Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 20:42:00
Silver
Eh da...hvala cure na odgovorima za bebu u porodilistu, bila sam ja gore na praksi ali prije 7 godinaa, ali su me interesovale malo komplikovanije stvari, porod mi bio dosadan kao opravdanje...imala sam samo 16-17 godina!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 20:45:24
gerberka
silver nisam znala da je ova dlaka suvenir od PCO pa i ja sam mislila ranije ali me zakaci bolnica i sad mirovanje
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 21:26:27
anđelo
,pročitala sam vaše komentare i moram reći da sam se ismijala .ono za soma i apstinenciju,sike koje izlete iz spavaćice itd.Ja moram reć da je Gerba upravu,npr,ja sam izmuzala svoje mljeko pumpicom,pred svima,mislim u sobi su tu žene,al ja nastavim se musti i kad dodje vizita,jednostavno nakon svih prgleda dolje sam stid izgubila. .Dolaze doktori a moje sike izvaljene izmuzaju se ,još pitaju imal dovoljno,mašala.... .Poslije me bilo stid kad sam došla kući,al tamo u bolnici stid ne igra više nikakvu ulogu.I MOJ MUŽEK ZAGORIO,NE SMIJE ME NI POLJUBIT,KAŽE AKO PADNE POLJUBAC,PAST ĆE I SVE OSTALO
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 21:33:28
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: senka27
hej kako ste mi?...
Hannice bebe su divne mashallah
uh sto mene glava boliiii sad sam se momacki izrigala sta vi radite kad je ovakva situacija
popila kamilicu i poslije sam povracala...sad cu legiti pa mozda popusti...al bas uzasno boli potiljak,sljepocnice,celo...
ja sutra ulazim u 9-ti mjesec jos maloooo i ja prelazim u xxl
big hug za sve vas...velike i male
Vidim bebica je vec spomenula pritisak, to obavezno provjeri, a inace ja stavljam oblogu od razblazene rakije na glavu, meni uvijek pomaze, i u prvoj trudnoci sam to radila. Alternativno sam znala koristiti isto oblogu + krompir!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 21:36:24
gerberka
jakotuzna hajd ti promiijeni nick, ja te stalno zamisljam da places
anđelo i mm tako kaze, nemoj džaba da se ljubimo znas sta te ceka
ja stvarno ko neka razvratnica al nije me stid, kad me svaki zavirio, ja sam svakom dr stota danas..bas da mu moja zapadne za oko - sumnjam
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 21:38:13
gerberka
djana brines za tunjevinu a udises rakiju..ej ludo moja draga
to ti ono nasla razlog ti si super
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 21:53:56
anđelo
Koju ovdje trudnicu boli glava,jedna je spomenula?provjeri pritisak ako bude ok,a glava i dalje boljela slobodno popij paracetamol ili pola kafetina.Mene je u 16 nedelji glava boljela 3 dana bez prestanka,ja jadna trpila bol,jer mi je moja dr. dotična rekla da ne smijem popiti ni paracetamol.nisam 3 noći i tri dana od bolova uspjela zaspat.Na kraju sam plakala kao malo djete ,da bi mm nazvao gak i pitao šta da radim,oni me još napali i rekli popij slobodno kafetin ,jer i beba trpi tu bol,a od jednog kafetina neće ništa biti.I ja popila,pritisak mi bio ok,i na kraju neurolog utvrdio glavobolju zbog hladnoće.Sad spavam s kapicom i sve 5.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 21:57:07
gerberka
mene tupo boli glava ali ja sam u zatvorenom prostoru otisla na živcima i nista mi ne smeta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 22:13:45
anđelo
,Živa nam i zdrava bila Gerbo ,što ti sevapa zaradiš dnevno,svojim humorom,baš me razveseliš .Preporučujem svim dragim koje ne mognu spavati večeras reprizu serije na fox-life,u 5 do 11.Serija se zove američki horor il tako nešto slično,nije uopšte strašno koliko u naslovu izgleda.Priča je neobična i serija je drugačija od ostalih,a sutra veče je 3 epizoda.Znači svaki ponedeljak nova epozoda a nedeljom repriza....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 22:16:27
gerberka
amin draga anđelo kazem ti ja, vadite me odavdje..rece mm da sutra idemo u trzni centar pa cu ujutro pocet otpetljavat ove čvorove po kosi
tako sam ti ja u bolnici zapalila koju sa zenama i pitala dr mozel me premjestit na psihijatriju, tamo se makar moze pusit po hodnicima..kaze neka te ovdje, da ti rijesimo upalu i da zabavljas žene
< Poruku je uredio gerberka -- 20.11.2011 22:18:40 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 22:36:55
dzenyA
Bok drage moje,kako ste mi????Ja se nesto sva uspuhala nemogu da dahnem,e jesam se vala i narokala zlo mi je:) joj dlakavost se meni pojacala a majko mila,a bebice i meni neke bubuljice boze dragi i plus jos fleke po licu e ebemu....Hej zene gdje nam je sandrich? a gerbo i ja se sinoc naljutila na muza sto je uzeo da igra neku igricu a nece da u mene gleda,ma nismo ni mi nekad normalne coj"k gleda u mene a ja placem ko kisna godina,i neznam razlog sto placem Joooj valja zene moje raniti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 22:41:13
Bebica11
IZVORNA PORUKA: dzenyA
Bok drage moje,kako ste mi????Ja se nesto sva uspuhala nemogu da dahnem,e jesam se vala i narokala zlo mi je:) joj dlakavost se meni pojacala a majko mila,a bebice i meni neke bubuljice boze dragi i plus jos fleke po licu e ebemu....Hej zene gdje nam je sandrich? a gerbo i ja se sinoc naljutila na muza sto je uzeo da igra neku igricu a nece da u mene gleda,ma nismo ni mi nekad normalne coj"k gleda u mene a ja placem ko kisna godina,i neznam razlog sto placem Joooj valja zene moje raniti
sandrich je najavila da je nece biti 20 dana jer seli tako da znate
mene je danas crnjak uhvatio plakalo mi se skupilo se i strah i zabrinutost i nestrpljenje i svasta.....al bice dobro aBd
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 22:45:14
dzenyA
Ma trebala si oduhat jednu partijubebice,ja sam sinoc ih jesam fino zaspala A neznam bgm sto sam plakala ,ma sve nas uhvati taj crnjak.....al proce i to:)