Bebica11
|
IZVORNA PORUKA: zanzibarka IZVORNA PORUKA: Bebica11 anice, ciciban ma ne smeta meni da se ranije rodi, nego me muci sama pomisao da bebi nije dobro u pubi, a dr mene isprekida zbog toga i POSALJE KUCI i ja dumam kako mi je beba , ja bih voljela da se to uprati i inducira i porod ako treba, al eto, strpicu se ovu sedmicu onda cu krenuti na GAK gore, i radicu i uzv na svoju ruku aBd, uradicu sve sto je do mene bebice moja, nemoj se samo sikirati, to je najskodljivije a vjeruj mi da ona nasa doktorica voli da prepada ljude, Bogami mene je od 7.mjeseca traumirala, te beba prenisko, svaki dan ces se poroditi, te mala beba, te posteljica III stepen, svaki dan sam strahovala i na kraju ja prenesem 3 dana, i to mi rekla beba ima veliku glavu, ja se prepala a kod moje aisice glava malena, imam milion kapa-svaka joj velika-prevelika :) tako dont sikiriki, samo optimisticno, vidjeces kako ce sve hairli biti insallah :) sta nam je s nadjom, jel jos gore lezi? ljubimo te zanzibarka vjeruj ja sad vracam film i kontam da nije pogrijesila u mjerenjima, jer kad sam bila u bolnici prvo veli beba 1700gr pa za 3 DANA 2000gr pa sad za 12 dana opet 2000gr, mozda je kad je 2.put u bolnici mjerila pogrijesila, jer nemoguce za 3 dana 300gr vise a sad haman nista, al opet je manje nego sto bi trebalo biti. OTKAD tebi govori da je posteljica III stepen??? Ja sam ionako istraumirana trudnocama i jos kad mi ona tako kaze i posalje kuci ja ovako ludim, jer da je meni uvijek sve glat islo mozda bih bila jacih zivaca a ovako sam dosta zivaca pogubila oko ovoga, ne volim ni ja sto sam ovakva al ne mogu promijeniti
|