|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
4.11.2011 21:53:08   
Anica1
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Vidim na pocetnoj moja Anica se raspisala post za postom pa rekoh da uletim i promahalam sta se to desava,da nije krenulouser posted image user posted image user posted image ..Draga moja cestitke na ulasku u deveti..napokonuser posted image user posted image user posted image user posted image ..Jos malo pa ce pisuljica mirisna vani a onda frajeri cuvajte se stizemo u skitnju user posted image user posted image user posted image

Hehe hvala ti draga puno user posted image user posted image Jos malo i gotovo user posted image A onda sa ljepoticama idemo u setnje, vracamo liniju u rekordnom vremenu user posted image Ljubi punooooo tvoju malu ljepoticu

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 2926
4.11.2011 21:56:04   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

anice, cicibanuser posted image user posted image ma ne smeta meni da se ranije rodi, nego me muci sama pomisao da bebi nije dobro u pubi, a dr mene isprekida zbog toga i POSALJE KUCI i ja dumam kako mi je bebauser posted image , ja bih voljela da se to uprati i inducira i porod ako treba, al eto, strpicu se ovu sedmicu onda cu krenuti na GAK gore, i radicu i uzv na svoju ruku aBd, uradicu sve sto je do meneuser posted image

Kad odes na ctg otidji i na UZ, ne bi bilo lose da odes kod Nikulina, da vidis sta ce on reci. I reci mu slobodno sta te brine. On je dobar dr, a sef je Patologije gore. Samo hrabro user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2927
4.11.2011 23:07:47   
Hannica
Hej zene jel se vama nekad desilo da vam utrne stomak? Meni jedna strana trne veec 5 minuta.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2928
4.11.2011 23:16:18   
Hannica
user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2929
4.11.2011 23:25:39   
gerberka
samo da vas pozdravim..puštena sam do ponedeljka uz uslov da dva puta dnevno dolazim u bolnicu na antibiotike..intranila je u ruci, pa polako...također ukratko imam jaku urinarnu infekciju 8 dan mi je danas a prodizulili su ki do daljnjeg, leukociti skacu..a bilo je gusto sa trombocitima..ono što je dobro jeste da je user posted image ok hvala Bogu, da sam i dalje ulozila vrh prsta,  bilo je price o serklazi ne daj Bože da sam s pocela otvarati sada nebi bila izvodljiva zbog upale i da sam upoznala Hannicu našu..o neprofesionalnosđću, KORUPCIJI, drskoscu ne trebam da prićam..sve je jasno..jer sta sam prozivjela ovih osam dana ne zelim ni pisati..cas_t izuzecima...

ljubim vas sve...user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 4.11.2011 23:29:22 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2930
4.11.2011 23:33:30   
Anoniman
Evo padobranca... nemam kad da vas pratim, a tako bih voljela da znam sta se kod koje desava...nedostaje mi ova tema pravo...ali ne, necu ja treceuser posted image

Hannice meni se desavalo par puta da mi otrne cijeli stomak i meni su rekli kao obrazlozenje za to da beba pritisce nesto.

Bebice jos malo draga, izdrzi, aBd bice sve to ok i brzo ces t svoju pisuljicu drzati u narucju.
Gerberko nisam u toku, ali sta god da je srecno.
Svim ostalim beMbelim sve najljepse od srca user posted image

Ko je sledeca?

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 2931
4.11.2011 23:44:49   
drznica
Evo mene poslije pizze...al smo se najeli hihi.

Dobro nam došle Gerbo i Hannice, bas neobicno bez vas. Sve manje i manje nas ima...otisle zene na teme od 0-1user posted image Sljedeca je Selminja koliko se sjecam...ima li jos neka prije meneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2932
4.11.2011 23:45:37   
drznica
Uh zaboravih naravno Hannica hehe koju smo vec par puta poslali na porod user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2933
5.11.2011 10:21:04   
Hannica
IZVORNA PORUKA: drznica

Uh zaboravih naravno Hannica hehe koju smo vec par puta poslali na porod user posted image

user posted image user posted image user posted image E stvarno si zaista,gdje ces mene zaobici.Ako i ti rodis prije mene naljutit cu se,stanite u reed,ne moze to tako.user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2934
5.11.2011 10:23:05   
Hannica
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hannice meni se desavalo par puta da mi otrne cijeli stomak i meni su rekli kao obrazlozenje za to da beba pritisce nesto.

Ko je sledeca?

Hvala na odgovoru,bas sam se bila zabrinula,mm htio zvati doktora.user posted image Nikad mi se to nije desilo pa me bas iznenadilo.
A slijedece smo Selminja i ja.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2935
5.11.2011 10:29:30   
zanzibarka

anice, cicibanuser posted image user posted image ma ne smeta meni da se ranije rodi, nego me muci sama pomisao da bebi nije dobro u pubi, a dr mene isprekida zbog toga i POSALJE KUCI i ja dumam kako mi je bebauser posted image , ja bih voljela da se to uprati i inducira i porod ako treba, al eto, strpicu se ovu sedmicu onda cu krenuti na GAK gore, i radicu i uzv na svoju ruku aBd, uradicu sve sto je do meneuser posted image

bebice moja, nemoj se samo sikirati, to je najskodljivije a vjeruj mi da ona nasa doktorica voli da prepada ljude, Bogami mene je od 7.mjeseca traumirala, te beba prenisko, svaki dan ces se poroditi, te mala beba, te posteljica III stepen, svaki dan sam strahovala i na kraju ja prenesem 3 dana, i to mi rekla beba ima veliku glavu, ja se prepala a kod moje aisice glava malena, imam milion kapa-svaka joj velika-prevelika :)  tako dont sikiriki, samo optimisticno, vidjeces kako ce sve hairli biti insallah :) sta nam je s nadjom, jel jos gore lezi? ljubimo te

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2936
5.11.2011 10:29:36   
Nina_Lana
Drage moje zenicanke user posted image user posted image user posted image , Grebo mila cuvaj se..nisam nikad u trudnoci bila u bolnici hb, ali jesam s bebicom malom i znam kako je ruzno i odvratno iskustvo...
Ja i dalje imam male kontrakcije, ali eto cuvam se koliko mogu..Danas smo napunili 32 nedjelje ulazimo u 33user posted image user posted image user posted image user posted image , poslije bajrama i na kontrolu malo ranije nego inace zbog kontrakcija, a u zadnje vrijeme osjecam povremeno i jaku bol stidne kosti sto nisam nikad u prvoj trudnoci pa me sad malo strah...da je samo izgurat do 9 mjeseca, mada ne sumnjam da hocu abd..user posted image user posted image user posted image moram pozitivno mislit sta cu user posted image user posted image ...
sve vas pozdravljam

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2937
5.11.2011 10:36:35   
Nina_Lana
bebice moja, nemoj se samo sikirati, to je najskodljivije a vjeruj mi da ona nasa doktorica voli da prepada ljude, Bogami mene je od 7.mjeseca traumirala, te beba prenisko, svaki dan ces se poroditi, te mala beba, te posteljica III stepen, svaki dan sam strahovala i na kraju ja prenesem 3 dana,

E da bebicezaboravih ti i ja reci da oduzmes malo od tih dr. rijeci...samo nas prepadaju...ovo govorim iz svog licnog iskustva, zbog toga sad i mislim samo pozitivno..Nekad me uhvati strah sto je normalno jer ne vidimo sta se desava u stomaku, ali i meni je dr. za Lanu moju sedmicu prije rodjenja rekla da je sitna, da ima jedva 2 kg, a ja pred porod(nidje veze)user posted image , iduce sedmice ona u smjeni, porodila me kaze mashallah dobre bebe, Lana se rodila 3 350user posted image ...I za posteljicu isto tako, ali opet ti se cuvaj sve je individualnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Moram se nadovezat i za ovaj kineski kalendar predvidjanja polova...meni nista nije pogodio user posted image ...za Lanu kaze da je musko, a za ovo sad predvidja da je curica, a ovaj put kazu da je djecak bez ikakve sumnje...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 2938
5.11.2011 10:37:35   
Hannica
Bebice mila zanzibarka je u pravu,zaista postoje doktori koji vole da panice i od muhe medu naprav.Bit ce sve ok,jos par dana i ulazis u deveti mjesec a onda se mozes i poroditi,a bebica ce napredovati aBd,mozda doktorica nije dobro izmjerila.Samo opusteno mila,previse sekiranja moze samo pogorsati situaciju.user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 2939
5.11.2011 11:09:44   
Selminja
Hajd ja, al i ti Hanice jos ovdje user posted image masalah jest te Allah nagradio, blizance nosis bez problema i do kraja dogurala user posted image i dalje nikakvih naznaka?
Mene malo ledja boluckaju i od jutros sam dva puta isla u wc, da ova moja nece za Bajram odlucit sve kontam user posted image
Bebice nemoj bas sve vjerovati doktorima, svaki ce dati drugacije misljenje, ja sam to davno shvatila, meni je bitno kako se ja osjecam, a ta tvoja dr mescini ima obicaj puno paniciti.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2940
5.11.2011 11:43:02   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: zanzibarka

bebice moja, nemoj se samo sikirati, to je najskodljivije a vjeruj mi da ona nasa doktorica voli da prepada ljude, Bogami mene je od 7.mjeseca traumirala, te beba prenisko, svaki dan ces se poroditi, te mala beba, te posteljica III stepen, svaki dan sam strahovala i na kraju ja prenesem 3 dana, i to mi rekla beba ima veliku glavu, ja se prepala a kod moje aisice glava malena, imam milion kapa-svaka joj velika-prevelika :)  tako dont sikiriki, samo optimisticno, vidjeces kako ce sve hairli biti insallah :) sta nam je s nadjom, jel jos gore lezi? ljubimo te

zanzibarka vjeruj ja sad vracam film i kontam da nije pogrijesila u mjerenjima, jer kad sam bila u bolnici prvo veli beba 1700gr pa za 3 DANA 2000gr pa sad za 12 dana opet 2000gr, mozda je kad je 2.put u bolnici mjerila pogrijesila, jer nemoguce za 3 dana 300gr vise a sad haman nista, al opet je manje nego sto bi trebalo biti. OTKAD tebi govori da je posteljica III stepen???

Ja sam ionako istraumirana trudnocama i jos kad mi ona tako kaze i posalje kuci ja ovako ludim, jer da je meni uvijek sve glat islo mozda bih bila jacih zivaca a ovako sam dosta zivaca pogubila oko ovoga, ne volim ni ja sto sam ovakva al ne mogu promijenitiuser posted image

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 2941
5.11.2011 11:43:28   
AMELIC
Curice samo da vam mahnemuser posted image  i da dam zagrljaj podrške našoj Bebici,baš mi je žao što se toliko sekirašuser posted image ali imaj vjere u dragog Boga da će sve biti u redu,i otiđi na kontrolu nekom privatno ako možeš, sigurna sam da ćeš se smiriti i bolje osjećati još ovo malo vremena dok nas ne obraduješ sa lijepim vijestimauser posted image
Ja sam isto još uvijek u stanju mirovanja, strogog naravno,stomo mi se sad pravo vidi i baš sam ponosna user posted image user posted image  Jedva čekam petak i kontrolu da vidim svoga princa,i da se malo razrahatim...uvijek brinem zbog nečeg! Imam baš puuno iscjedka, mliječno bijeli je i bez mirisa,ali strah me da nije kakva infekcija,pa ću odraditi i briseve za svaki slučajuser posted image
Ostale trudnice puuno pozdravauser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2942
5.11.2011 11:50:17   
Bebica11
Hvala vam drage zenice, user posted image dace dragi Allah da bude sve ok, a ja se izvinjavam sto vas smaram, voljela bih da nema ovih zezancija i da vam budem pozitiva a ovako smaram sve redom, al aBd da se brzo preselim s ove temeuser posted image , sinoc sanjam rozi iscjedak i kao krenuo porod, niko sretniji od meneuser posted image user posted image user posted image

i jos nesto, posto moram biti na l.boku radi cirkulacije,podmetnem jastuk iza ledja, MA SLOMILA SE ZIVA nisam mogla fino spavati i u neka doba izvucem bar sat kao covjek da odspavam...ja ne znam kako neko moze na lijevoj strani samo spavatiuser posted image

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 2943
5.11.2011 12:05:08   
Hannica
Bebice ne smaras ti nas uopste,samo nam zao da se sekiras.user posted image a vjeruj da ima doktora panicara.Ja prvi put kad sam otisla ginekologu,u prvoj trudnoci imala sam neki hematam i doktor mi rekao da da cu mozda morati cijelu trudnocu prelezati u bolnici,nema sexa,ne smijem dizati nista teze o d 1 kg i td..user posted image Za 15 dana odem drugom ginekologu,pokazem mu taj isti nalaz odnosno sliku s UZ i on samo pogleda i rekao da nije nista strasno,kad je uradio UZ hematoma vec nije bilo,trudnoca prosla savrseno bez ikakvih odricanja.user posted image Ovog drugog doktora sam zadrzala do danas i ne mislim ga mjenjati.user posted image
A sto se tice zrelosti posteljice mojoj sestri doktorica rekla cim je usla u deveti mjesec da se svaki dan nada porodu,a ona rodila 7 dana iza termina.
Selminja kod mene nema nikakvih naznaka,nista ne ziga,ne boli...ma sve super kao da sam u 7 mjesecu a ne pri kraju devetog,da ne idem na CR vjerovatno bih presla termin vise nego nasa Enči80.user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2944
5.11.2011 13:19:54   
buduca mami
hannica,selminja,drznica,....imam i jaaaa bgm presli smo bebi i ja na jednocifrene brojke,....ev ga 9 do termina :)
mozda svi krenu u toku Bajrama,sta mislite dal baklava utice na otvaranje,heheeh...cule smo sve i svasta da pomaze,hurmice i tak,..ak ima sta i u baklavi,...eto nama nasih zamotuljaka ubrzoooooo
velikiuser posted image za sveeee

medo moj slatki stigao je 11.11.''11. :))

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2945
5.11.2011 13:55:40   
Anoniman
bebica ne brigaj draga ako te sta zanima odma dok sve pitaj kad si tu snjim user posted image bit ce to sve dobro abd vidjeces , i da jedi,jedi, jedi ,jedi bebe sad dobijaju najvise na gr kg bogami .
I cuvaj se user posted image
Grebo i za tebeuser posted image
Hannice jos si tu user posted image milki pupu i ljubi drugaricu

(odgovor članu buduca mami)
  Neposredna veza do poruke: 2946
5.11.2011 14:08:21   
Gift
samo da vam mahnemo, od jutros se vec treci put pokusavam prijaviti, al Amar mi ne da nikakouser posted image
nadam se da ste sve dobro, cestitam nove sedmice i mjesece, pravo mi falite sve user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2947
5.11.2011 14:09:16   
Vodolija83
Ja samo brzinski ulijecem da mahnem svim svojim zenicama i saljem vam cmokicu od mene i Ajdina user posted image

Kasnim sa cestitkama,al kako sam uspjela upratiti porodile su se Mea29,Zanzibarka,Gift,moja terminusa Pahuljica i Dijamant...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa cestitam svim mamicama i uzivajte uz vase bebane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Puno srece svim ostalim user posted image koje zeljno iscekuju svoje male zamotuljke !!! user posted image

user posted image vas sveeeeeeeeeeeee !!!

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2948
5.11.2011 14:21:39   
Sandrich
Gerbo moja user posted image user posted image
Ja jutros isla na UZ bubrega. Desni mi bubreg malo zatajio a razlog je beba koja je pritisla mokracni mjehur pa me zbog toga boli, tako da cu se u pon javiti svojoj dr da cujem imal sta pametno za reci a dotad spavanje samo na lijevom boku...

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 2949
5.11.2011 14:23:40   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Gerbo moja user posted image user posted image
Ja jutros isla na UZ bubrega. Desni mi bubreg malo zatajio a razlog je beba koja je pritisla mokracni mjehur pa me zbog toga boli, tako da cu se u pon javiti svojoj dr da cujem imal sta pametno za reci a dotad spavanje samo na lijevom boku...

imas i mene kao drugaricu, sinoc sam se "slomila"user posted image utrnula svauser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *