|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  214 215 [216] 217 218   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
1.12.2011 11:43:03   
mama21e
hehe sto me nasmija user posted image user posted image user posted image user posted image A sto meni svi prognoziraju da ce biti musko, ma kome god kazem da sam trudna odmah kazu to ce biti musko user posted image , a ja bih vise voljela cujicu majenu user posted image Ali opet nije na nama da odlucujemo i hvala Bogu pa nije user posted image
user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 5376
1.12.2011 11:45:49   
Arina
IZVORNA PORUKA: mama21e

hehe sto me nasmija user posted image user posted image user posted image user posted image A sto meni svi prognoziraju da ce biti musko, ma kome god kazem da sam trudna odmah kazu to ce biti musko user posted image , a ja bih vise voljela cujicu majenu user posted image Ali opet nije na nama da odlucujemo i hvala Bogu pa nije user posted image
user posted image
mislimmmmm....naravno da nema to nikakve veze...eto u anđela je curica sad.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5377
1.12.2011 11:46:22   
mama21e

IZVORNA PORUKA: anđelo

¸Mama 21,sve je to individualno,sa prvom trudnoćom sam povratila sve ga 3 ili 4 puta,ali mi je bilo muka,i mučnine su prestale krajem 3-eg mjeseca.U ovoj trudnoći sam se ispovraćala nenormalno,i sve je prestalo ulaskom u 5-mjesec.Eto nadam se da sam pomogla bar malouser posted image

E onda cekam 5-ti mjesec da se razrahatim user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 5378
1.12.2011 11:48:42   
mama21e

IZVORNA PORUKA: Arina

IZVORNA PORUKA: mama21e

user posted image
mislimmmmm....naravno da nema to nikakve veze...eto u anđela je curica sad.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ima onda nade za cujicu user posted image
A sta je kod tebe, jel kod tebe djecacic? user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 5379
1.12.2011 11:54:25   
anđelo
Bitno je samo da je zdravo,a sve ostalo nije važno,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5380
1.12.2011 11:55:56   
mama21e
Jest to je najbitnije, sta god da je hvala Bogu user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 5381
1.12.2011 11:56:46   
Mrgica

IZVORNA PORUKA: veki_aki

mrgice virisuser posted image Kako si ti danas?

user posted image user posted image hvala na pitanju mila, dobro sam, a gdje i ne bi, sinoc pao keks nakon duze vremena...user posted image user posted image Kko si mi ti? Vidim pricate o pritisku, meni od pocetka mjere pritisak i kilazu, i uvjek je 120-70, hvala Bogu ok.
Sad vidjeh, usla u 19 sedmicu...user posted image user posted image user posted image , masalah. Ni ja bas ne osjetim bebaca nesto puno, samo ponekad neki kao blagi udarac, cak se malo i brinem, al eto kazu da sam prvorotka ,a i malo punija, pa je to zbog toga. Takodje kazu da su curice njeznije, tj slabije udaraju, pa ne znam...U ponedjeljak aBd idem po z.knjizicu pa cu odmah uda se narucim i na pregled...
Drznice cestitam od srca i zelim sve najbolje tebi i tvom sinceku...Novim clanicama zelim dobrodoslicu, a svim ostalim saljem jedan veliki user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5382
1.12.2011 12:33:51   
irena82
Draga mama 21 e , hvala ti na toploj dobrodošlici, a što se tiče mučnina ja mislim da je kod svakog drugačije, ja nikad nisam povratila ni sa jednim djetetom i nikad mi nije bila muka , jedino mi izostane menstruacija i tako znam da sam trudna. Želim ti sve najbolje i da te te mučnine što brže prođu jer vjerujem da jako iscrpljuju.user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5383
1.12.2011 13:26:54   
Sonja
haj zene vi mene i zaboravile a ja se JOS NISAM porodilauser posted image

vidim sve se moje xxl porodile samo ja ostala....al neka me jos koji dan user posted image

u nedjelju mi je termin pa cu tad ici na GAK ako ne bude nista prije mada nebi ni rekla..jedva sam za prst otvorena
najbolja vijest je da se beba OKRENULA na glavu i da ce sve aBd ici prirodno..ja sam presretna i jos ne mogu da vjerujem ali eto moj bebac me ipak poslusao i okrenuo se u zadnjoj sedmiciuser posted image

puno vas sve pozdravljam i cuvajte mi se
pa aBd uskoro bude i tema Sonja se NAPOKON porodila hahahah

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu irena82)
Neposredna veza do poruke: 5384
1.12.2011 13:30:12   
gerberka
evo i mene..mene user posted image udara opet u zeludac, liujevi bubreg, oko pupka..što rece mamina princeta ima ga svugdje...rodila ga majka živog i zdravog, valjda ce me malo popustiti...to eee bukvalnooo boooksanjeeee user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 5385
1.12.2011 13:31:34   
animagical
sonja cestitam na okretanju bebanauser posted image hajd malo u hodanje, brzo ce touser posted image i da nam neko javi kad se porodis?

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 5386
1.12.2011 13:36:22   
gerberka
animagical sta radi tvoje pile user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 5387
1.12.2011 14:00:02   
Sonja

IZVORNA PORUKA: animagical

sonja cestitam na okretanju bebanauser posted image hajd malo u hodanje, brzo ce touser posted image i da nam neko javi kad se porodis?

ma kakvo hodanje ne mogu da se pomjerim koliko me prepone bole..stvarno ne znam kako cuuser posted image

oo da javit ce vam naravno aBd Semica user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 5388
1.12.2011 14:15:51   
animagical
IZVORNA PORUKA: gerberka

animagical sta radi tvoje pile user posted image

jede...on samo doji, svako malo...guzonjica mojuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5389
1.12.2011 14:18:07   
zanzibarka
Mahanje trudnice moje drage ;)

Samo da javim da vas je bebica pozdravila puno i da joj nedostajete! Jos uvijek je u bolnici, mislim da ni danas nece izaci, molim Boga da joj olaksa a i vi dovite za nju, jer kazu dova trudnice se ne odbija, pa iskoristite priliku da nam se, ako Bog da, sto prije vrati oporavljena sa sojom princezicom da uzivaju u toplom domu sa babukom :)))) amiiiin user posted image

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 5390
1.12.2011 14:20:31   
veki_aki
ej Sonja super, bas mi je drago da je bebac odlucio poslusati mamicuuser posted image , sretno da i uskoro kreneuser posted image !
A sto nam je Bebica tako dugo u bolnici il se to meni nesto oduzilo? Jel ona ok?

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 5391
1.12.2011 14:29:24   
Arina
IZVORNA PORUKA: zanzibarka

Mahanje trudnice moje drage ;)

Samo da javim da vas je bebica pozdravila puno i da joj nedostajete! Jos uvijek je u bolnici, mislim da ni danas nece izaci, molim Boga da joj olaksa a i vi dovite za nju, jer kazu dova trudnice se ne odbija, pa iskoristite priliku da nam se, ako Bog da, sto prije vrati oporavljena sa sojom princezicom da uzivaju u toplom domu sa babukom :)))) amiiiin user posted image
Hvala  ti mila na infi. o bebici......to je vjerovatno onaj hematom zeza.....ako Bog da brzo ce ona nama ....nek joj dragi Allah da sve sto pozeli.....amin

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 5392
1.12.2011 14:30:38   
veki_aki
ej mrgice sto me nasmija, a sto nakon dugo vremenauser posted image ...jel tako da sto se tice keksa mi trudnjace sa urednom trudnocom nemamo nekih ogranicenja, si?
Jakotuzna sta ima kod tebe?

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5393
1.12.2011 14:31:28   
Arina
IZVORNA PORUKA: Sonja

haj zene vi mene i zaboravile a ja se JOS NISAM porodilauser posted image

vidim sve se moje xxl porodile samo ja ostala....al neka me jos koji dan user posted image

u nedjelju mi je termin pa cu tad ici na GAK ako ne bude nista prije mada nebi ni rekla..jedva sam za prst otvorena
najbolja vijest je da se beba OKRENULA na glavu i da ce sve aBd ici prirodno..ja sam presretna i jos ne mogu da vjerujem ali eto moj bebac me ipak poslusao i okrenuo se u zadnjoj sedmiciuser posted image

puno vas sve pozdravljam i cuvajte mi se
pa aBd uskoro bude i tema Sonja se NAPOKON porodila hahahah
ma kako zaboravila...pogledaj gore pa ces vidjeti da nismouser posted image user posted image .....ja bas sutros pitala za tebe zapamtila da ti je termin 4. pa reko da nije zena vec rodila.....bas mi je drago da ti se bebi okrenuo....vidis sve je moguce...pa i u zadnji cas....user posted image user posted image user posted image ....da ti sveuser posted image  bude najbolje......

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 5394
1.12.2011 14:34:22   
gerberka
ta je sa bebicom..nisam znala da jos nije izasla user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 5395
1.12.2011 14:40:50   
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka

ta je sa bebicom..nisam znala da jos nije izasla user posted image
mislim da je hematom u pitanju pojavio joj se poslije poroda....ako nije nesto drugo novo....kako si mi ti danas draga...boli li te pupo sad....jel se smirilo...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5396
1.12.2011 14:43:18   
Arina
IZVORNA PORUKA: veki_aki

ej mrgice sto me nasmija, a sto nakon dugo vremenauser posted image ...jel tako da sto se tice keksa mi trudnjace sa urednom trudnocom nemamo nekih ogranicenja, si?
Jakotuzna sta ima kod tebe?
kod mene nema ogranicenja....ali ja sam sva sebi cudna i smjesna sa stomakom...i sve mi koma kad pomislim na kaks....nije to ni priblizno kako bi trebalo biti.....ma cini mi se da je bolje ni nemati ga nego ovako ....ko tuljan....user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Arina -- 1.12.2011 14:44:06 >

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5397
1.12.2011 14:45:32   
jakosretna
drage moje koga zanimaju mucnine,moja prijateljica je bila trudna rodila nista mucnine ni bilo sto jedino sto je imala bebu u stomaku to je sve.a ja i sa prvom trudnocom i sa drugom umirem od neke slabosti od mucnina,povracanje,gadljivost,slabo jedem sve mi se sastalo abd uskoro ulazim u 5  mj user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 5398
1.12.2011 14:46:24   
Arina
e cure....ko je proizvodjac te kremice iz dm za bradavice....da znam sta cu traziti....i jel se to kad se stavi mora prati prije podoja ili ne mora

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 5399
1.12.2011 14:46:56   
jakosretna
Arina tebe vidim po prvi pu dobro dosla i cestitam ti na 4 bebici.user posted image

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 5400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  214 215 [216] 217 218   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  214 215 [216] 217 218   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *