i planiram
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 17:02:05
Miracle*3
masallah i hvala ti na inf .kako da trazim od sada znam.Ma ime cu da promjenim cim upecam kako id probala sam ali odem tamo u moj profil i nece pa nece ime da se promjeni
Posalji poruku administratorici Visnji RR, i ona ce ti to promijeniti.
Hej zeen, ne mogi ni iscitat sve, nadam se da ste sve dobro i zdravo.
Ja se bas ne mogu pohvaliti
Sutra rano idem na kontrolu i internisti, vec milion briga, a ako Bog da bit ce u redu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 22:32:05
Silver
Lejlaze...pa mi smo "generacija" I ja sam 35-ta...ali nisam bila mjesec na uzv-u i jedva cekam...imam kontrolu u ponedeljak, valjda ce mi dati uputnicu za UZ! Pozelila sam da vidim mog bebana...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 22:51:05
pauza
samo da vam malo mahnem i ljubnem vas sve redom:-****** bas mi falite, ali eto kako sam na godisnjem malo manje sam na netu...dzama prvo, dobro dosle nam nove clanice, zelim vam diiivnih 9 mjeseci i skolsku trudnocu.... i da znate RR ima odgovor za sve i pruza najbolje druzenje, ja tesko da i dan mogu bez svojih drugarica:-)) bila sam danas malo u shoppingu za moju mišicu malu, uh raskucicie me:-)) nista joj od krupnih stvari nisam kupila, a brdo para potrosila... ako ovako nastavim, dok dodjem do kreveca i kolica, nestace para heheh... ali kako odoljeti onim minijaturnim stvarima i dzidzidzama??:-)) jako mi je zao sto je bebica jos u bolnici, ako bog daa da se brzo oporavi i dodje svojoj kucici.... nadam se da je drznica dobro i da je kuci sa svojim piletom... ako se cuje neko s njima puno ih pozdravite veliki pozdrav saljem svim svojim bebelim drugaricama, a posebno svojim terminusama, pa dragoj priji i naravno animagical i nasem majom djugu:-****
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 22:58:40
Silver
prijo duso moja...na istim sam ti mukama...jos krevetca nema a ima da se oblaci narednih pola godine a najvjerovatnije nece pola obuci jedva ugrabih sebi da kupim spavacice, tek moram stvarcice iz apoteke itd, ali imam jos mjesec dana najmanje nadam se !
Sa drznicom sam se cula sinoc, trebala je danas da izadje, ja se nadam da jeste, necu da joj dosadjujem previse,moram pomalo a cim bude mogla javit ce se ona! Puno Vas je sve pozdravila i vidjela sam malog macka, masallah