|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
11.10.2011 21:43:26   
Hannica
IZVORNA PORUKA: minie

Uh porodicu se veceras user posted image

Hajd sta fali...moci ces djetetu reci da se rodilo na dan kad je Bosna pobjedila Francusku.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 376
11.10.2011 21:50:53   
Hannica
Imam zgaravicu,kako da je se rijesim?user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 377
11.10.2011 21:51:38   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mama21e

Bebice gdje ides na vjezbice?
I kad se moze poceti s vjezbama, u kojem mjesecu?

Idem u Dom zdravlja na Vojnickom polju, imas na vise mjesta u gradu

Mozes poceti od neke 25 sedmice, pa nadalje, mada mozes i ranije al kod nas ne dolaze ispod 25te sedmice. Jako je korisno, radis vjezbe ako je uredna trudnoca a mozes i samo slusati(kao ja) i uciti vjezbe disanja, o porodu uciti, i svacemu jos, dojenju, bebici itd. Vidjeces eto ako Bog da.

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 378
11.10.2011 21:52:58   
Bebica11

user posted image

haj tebi je vakat a sta cemo mi?user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 379
11.10.2011 21:58:12   
T r a t i n č i c a
IZVORNA PORUKA: Hannica

Imam zgaravicu,kako da je se rijesim?user posted image

Hannice, probaj sa casom hladnog mlijeka ili bademima ako imas? Ili Donat Mg, meni uvijek pomaze.user posted image

" Ljubav voli slucajnosti, a sudbina razdvojenost "

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 380
11.10.2011 21:59:01   
T r a t i n č i c a
IZVORNA PORUKA: Bebica11

user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 381
11.10.2011 22:00:10   
Hannica
Pokusat cu s mlijekom,samo to trenutno imam.user posted image
Samo da znate da chili cips ne pomaze.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T r a t i n č i c a)
Neposredna veza do poruke: 382
11.10.2011 22:01:57   
Bebica11

Samo da znate da chili cips ne pomaze.user posted image user posted image user posted image user posted image

od toga ti je zgaravica, meni uvijek bude kad jedem taj cips

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 383
11.10.2011 22:02:01   
minie
IZVORNA PORUKA: T r a t i n č i c a

user posted image

Al bilo bi ono: "Mali kad si se rodio?"
                     "Onda kad je BiH pobijedila Francusku" user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 384
11.10.2011 22:04:34   
Hannica

od toga ti je zgaravica, meni uvijek bude kad jedem taj cips

Ma nije od cipsa,zgaravica me muci vec 2-3 sata,cips sam tek pocela ruckati.Na um pala mi ona stara narodna poslovica "Ako nepijatelja ne mozes pobijediti,prdruzi mu se." user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 385
11.10.2011 22:05:25   
T r a t i n č i c a
jao, cipsuser posted image user posted image hahahaha
sad sam se sjetila, dobro je i mentol bombone 'cuclati', pa eto... samo nemoj cips user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 386
11.10.2011 22:08:27   
Sensia
minie tebi treba uzbudjenja, taman na vakat

Uh ja bila u wc kad je bio go, istrcala ko luda, nisam ni znala da mogu tako potrcati u 9. mjesecu user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 387
11.10.2011 22:11:39   
emma.L
Vidim svakakvih novosti, ali nemam vremena čitati pošto je moj novi šef stigao preksinoć u 23.30 user posted image . Danas smo izišli doma i navikavamo se polako. Svim mamama koje čekaju želim da porod prođe kao moj, barem finale kad je moj dobri dječak izišao bez da je mami ostavio ijedan končić. Skoro sam kao nova, sad se borimo s mlijekom i mislim da će večeras biti istiskivanja pod tušem, ali sredilo se prvi put pa će i ovaj valjda.
Sve imate puno pusa!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 388
11.10.2011 22:17:38   
gerberka
emma.L cestitamoooo millaa i hvala na željama user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 389
11.10.2011 22:19:34   
palachinken

IZVORNA PORUKA: emma.L

Vidim svakakvih novosti, ali nemam vremena čitati pošto je moj novi šef stigao preksinoć u 23.30 user posted image . Danas smo izišli doma i navikavamo se polako. Svim mamama koje čekaju želim da porod prođe kao moj, barem finale kad je moj dobri dječak izišao bez da je mami ostavio ijedan končić. Skoro sam kao nova, sad se borimo s mlijekom i mislim da će večeras biti istiskivanja pod tušem, ali sredilo se prvi put pa će i ovaj valjda.
Sve imate puno pusa!

Najljepse zelje divnom djecaku, on od prve minute slusa, a hrabroj mami čestitke!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 390
11.10.2011 22:22:01   
T r a t i n č i c a
IZVORNA PORUKA: gerberka

emma.L cestitamoooo millaa i hvala na željama user posted image

Pridruzujem se cestitkama, sve najljepsee! user posted image Nek je mali user posted image ziv i zdrav puno, punooo godinauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 391
11.10.2011 22:37:06   
animagical
cestitke i od nasuser posted image uzivajte i nadam se bez problema s dojenjem...

Neposredna veza do poruke: 392
11.10.2011 22:50:40   
minie
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: emma.L

Sve imate puno pusa!

Najljepse zelje divnom djecaku, on od prve minute slusa, a hrabroj mami čestitke!

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 393
12.10.2011 0:49:51   
bubamarita
drage moje trudnice,
evo ne moze se vise ni spavati teturam po kuci ko loptica, ustaje nocu ko vampir i sve vise razmisljam o porodju. Blizi se ocekivani trenutak 38. sedmica  otkucava. Nemam nekih problema osim pritiska u preponama. fata me blaga panika, odnosno neizvjesnost vise nego panika. kako ce sve izgledati, da li cu se sjetiti svega naucenog s vjezbi, hocul znati biti pribrana, da li cu imati snage.....aaaaa milion pitanja. Pa se onda saberem i kazem sebi i svom malom Suncu: IZDRŽAT ĆEMO TO MI PA KOLIKO GOD BOLNO BILO!!! Da li sve Vi imate takve dileme i ima li straha???

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 394
12.10.2011 7:48:18   
pahuljica_25
Jutroooooo iz maglovite Tuzle!

Ženice se uspavale,ma mislim da ću se i ja još malo vratiti u krevetuser posted image Evo da vas i ja nekad počastim kaficom i  laganim doručkomuser posted image
url=http://www.Slikomat.com/slika/5022303.htm]user posted image [/url]

(odgovor članu bubamarita)
Neposredna veza do poruke: 395
12.10.2011 8:45:20   
Vodolija83
Jutro svimaaa !!!
Pahuljice,jesi ranoranilac...nek se zna ko je XXLuser posted image user posted image user posted image   Ma i ja sam se kao vampir nadigla na sabahu,vec dosla sa Ilidze,nosila urinokulturu.Sreca svekar me odvezao,a vratila se taxijem.Joj kako je bezveze ovo vrijeme...
Hvala na dorucku user posted image

Emma.L cestitam i sve najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Zenice moje,mene je sinoc ziguckalo u donjem dijelu stomaka,sprema se djecarac lagano... user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 396
12.10.2011 9:00:35   
mamina princeza
drage trudnice:) vidim emmaL s eporodila bas mi je drago cuti da je neko prosao dobro!!! emaL zelim i da sto prije rjesite probleme s dojenje i uzivate:)jedva cekam iszvjestaj kako sve ide kako curica podnosi reaguje i td.

Ja evo danas gledam da sto vise odmoram. Juce sma se cijeli dan isforsila pa me stomak bolucka sinoc pa cu danas vecinom u horizontali biti.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 397
12.10.2011 9:01:45   
mala75
dobro jutro spavalice, hajmo ustajanje, vidim ima nas još koje jutros deveramo s nalazima. i ja sam jutros bila u DZ, vadila krv i dala urin za kontrolu u ponedjeljak.

Emma L najljepše želje i neka vam je zdrav i živ. Uživajte sad sa svojomuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 398
12.10.2011 9:12:16   
soraya
Dobro jutro svim user posted image  želim. Nadam se da se niste sinoc preforsirale skakajuci i navijajuci, ja sam utakmicu gledala u horizontali cak sam i prespavala gol za nas, mm me prepao kad je poceo skakati po kuci od radosti, a ja sva izgubljena govorim mu sta ti je covjece, smiri se malouser posted image  toliko o mom navijanju!

Emma cestitam ti na bebici i zelim vam se najljepse od srca i da ti problemi sa mlijekom i dojenjem sto prije prodju.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 399
12.10.2011 9:31:12   
pauza
' jutro svim user posted image , mamama i pupama:-)))
emma l cestitam od srca i da vam user posted image  bude 100 godina zdrav i sretan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale svoje bebele ljubim i mazite svoje pupe:-*

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *