|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
11.10.2011 11:54:37   
mala75
IZVORNA PORUKA: Gift

DenyA ne znam sta da ti kazem, inace je na GAK-u nekakva losa i zatgnuta situacija izmedu kolega, to sam primjetila dok sam lezala gore, samo se nadam da to na pacijente nece imati uticaja..

sinoć je i na TV1 bio prilog o ovoj temi, neznam šta bih rekla, teško nama s njima. kome vi viš vjerujete ekipi Fatušića ili ovoj pobunjeničkojuser posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 276
11.10.2011 11:58:08   
Vodolija83
Gift,ovaj vrtuljak kosta 118 KM. Mi smo trebali na poklon dobiti ili njega ili ovaj Chiccov sa vilama (on je ja mislim 120 KM)

user posted image

Oba su mi stvarno lijepa,ali onaj Fisher price-ov mi je nekako jos drazi zbog projektora.

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 277
11.10.2011 11:58:18   
dzenyA
Ma ja cu ako Bog da tek u januaru gore,a bas su sada nasli da se prepucavaju,a sve ce pacijenti osjetiti a oni ce se opet lizat....fuj,ne sikiraj se

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 278
11.10.2011 12:00:22   
Gift
Mala75 ne znam kakve argumente i dokaze ima dr. Ferida (jer je u intervju rekla da neke ima), a bez toga vise vjerujem ''ekipi'' dr. Fatusica, a to da uzimaju poklone od pacijenata sigurna sam da svi uzimaju...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 279
11.10.2011 12:00:51   
mala75
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Gift,ovaj vrtuljak kosta 118 KM. Mi smo trebali na poklon dobiti ili njega ili ovaj Chiccov sa vilama (on je ja mislim 120 KM)

user posted image

Oba su mi stvarno lijepa,ali onaj Fisher price-ov mi je nekako jos drazi zbog projektora.

jel dođe i ova beba pa da odmah imam dvije????user posted image user posted image  a super je stvarno, medeno, medeno

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 280
11.10.2011 12:05:20   
pahuljica_25
Uhhh tuzlanke situacija nije bas sjajna ali ja opet vjerujem tj.nadam se da to ne bi smjelo uticati na nas. Ipak Gift mi ubrzo idemo gore,pa ćemo vidjeti kakva je situacija na svojo kožiuser posted image Biće to sve ok,tresla se gora rodio se miš...ma to nije strašno toliko nedaj Bože da imamo još i kakvu bakterijiu gore pa da i njoj mislimo ovako ta situacija nije prelazna i zaraznauser posted image user posted image user posted image Moram se malo i šaliti.....

E Gift tu Pavlovićevu imaš koliko ja znam i u Bingu,viđala sa je prije...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 281
11.10.2011 12:07:59   
mala75
koje ćete pelene ponijeti za bolnicu pampers, violeta ili neke druge?
za uloške(vir80) i jednokratne gaće smo se dogovorile pa da se i ovo utvrdiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 282
11.10.2011 12:09:13   
Gift
Vodolijo lijepa su oba, al ja bih onaj s projektorom...

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 283
11.10.2011 12:13:30   
Gift
Pahuljice u potpunosti si u pravuuser posted image
Mala ja sam uzela malo pakovanje pampersa, a nisam ja upratila sta smo se dogovorile oko jednokratnih gacicauser posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 284
11.10.2011 12:15:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala75

koje ćete pelene ponijeti za bolnicu pampers, violeta ili neke druge?
za uloške(vir80) i jednokratne gaće smo se dogovorile pa da se i ovo utvrdiuser posted image user posted image user posted image
mi nismo nosili pempu jer su oni svoje koristili .
A uloske idu jednokratne Ona ja koristila inace nisu dali druge sve i da sam htjela .
A gace nisu dale nikakve ma jok jedna je zena lezala s nama jos nije pucana ni usivana ma nista ona obukla svoje gacice Sestra dosla galamila je uf nedaju , pogotovo ko je pucan sivan samo ulozak pod noge skupi none i lezi tako i do wc user posted image uh jest ruzno majko mila .

(odgovor članu mala75)
  Neposredna veza do poruke: 285
11.10.2011 12:18:37   
T r a t i n č i c a
Zeniceeuser posted image user posted image
Kako ste mi danas? Kako su user posted image u tibama? Cestitke na novim sedmicama, mjesecimauser posted image Ovim XXL bembelim nek je hairli i sa srecom, i da sve prodje u najboljem redu aBduser posted image

Tajra, sretno!!! Zelim ti lagan porod i da sve bude ok aBd, ocekujemo lijepe vijesti!user posted image

Neke zenice su spominjale helanke za trudnice u par postova prije, pa da kazem da sam ih vidjala u Kiseljaku, Tonka & Drago se zove prodavnica, a vidjala sam i na Siranu...

Drznice, imas Nivein ruksak u Interex-u, oko 50 KM, ja sam bas bila prije 2-3 dana i kontala dal' da uzmem...

Bebice, imala sam isti problem kao i ti, pa sam dobila od mame ponco, topao, ne vidi se pupo tj. dosta komotno ispod, i taman za ovih dana, pa sam sad rahat... Rekla mi je da je uzela na Skenderiji negdje, pa je mogu pitati gdje tacno ako te interesuje?
Ja sam to vidjela prije nekih mjesec dana mozda u Alti, bio oko 50ak KM, ne znam da li sada ima...

Interesuje me gdje mogu kupiti Hippka, i gdje je ta prodavnica sa H&M robicom na Siranu?

Pusaaauser posted image

" Ljubav voli slucajnosti, a sudbina razdvojenost "

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 286
11.10.2011 12:21:45   
mala75

Pahuljice u potpunosti si u pravuuser posted image
Mala ja sam uzela malo pakovanje pampersa, a nisam ja upratila sta smo se dogovorile oko jednokratnih gacicauser posted image user posted image

pa zar gaće nisu one neke mrežaste iz DM-auser posted image user posted image user posted image , ja tako skontala i kontala kupit

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 287
11.10.2011 12:28:10   
Gift
Mala u DM imaju dvije vrste jednokratnih gacica, neke od 5-6 KM i neke od 17 KM, a imaju neke opet i u apoteci, a ja reko da se nije utvdilo tacno koje se uzimaju, a ja fulula informaciju user posted image user posted image user posted image salim se, uzela sam ja ove iz DM jeftinije...

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 288
11.10.2011 12:28:44   
dzenyA
A mala 75 je tuzlanka user posted image  ma znate sta zene moje ja nevjerujem ni jednom klanu a ni drugom,mada u ovom je i moja dr.koja optuzuje,ma znate onu narodnu "nicije  maslo nije za Ramazana" sve je to gore isto....samo se bore za sefovske stolice

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 289
11.10.2011 12:30:07   
Sensia
Gift kadica sa toboganom je ono kao dodatak u kadi na koji naslonis bebu. meni se to uopste ne svidja a i babice kad to vide kolutaju ocima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vodolijo oba su ko med a meni se cini da sam ti ovaj prvi vidjela u merkatoru i majke mi kosta 170 KM ako sam ja dobro vidjela. mi ga htjeli kupiti i kad smo vidjeli cijenu samo ostavimo user posted image user posted image user posted image user posted image

Dal da idem vani ili ne pitanje je sad, bar u neki trzni centar da malo prosnjuham dok mi mm ne dodje s posla

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 290
11.10.2011 12:30:28   
Gift
sad sam procitala na nekom forumu da zene izbjegavaju Pavlovicevu kremu jer sadrzi Born kiselinuuser posted image Pahuljice ti si ove struke, jesil ti sta cula?

< Poruku je uredio Gift -- 11.10.2011 12:31:01 >

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 291
11.10.2011 12:30:42   
mala75
i ja ću te jeftine, svakako će u kantuuser posted image user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 292
11.10.2011 12:39:12   
drznica
Nije na odmet da procitate, ja se ndama da je ovo i tacna informacija.

http://babooo.blogger.ba/arhiva/2011/01/12/2665062

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 293
11.10.2011 12:40:51   
Gift

IZVORNA PORUKA: Sensia

Gift kadica sa toboganom je ono kao dodatak u kadi na koji naslonis bebu. meni se to uopste ne svidja a i babice kad to vide kolutaju ocima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dal da idem vani ili ne pitanje je sad, bar u neki trzni centar da malo prosnjuham dok mi mm ne dodje s posla

aha znaci da uzmem kadicu bez da u njoj ima ikakvih dodataka...
idi u trzni i uzivaj, ja bih sad al ne znam sta da obucem na noge..

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 294
11.10.2011 12:40:58   
Vodolija83

Vodolijo lijepa su oba,al ja bih onaj s projektorom...

Gift,i ja bih sa projektorom user posted image   Jedva sam docekala sto sam ga pronasla,ne bih da mi pobjegne user posted image

Mala75,jeste kao med je,ali vidi ovog o kojem ja i Gift govorimo user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 295
11.10.2011 12:43:36   
Vodolija83

sad sam procitala na nekom forumu da zene izbjegavaju Pavlovicevu kremu jer sadrzi Born kiselinuuser posted image Pahuljice ti si ove struke, jesil ti sta cula?

Gift,odnedavno postoje 2 vrste Pavloviceve kreme.Ona obicna sa bornom kiselinom je za djecu preko 3 god.,a postoji i nova sa dodatkom kamilice koja je namjenjena za novorodjencad,pa eto da znas. user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 296
11.10.2011 12:44:42   
Gift
Drznice ne kontam ja sad ovo...jel ovo vama u Sa nesto opstina od sebe daje..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 297
11.10.2011 12:45:11   
Vodolija83
Sensia,moguce je sve...ja nisam primjetila u Mercatoru da ga ima,ali ovaj koji smo mi nasli je definitvno 118 KM  user posted image

Animagical,nema na cemu,nadam se da ce ti se bar neke od pantolica svidjeti user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 298
11.10.2011 12:48:32   
soraya
Vidim da spominjete Nivein i DM-ov ruksak pa bih vas zamolila da mi kazete sta dodje u jednom a sta u drugom,koji je po vasem misljenju bolji. imam kupon za 25% popusta u DM-u pa kontam ga potrošiti na ovo. Onaj od 10% za sakupljene bodove sam potrošila na Aventovu pumpicu ua mlijeko+gratis sterilizator.
Predivni su vam ovi vrtuljci za krevetice, meni dodje da odmah kupim jedan iako nam bebi stize tek u januaru pa mi sve nesto rano kupovati stvari za bebicu.
Bebice ni ja ne mogu nista skopcati zato obucem kožnu jaknu ili mantil pa preko se zamotam veeeeelikim vunenim salom i bas mi je ugodno. Sreca imam nekoliko takvih salova od ranije pa ih samo mijenjam.

Neposredna veza do poruke: 299
11.10.2011 12:49:40   
Gift
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Gift,odnedavno postoje 2 vrste Pavloviceve kreme.Ona obicna sa bornom kiselinom je za djecu preko 3 god.,a postoji i nova sa dodatkom kamilice koja je namjenjena za novorodjencad,pa eto da znas. user posted image

ahaaaaauser posted image

< Poruku je uredio Gift -- 11.10.2011 12:50:01 >

Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *