Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 11:43:03
mama21e
hehe sto me nasmija A sto meni svi prognoziraju da ce biti musko, ma kome god kazem da sam trudna odmah kazu to ce biti musko , a ja bih vise voljela cujicu majenu Ali opet nije na nama da odlucujemo i hvala Bogu pa nije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 11:45:49
Arina
IZVORNA PORUKA: mama21e
hehe sto me nasmija A sto meni svi prognoziraju da ce biti musko, ma kome god kazem da sam trudna odmah kazu to ce biti musko , a ja bih vise voljela cujicu majenu Ali opet nije na nama da odlucujemo i hvala Bogu pa nije
mislimmmmm....naravno da nema to nikakve veze...eto u anđela je curica sad.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 11:46:22
mama21e
IZVORNA PORUKA: anđelo
¸Mama 21,sve je to individualno,sa prvom trudnoćom sam povratila sve ga 3 ili 4 puta,ali mi je bilo muka,i mučnine su prestale krajem 3-eg mjeseca.U ovoj trudnoći sam se ispovraćala nenormalno,i sve je prestalo ulaskom u 5-mjesec.Eto nadam se da sam pomogla bar malo
E onda cekam 5-ti mjesec da se razrahatim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 11:48:42
mama21e
IZVORNA PORUKA: Arina
IZVORNA PORUKA: mama21e
mislimmmmm....naravno da nema to nikakve veze...eto u anđela je curica sad.....
Ima onda nade za cujicu A sta je kod tebe, jel kod tebe djecacic?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 11:56:46
Mrgica
IZVORNA PORUKA: veki_aki
mrgice viris Kako si ti danas?
hvala na pitanju mila, dobro sam, a gdje i ne bi, sinoc pao keks nakon duze vremena... Kko si mi ti? Vidim pricate o pritisku, meni od pocetka mjere pritisak i kilazu, i uvjek je 120-70, hvala Bogu ok. Sad vidjeh, usla u 19 sedmicu... , masalah. Ni ja bas ne osjetim bebaca nesto puno, samo ponekad neki kao blagi udarac, cak se malo i brinem, al eto kazu da sam prvorotka ,a i malo punija, pa je to zbog toga. Takodje kazu da su curice njeznije, tj slabije udaraju, pa ne znam...U ponedjeljak aBd idem po z.knjizicu pa cu odmah uda se narucim i na pregled... Drznice cestitam od srca i zelim sve najbolje tebi i tvom sinceku...Novim clanicama zelim dobrodoslicu, a svim ostalim saljem jedan veliki
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 12:33:51
irena82
Draga mama 21 e , hvala ti na toploj dobrodošlici, a što se tiče mučnina ja mislim da je kod svakog drugačije, ja nikad nisam povratila ni sa jednim djetetom i nikad mi nije bila muka , jedino mi izostane menstruacija i tako znam da sam trudna. Želim ti sve najbolje i da te te mučnine što brže prođu jer vjerujem da jako iscrpljuju.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 13:26:54
Sonja
haj zene vi mene i zaboravile a ja se JOS NISAM porodila
vidim sve se moje xxl porodile samo ja ostala....al neka me jos koji dan
u nedjelju mi je termin pa cu tad ici na GAK ako ne bude nista prije mada nebi ni rekla..jedva sam za prst otvorena najbolja vijest je da se beba OKRENULA na glavu i da ce sve aBd ici prirodno..ja sam presretna i jos ne mogu da vjerujem ali eto moj bebac me ipak poslusao i okrenuo se u zadnjoj sedmici
puno vas sve pozdravljam i cuvajte mi se pa aBd uskoro bude i tema Sonja se NAPOKON porodila hahahah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 13:30:12
gerberka
evo i mene..mene udara opet u zeludac, liujevi bubreg, oko pupka..što rece mamina princeta ima ga svugdje...rodila ga majka živog i zdravog, valjda ce me malo popustiti...to eee bukvalnooo boooksanjeeee
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 13:36:22
gerberka
animagical sta radi tvoje pile
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 14:18:07
zanzibarka
Mahanje trudnice moje drage ;)
Samo da javim da vas je bebica pozdravila puno i da joj nedostajete! Jos uvijek je u bolnici, mislim da ni danas nece izaci, molim Boga da joj olaksa a i vi dovite za nju, jer kazu dova trudnice se ne odbija, pa iskoristite priliku da nam se, ako Bog da, sto prije vrati oporavljena sa sojom princezicom da uzivaju u toplom domu sa babukom :)))) amiiiin
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 14:20:31
veki_aki
ej Sonja super, bas mi je drago da je bebac odlucio poslusati mamicu , sretno da i uskoro krene ! A sto nam je Bebica tako dugo u bolnici il se to meni nesto oduzilo? Jel ona ok?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 14:29:24
Arina
IZVORNA PORUKA: zanzibarka
Mahanje trudnice moje drage ;)
Samo da javim da vas je bebica pozdravila puno i da joj nedostajete! Jos uvijek je u bolnici, mislim da ni danas nece izaci, molim Boga da joj olaksa a i vi dovite za nju, jer kazu dova trudnice se ne odbija, pa iskoristite priliku da nam se, ako Bog da, sto prije vrati oporavljena sa sojom princezicom da uzivaju u toplom domu sa babukom :)))) amiiiin
Hvala ti mila na infi. o bebici......to je vjerovatno onaj hematom zeza.....ako Bog da brzo ce ona nama ....nek joj dragi Allah da sve sto pozeli.....amin
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 14:30:38
veki_aki
ej mrgice sto me nasmija, a sto nakon dugo vremena ...jel tako da sto se tice keksa mi trudnjace sa urednom trudnocom nemamo nekih ogranicenja, si? Jakotuzna sta ima kod tebe?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 14:31:28
Arina
IZVORNA PORUKA: Sonja
haj zene vi mene i zaboravile a ja se JOS NISAM porodila
vidim sve se moje xxl porodile samo ja ostala....al neka me jos koji dan
u nedjelju mi je termin pa cu tad ici na GAK ako ne bude nista prije mada nebi ni rekla..jedva sam za prst otvorena najbolja vijest je da se beba OKRENULA na glavu i da ce sve aBd ici prirodno..ja sam presretna i jos ne mogu da vjerujem ali eto moj bebac me ipak poslusao i okrenuo se u zadnjoj sedmici
puno vas sve pozdravljam i cuvajte mi se pa aBd uskoro bude i tema Sonja se NAPOKON porodila hahahah
ma kako zaboravila...pogledaj gore pa ces vidjeti da nismo .....ja bas sutros pitala za tebe zapamtila da ti je termin 4. pa reko da nije zena vec rodila.....bas mi je drago da ti se bebi okrenuo....vidis sve je moguce...pa i u zadnji cas.... ....da ti sve bude najbolje......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 14:34:22
gerberka
ta je sa bebicom..nisam znala da jos nije izasla
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 14:40:50
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka
ta je sa bebicom..nisam znala da jos nije izasla
mislim da je hematom u pitanju pojavio joj se poslije poroda....ako nije nesto drugo novo....kako si mi ti danas draga...boli li te pupo sad....jel se smirilo...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 14:43:18
Arina
IZVORNA PORUKA: veki_aki
ej mrgice sto me nasmija, a sto nakon dugo vremena ...jel tako da sto se tice keksa mi trudnjace sa urednom trudnocom nemamo nekih ogranicenja, si? Jakotuzna sta ima kod tebe?
kod mene nema ogranicenja....ali ja sam sva sebi cudna i smjesna sa stomakom...i sve mi koma kad pomislim na kaks....nije to ni priblizno kako bi trebalo biti.....ma cini mi se da je bolje ni nemati ga nego ovako ....ko tuljan....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 1.12.2011 14:45:32
jakosretna
drage moje koga zanimaju mucnine,moja prijateljica je bila trudna rodila nista mucnine ni bilo sto jedino sto je imala bebu u stomaku to je sve.a ja i sa prvom trudnocom i sa drugom umirem od neke slabosti od mucnina,povracanje,gadljivost,slabo jedem sve mi se sastalo abd uskoro ulazim u 5 mj