Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 14:24:17
Vodolija83
Bebice,hvala jos jednom ! Nadam se da ce sve ici kako treba aBd !
Mama21e,najbitnije ti je da odmaras i cuvas sebe i bebija,a bice rodjendana i poklona aBd! Mm je rodjendan 09.11.,a meni termin 08.11.Ja sam mu rekla da mu je na poklon
Tajra26 je mozda vec uz svog Ima li iko kakve info?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 14:24:57
pahuljica_25
Juhuuuuuuuu evo mene sa GAK-a,odavno me neko nije ovako obradovao Imala sa pravi pravcati ginekološki
pregled(onaj ginekološki što meni moja doktorica radi svaki put nije ni blizu),ovo je bilo bukvalno ruka u meni i bolilo je
što jest-jest ali izdrži se,nisam bas bila opuštena pa možda i zato.
Uglavnom bebi jeste nisko,otvorena sam jedan prst što me raduje.Radila mi je i UZ,bebi se češkao po nosu ali bukvalno-
preslatkooo Kaže doktorica,plodove vode dovoljno,posteljica nije prezrela,bebi napredan,i da slobodno mogu da uživam u
ostatku trudnoće i da hodaaaaaam. Kaže da i ako porod krene ranije ne treba se sekirati jer nije rano. Ma kad je nisam
izljubila Hvala Bogu dragom
Hvala Bebice na čestitkama Gift ja još nisam odlučila da li da uzmem Pavlovićevu ili običnu bademovu,morat ću prostudirati sastav te Pavlovićeve jer je
nisam nikada do sada imala.Javim ti šta sam odlučila.Ehh da nisam na bolovanju napravila bi ja svojoj bademovu po maminoj recepturi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 14:27:12
drznica
Vodolijo hvala ti, sad sam zvala rodicu koja radi u DZ Otoka, idem dole da sve to rijesim. Kod njih cu otvorit karton i ujedno sve te papire zavrsiti. Nikad nisam ni bila u DZ stari grad, e sad ne znam kad se porodim hoce li mi pisati to DZ NG ili stari grad??? Joj jesam sve spetljala...huh
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 14:31:31
Bebica11
Pahuljice cestitaaaam bas lijepo da mozes hodati i da se opustis do kraja trudnoce, sad malo u shopping pokupuj sta je jos ostalo i uzivaj
ja evo pravim kolac, mozda ce moji doci veceras malo da nas obidju....kisa pada, kontam jel mi pametno ici po kisi na vjezbice posto mm radi, a tek me prehlada prosla, jos malo nos radi, a ide mi se
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 14:34:43
Bebica11
meni termin 11.12. po doktorima a po mojoj racunici 8.12. a meni rodjendan 6.12. s tim da ja mislim da ce moje bebce u novembru, i zbog posteljice i kontrakcija...mozda cim ukinem ginipral
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 14:35:33
mama21e
IZVORNA PORUKA: gerberka
mama21e ti svom muzu nosiš najbolji poklon mila pusica!
IZVORNA PORUKA: Vodolija83
Mama21e,najbitnije ti je da odmaras i cuvas sebe i bebija,a bice rodjendana i poklona aBd! Mm je rodjendan 09.11.,a meni termin 08.11.Ja sam mu rekla da mu je na poklon
Upravu ste, ali ipak mi je zao Trebala sam cekati njegov rodjendan pa da mu kazem da sam trudna
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 14:38:03
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: drznica
Vodolijo hvala ti, sad sam zvala rodicu koja radi u DZ Otoka, idem dole da sve to rijesim. Kod njih cu otvorit karton i ujedno sve te papire zavrsiti. Nikad nisam ni bila u DZ stari grad, e sad ne znam kad se porodim hoce li mi pisati to DZ NG ili stari grad??? Joj jesam sve spetljala...huh
Nema veze sa DZ, bitno je mjesto prebivališta, ako "prebivaš" u Starom Gradu imaš pravo na "Babine"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 14:38:23
Anica1
Vodolija83 hvala za info :) samo mi jos reci gdje je One2play? Pravo mi se svidja vrtuljak, neobican skroz. Cim dodje mm sa puta idem da vidim to. Jutros je zvao, curici svasta pupio u Parizu:) sad kad je vanicno curica kupujemo samo roza, ljubicasto... Da malo nadoknadimo:) Cestitam i ja tebi, sad si bas XXL trudnica, nema vise sale :) Sretno sa skidanje, serklaze, nije to nista strasno, moja prijateljica kaze da nije ni osjetila. Bebice11 hvala ti draga, tu sam, kako mi je mm na putu ja kod mame, uzivam, jedem, debljam se:) ali ne zalim se, skinuce se kilice. I ti si nam blizu, mozda nas dvije i zajedno to odradimo na kraju :) Meni stomak bas tvrd, ukljucila mi je sada tri puta po pola gyniprala. Ja cu vjerovatno po doktoricinom na carski, ali moram se raspitati moze li mi tada ukloniti i ovaj mipm glupi kad ce me vec uspavljivati. To bi bilo super, ali ne mogu da nadjem nigdje na forumima nekoga ko je to uklonio zajedno sa carskim, necije iskustvo.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 14:44:42
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Anica1
Vodolija83 hvala za info :) samo mi jos reci gdje je One2play? Pravo mi se svidja vrtuljak, neobican skroz. Cim dodje mm sa puta idem da vidim to. Jutros je zvao, curici svasta pupio u Parizu:) sad kad je vanicno curica kupujemo samo roza, ljubicasto... Da malo nadoknadimo:) Cestitam i ja tebi, sad si bas XXL trudnica, nema vise sale :) Sretno sa skidanje, serklaze, nije to nista strasno, moja prijateljica kaze da nije ni osjetila. Bebice11 hvala ti draga, tu sam, kako mi je mm na putu ja kod mame, uzivam, jedem, debljam se:) ali ne zalim se, skinuce se kilice. I ti si nam blizu, mozda nas dvije i zajedno to odradimo na kraju :) Meni stomak bas tvrd, ukljucila mi je sada tri puta po pola gyniprala. Ja cu vjerovatno po doktoricinom na carski, ali moram se raspitati moze li mi tada ukloniti i ovaj mipm glupi kad ce me vec uspavljivati. To bi bilo super, ali ne mogu da nadjem nigdje na forumima nekoga ko je to uklonio zajedno sa carskim, necije iskustvo.
upravu si, to bi bilo super , da to odmah rijesis, raspitaj se svakako
a i ja cu za svoj polip nek skidaju odmah dok rana dolje bude vruca ako bude prirodan porod ako Bog da
Samo uzivaj kod mame
a sta ti je dr rekla na zadnjem pregledu za posteljicu, jel ti ista spominjala?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 14:48:51
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11
IZVORNA PORUKA: Anica1
upravu si, to bi bilo super , da to odmah rijesis, raspitaj se svakako
a i ja cu za svoj polip nek skidaju odmah dok rana dolje bude vruca ako bude prirodan porod ako Bog da
Samo uzivaj kod mame
a sta ti je dr rekla na zadnjem pregledu za posteljicu, jel ti ista spominjala?
pitala sa, je za posteljicu, pokazala mi je par bijelih tackica na zidu posteljice i kaze da mi je to isto od mioma ali nije nista zabrinjavajuce, kao to je logicno posto je miom velik.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 14:55:59
pahuljica_25
Gift,Bebice hvala vam A trebale bi i mi tu kaficu tuzlansku organizovati,samo da ja malo uvježbam hodanje,i dobijem koliko-toliko kondicije Bebice,Anice i vi mašalah pravo gurate,sad će te i vi u xxl još malo aBd
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 15:02:54
Vodolija83
Pahuljice,superiska !!! Jupiiiii,sad mozes i hodati napokon ! Bitno je da je sve ok hvala Bogu I cuj otvorena prst,ihihihihi...i mene ubrzo to ceka,pa mi bas ono...ne mogu da vjerujeeeeem Drznice,pa zavrsi to onda na Otoci,ako ce ti najbrze ici,a kao sto ti Lejla rece,bitno je da si prijavljena u opstini Stari Grad i eto tebi babina Aaa Gift,jesi vidjela slucajnosti I sve same skorpijice zeznute Bebice,eto tebi mozda oko tvog rodjendana,nikad se ne zna. Mozda bas mi koje mislimo da ce nam uraniti,prekucamo termin
Anice,One 2 play je u BBI na 4.spratu cini mi se. Ostavite i meni 1... Nema ih bas za naruciti,a nije ih puno ostalo.Zezam se ja,koga zapadne,njegova nafaka. A superiska,stize robica iz Pariza,eeeej Sve same moderne pisuljice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 15:17:16
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Gift
IZVORNA PORUKA: Vodolija83
Aaa Gift,jesi vidjela slucajnosti I sve same skorpijice zeznute da mi beba hoce bit na mm ja bi bila prezadovoljna..a kupila sam mu i siperak sa znakom skorpije
Ma nisu zeznute,nego su nekako bas znakovi sa stavom ! Ma i meni da hoce biti na mm ja bih bila presretna isto[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif" alt='user posted image'> A cuj i siperak si mu nasla,hihiihihiii...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 15:19:09
drznica
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: drznica
Nema veze sa DZ, bitno je mjesto prebivališta, ako "prebivaš" u Starom Gradu imaš pravo na "Babine"
Pa ja se sinoć pitam gdje si nam ti, kako si! E hvala ti na info, niko kao ti. Vodolija te prati u stopu hehehehe. HVALA OBJEMA
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 15:32:52
minie
Drage moje, evo ja tek sad sjedoh da pisem malo... Dolazila mi rodica od MM i nikad da ode, zasjela cura 3 sata
Danas sam bila u Vojnoj, snimila CTG i krenula poslije u potragu za doktorom, bio dezurni. I kazu mi sestre idi na prvi sprat, gore je. Ja odem na prvi, a druge mi kazu, ma on ti je na drugom i tako ja par puta gore - dole i sidjem ponovo kod ovih gdje se radi CTG. I drugi doktor pogledao CTG i sve je super hB, a u petak je moj doktor na kabinetu pa idem vidjeti bebaca . Na kraju dosli do mog doktora, kad se covjek spremao za salu i ja ga nisam mogla stvarno cekati.
Uh Anice pa tvoja pisuljica se ni manje, ni vise nego oblaci u Parizu... I mi smo dobili neku odjecicu koja je stigla iz Francuske, ali nije bas iz Pariza.
Upratila sam da je neko pitao za Pavlovicevu mast, ima se kupiti i u DM-u, odnedavno je poceli prodavati, ali ja sam kupila onu klasicnu bademovu, sad ne znam da li je Pharmamed ili Galas.
Ostale zgodnice velikiii huggggggg
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 16:35:31
Sonja
veeeeeeeeeeelikiiii pozdrav i od mene
Bebice cestitam na 8.mj. Pahuljice drago mi je da je stanje bolje sad lagano u set_nje
ja sam jos prehladjena mada je stanje generalno bolje....
moj se bebi malo umirio..ne udara ono bas jako kao prije vec samo kao da se proteze i premjesta..izbavi neki dio tijela i onda vrati al sve nekako lagano..reko bas mi cudno a koliko je prije lupao
pusa svima odo malo procitat predhodne stranice
i da... u cemu cete vi iznijeti bebija iz bolnice..ove zimske bebe..ja ne mogu nista bas lijepo da nadjem ima nekih gegica ali nisu mi bas ono lijepe skroz...ako koja vec zna a jos ima i slikicu super