|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
11.10.2011 10:35:56   
Mamma2be
I ja se sve tjesim da je normalno.
Takodje u cetvrtak idem na kontrolu i jedva cekam da se malo gledam sa svojom bebarom.
U kojoj si bolnici? ja sam u vojnoj, pa se mozda i sretnemo :D

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 251
11.10.2011 10:38:52   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: animagical

nisam u taj na dobrinji nikad isla...gdje se nalazi?

Animagical,Minie ti je vec objasnila gdje se nalazi Azel na Dobrinji,al ako gdje zapne,slobodno se javi,ja blizu stanujem.
Maloprije sam isla do ambulante i svratila zbog tebe da pogledam sta imaju od pantolica.Imaju troje za 3 mjeseca,al su velicine sasvim ok,nisu prevelike i 1 za 6 mjeseci.Ove za 3 mjeseca su po 7 KM i imaju u bez boji,maslinastoj i kao farmerkice,a ove za 6 mjeseci su samtane maslinaste,15 KM,al su povelike ...
Rekla mi je da ima samo po 1 komad od svih,pa da znas,ako ti se bude dalo da odes user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 252
11.10.2011 10:41:32   
sweet BaBy

IZVORNA PORUKA: Mamma2be

I ja se sve tjesim da je normalno.
Takodje u cetvrtak idem na kontrolu i jedva cekam da se malo gledam sa svojom bebarom.
U kojoj si bolnici? ja sam u vojnoj, pa se mozda i sretnemo :D

hehe i ja sam u Vojnoj kod dr. Miseljica. Trebala bih biti oko 9h tamo. Ti?

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu Mamma2be)
Neposredna veza do poruke: 253
11.10.2011 10:46:23   
Gift
Felix mislila sam nece nam u pocetku koristiti sve iz ruksaka, a naravno dosla je i podloga za presvlacenje i svakakvih derivata..
sto se tice kadice, kod nas je kupatilo malo sa tus kabinom, moramo se kupati negdje drugo....

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 254
11.10.2011 10:46:27   
Vodolija83
Pauza,cestitke na punih 25 user posted image
Pahuljice,terminuso moja draga,ja nista ne osjetim,osim sto me sinoc malo zigalo po dnu stomaka i vise lijevo.
Sretno ti na kontroli,javni sta je bilo i reci user posted image nek ceka druga,da ne zuri user posted image
Tek sam ovih par dana dosla sebi,pa sam kao leptiric user posted image Lumboischialgija jos vrlo malo na desnoj strani,al se moze podnijeti,samo malo mi smeta po noci,kad se okrecem na drugu stranu.
Sensia,bolje ti je nemoj ni izlaziti vani,vrijeme je sugavo,a i hladno,brrrrrr...ja maloprije dosla,sve mi ovdje nekako blizu sto sam obavljala,a smrzla se samo tako...Jos su mi butine kao led,uvijek mi je taj dio osjetljiv...nedaj Boze jos da se prehladim,da izvines gacice mi mokre koliko se oznojim,prava sam bembela,a noge se zaledile...uhhh..

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 255
11.10.2011 10:47:12   
Gift
ps. Tuzlanke jestel vi gdje u TZ nasle Pavlovicevu kremu...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 256
11.10.2011 10:50:47   
Sensia
Vodolijice, i meni se juce butine smrzle kad sam se vracala kuci sa vjezbica i sve mislim ne daj Boze da se nahladim..... ma evo i ja pristavila da napravim domaci sok od kupina i borovnica nek imam ako sta krene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobar je za povratak u zivot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim ja juce da si ti bolje, nasmijana, cila i vesela....
Ima li kakvih novih slikica? e mi kupili onaj jastuk za klocanje u chiccu ali ima samo otkucaje srca nema muzike, oko 60 KM, ustvari vise smo ga dobili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 257
11.10.2011 10:52:05   
Bebica11
zdravo zeniceee

evo i nas, komsije renoviraju stan vec danima pa nas probudilo busenjeuser posted image

Sretno svima ko ide danas na kontrolu i cestitke na novim sedmicama, ima nas masaAllah ne mogu sve popamtitiuser posted image

tajra hairli bilo, da se lahko porodis i da nam se brzo javis s lijepim vijestimauser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 258
11.10.2011 10:54:46   
Mamma2be
I ja sam kod dr. Miseljica i trebala bi oko 9 biti gore, definitivno cemo se vidjeti :)

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 259
11.10.2011 10:56:32   
drznica
Jutroooo...jutros sam nosila bris na mikrobiologiju...rade neke cure porilicno mlade, a vec namrgođene. Nece ni da pozdrave...fuj! A ja onako sa osmjehom predam sve user posted image

Meni postaje hladno na mom radnom mjestu...mislim da cu morat otvorit bolovanje jer ovaj propuh je nepodnosljiv, pravo od garaze mi puše, necu da se sad razbolim. Kako sam skontala meni Guticka moze otvorit bolovanje, pitala me pa je u rubriku bolovanja stavila NAKNADNO dok se ne dogovorimo. Sad mi recite kad mi ona napise na nalazu bolovanje, gdje stim papirom trebam ici, da li to nosim u firmu ili??? Bas nemam pojma oko te papirologije.

Neko spominje Nivein ruksak oko 48KM??? To je super cijena...u Mercatoru je 61KM ako se dobro sjecam.

Sretno danas na pregledima, cekamo detaljeuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 260
11.10.2011 10:58:45   
Arina
evo i nasuser posted image

Zivahne ste mi jutros...neka,neka....hladnoca spucala i ovdje kod nas....ko ne mora neka ga u kuci...ja pravila jutros lepinice domace ....mmmm....i eno krih se pece....idila  prava...jest da odose kile...al sta ce ces...hi hi hi

Pauzo ...cestitam na 25 sedmici ...i mi sutra ako Bog da ulazimo u 25...user posted image user posted image ....
Soraya....ma nek pupo raste ....ni ja se bas ne snalazim sa robicom...ali polako....po kuci trenerke...a za van ...hm....sad mogu i taice sa tunikama ...a poslije .......nemam pojma...neke hlace cu morati kupiti....sreca ne idem nikud puno pjesaka pa se moze....dok poledi necemo nigdje...

Vodolijo,sensija,gift...i ostale xxl ...vi ste izgleda bas spremne....sve kupljeno....bravo....i ja jedva cekam da bar pocnem pomalo.....

Ostale bebeljuce puno user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 261
11.10.2011 11:02:01   
Bebica11
Zenice, cime se vi pregrnete kad izadjete, meni nista ne moze, jedino da nabacim jedan siroki kaput sto imamuser posted image al nije jos vakat za njega

trebam veceras na vjezbice i pojma nemam sta cu obuciuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 262
11.10.2011 11:05:07   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Zenice, cime se vi pregrnete kad izadjete, meni nista ne moze, jedino da nabacim jedan siroki kaput sto imamuser posted image al nije jos vakat za njega

Ja na jakni ili mantilu zakopcam sta se zakopcati moze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  imam jedan matil koji je rezan ispod grudi i njega zakopcam do stome a ono dole imam onu girtlu pa se toliko i ne vidi i obavezno neki veeeeeeeliki sal da ti ne bude zima sto nisi zakopcana. e vala zbog 20 dana ja ne kupovala nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ma samo se ogrni i taj veliki sal i bice ok

Ma sve je spremno kod xxxl trudnica samo one nisu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sta li nam je sa babilon i minie one su nam prve na spisku

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 263
11.10.2011 11:16:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Gift

Felix mislila sam nece nam u pocetku koristiti sve iz ruksaka, a naravno dosla je i podloga za presvlacenje i svakakvih derivata..
sto se tice kadice, kod nas je kupatilo malo sa tus kabinom, moramo se kupati negdje drugo....
naravno da mozes koristiti sve iz ruksaka user posted image sampon, kreme, ulje, puder ma sve ce ti trebati kao i ta podloga user posted image
Ja sam kupala u kadici od 10kmuser posted image fino na stol stavim ju i kupam imam i ja tus kabinu nisam ga u kupatilu kupala zadugo vremena lakse u kadici .

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 264
11.10.2011 11:20:09   
sweet BaBy

IZVORNA PORUKA: Mamma2be

I ja sam kod dr. Miseljica i trebala bi oko 9 biti gore, definitivno cemo se vidjeti :)

Ko zna mozda smo se vec i vidjale hehehe A kako cemo se prepoznati user posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu Mamma2be)
Neposredna veza do poruke: 265
11.10.2011 11:22:42   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Sensia

Vodolijice, i meni se juce butine smrzle kad sam se vracala kuci sa vjezbica i sve mislim ne daj Boze da se nahladim..... ma evo i ja pristavila da napravim domaci sok od kupina i borovnica nek imam ako sta krene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobar je za povratak u zivot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim ja juce da si ti bolje, nasmijana, cila i vesela....
Ima li kakvih novih slikica? e mi kupili onaj jastuk za klocanje u chiccu ali ima samo otkucaje srca nema muzike, oko 60 KM, ustvari vise smo ga dobili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cuvaj se draga Sensia,ja otkako sam se zalila nekidan vrelom vodom ne planiram vise pripremati nista tako domace...dosta od mene...
A jesam,bolja sam ti puno hvala Bogu dragom user posted image
Nema slikica jos....kolica nam trebala biti poslana sinoc,medjutim sveki i zaova bile umorne od posla,pa nisu mogle do Graza na bus,podaleko im,pa ce u cetvrtak navece aBd poslati user posted image Jedva cekaaam !!! A znas sta se desilo sa chicco bocicama i dudama user posted image Sveki kupila greskom latex,pisala sam vec nekad...i kad su otisle da zamijene,nema silikona,oni gore vise imaju latex ,ccc...Meni zao pravo...user posted image Zamijenile su za neke Aventove stvarcice u tom iznosu...Vidjecemo sta ce sve stici, nemam pojma.
Al vala ce mu mamito kupiti onu jednu bocicu Chiccovu sto je kao sika,pa nek stoji za ukras user posted image
A dobar ti je i Chiccov jastuk,trebala sam ga ja dobiti na posudbu,al mi nesto te stvari nisu za posuditi,nedaj Boze da se pokvari,pa i taj belaj...

Mi smo juce nesto nasliiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Mislim da cemo to dobiti,takav je bio dog.al vidjecemo jos...
http://www.kupindo.com/kupovina/-MUZICKA-VRTESKA-Fisher-Price-/9535591

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 266
11.10.2011 11:25:03   
Gift
e Felix ja sad osta totalno zbunjena, meni rekli da u pocetku treba samo sapun/gel za kupanje i bademova krema...
Sensia kakvi bona toboganiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 267
11.10.2011 11:26:42   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Bebice,ja ti imam isti problem,al srecom imam nekih duzih dzempera dok ne dodje vrijeme bas za zimsku jaknu,al nju cu morati nositi raskopcanu.
Bas mi se ne isplati sad nista kupovati,usitnilo vec...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 268
11.10.2011 11:29:13   
Gift
Vodolijo jest ovo super, gdje ste to nasli...
mi smo dobili vrtuljak ali belaj ne mogu ga zakaciti na krevetac, presiroka ogradica, sva sreca vrtuljak se moze rasklopiti i zakaciti na kolica..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 269
11.10.2011 11:31:30   
Bebica11
Hvala Sensia na ideji, jedino to sa salom mi i preostajeuser posted image

ja imam dosta mantilica, dzempere nisam nosala, a nisam ni vidjela neki fin da kupim pa mi je bas problem, al eto nesto cu skontati do veceras aBd

Neposredna veza do poruke: 270
11.10.2011 11:34:23   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Gift

Vodolijo jest ovo super, gdje ste to nasli...
mi smo dobili vrtuljak ali belaj ne mogu ga zakaciti na krevetac, presiroka ogradica, sva sreca vrtuljak se moze rasklopiti i zakaciti na kolica..

Gift,sve smo pretrazili i na kraju u One 2 play nadjemo.Bas sam bila happy user posted image user posted image user posted image   Trebali smo to dobiti na poklon,al razmisljam da kupimo dok nije nestalo,jer nema nigdje,slabo se uvoze sad...Vidjecemo...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 271
11.10.2011 11:40:21   
dzenyA
Djeste trudnjace moje,pauzo i arina mi smo tu termin nam je ja mislim tu negdje,i ja sam 24-25 ,tuzlanke moje Pahuljica i Gift i ja sam ogorcena,nasikirana zbog stanja na nasem porodilistu user posted image ,nemam rijecciii:((((

Neposredna veza do poruke: 272
11.10.2011 11:49:35   
mala75
opet ja o niveionom ruksaku, ja to više onako zbog ruksaka, s obzirom da sam onako više sportski tip trenerka, patike i to, nekako mi se ruksak više ukalapa u stajlinguser posted image user posted image user posted image  a njegov popratni sadržaj se svakako neće baciti.

a s obzirom da mi uz nosiljku nije došla torba ja definitivno uzimam njega, a vidim ima nas još. a za one posebne izlaske imam neke svoje torbe koje su i onako "džambo" da u njih može sve stati.

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 273
11.10.2011 11:49:37   
Gift
Vodolijo ako nije plaho skupo ja bi to odmah kupila, bas mi se svida, a za poklon izaberite nesto drugo..ja sam davno vidjela u TL onu zvijezdu sto se prikaci na krevetic i svijetli, a sad nema, kod nas je TL stvarno slab, one2play nemamo nikako..
DenyA ne znam sta da ti kazem, inace je na GAK-u nekakva losa i zatgnuta situacija izmedu kolega, to sam primjetila dok sam lezala gore, samo se nadam da to na pacijente nece imati uticaja..

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 274
11.10.2011 11:53:11   
animagical
vodolijo hvala punouser posted image idemo aBd danasuser posted image  

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *