Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 15:55:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hurma
IZVORNA PORUKA: Dinamitna
Nikulin stari sarmer
Nego ja mislim da bi mi oci ispale na toj brazilskoj
ah zato ti se neko posveti duze... sat i vise, pa dio po dio, lagano, ako treba 5 dlaka po 5... nemoj ludovati to je super... posebno ako nisi nikada, rahat ces biti mjesec dana... a tek sto ce ti se muz diviti :)))
E pa nagovorile ste me Tesko zabu u vodu natjerati. zato sad dajte info gdje se to radi i koliko love da pripremim. U 9. mjesecu trudnoce ne zelim akrobacije po kupatilu A sto se tice mm taj me moli da malo zapusti da vidi kako to izgleda Kaze vjecno je zna ko celavu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 15:56:20
dush
Ma Hurma, kakav sat sat i po... To treba sto prije zavrsiti :) Ja sam na pocetku isla kod jedne tete koja me je depilirala tako sat i po... Pa se preznojavas na stolu sat i po. Sada me ova cura zavrsi za 45 min. Znas koja ljepota :) Mislim da bih sada umrla da me neko guli sat i po vremena
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 15:58:32
Hurma
IZVORNA PORUKA: dush
Ma Hurma, kakav sat sat i po... To treba sto prije zavrsiti :) Ja sam na pocetku isla kod jedne tete koja me je depilirala tako sat i po... Pa se preznojavas na stolu sat i po. Sada me ova cura zavrsi za 45 min. Znas koja ljepota :) Mislim da bih sada umrla da me neko guli sat i po vremena
ih ja, ali kad si u 9. mjesecu ipak treba pauza, da se ne jave kontrakcije, ja volim predah... a uvijek mozes reci ubrzaj ti... ali neka... kod moje kume je komplet 25 KM... ne znam koliko vi placate?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 15:59:35
ametist
Dinamitna, ja vec 10 godina idem na brazilsku deiplaciju, na pocetku je boljelo dok se nisam navikla i naucila da opustim donji dio tijela. Ne mogu reci da i sada ne zaboli, ali to je par sekundi bol i prodje. I iz 3-4 poteza sve skinuto. I miran si haman citav mjesec.
Sta mislis, mozda ne pocinjati sa ovom vrstom depilacije u trudnoci Ne znam, ja bi se za sad drzala "klasike" A onda poslije poroda....moze preporuka kozmeticarke?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 16:01:06
Hurma
IZVORNA PORUKA: ametist
Dinamitna, ja vec 10 godina idem na brazilsku deiplaciju, na pocetku je boljelo dok se nisam navikla i naucila da opustim donji dio tijela. Ne mogu reci da i sada ne zaboli, ali to je par sekundi bol i prodje. I iz 3-4 poteza sve skinuto. I miran si haman citav mjesec.
Sta mislis, mozda ne pocinjati sa ovom vrstom depilacije u trudnoci Ne znam, ja bi se za sad drzala "klasike" A onda poslije poroda....moze preporuka kozmeticarke?
ne luduj, neam to veze sa trudnocom... biliv mi, aj nou d best
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 16:03:28
ametist
IZVORNA PORUKA: ametist
ne luduj, neam to veze sa trudnocom... biliv mi, aj nou d best
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 16:05:45
Hurma
ma jok, iskustvo ti govori... kuma to ne radi, rade radnice... koje znaju sta rade ;) ali ja nikome ne vjerujem dok ne probam... nisi citala, proslu trudnocu sam se isto depilirala stalno, do kraja... pa sve 5
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 16:08:49
ametist
ma jok, iskustvo ti govori... kuma to ne radi, rade radnice... koje znaju sta rade ;) ali ja nikome ne vjerujem dok ne probam... nisi citala, proslu trudnocu sam se isto depilirala stalno, do kraja... pa sve 5
Shvatih ja da ti iz iskustva govoris. Pitah za preporuku kozmeticarskog salona Dinamitna je to lijepo rekla
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 16:12:23
Hurma
LA HEA... Hrasno... Kad ides trolom prema Vracama... stanica prva iza pekare AS... sa stanice se vidi salon... kad siđeš niz stepenice u zgradi... prizemlje... ali ako budes htjela mogu je pitati ima li kakv popust za trudnjače.. inace toga nema osim za mene... ali ona mene puno voli tako da... ;)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 16:19:58
ametist
LA HEA... Hrasno... Kad ides trolom prema Vracama... stanica prva iza pekare AS... sa stanice se vidi salon... kad siđeš niz stepenice u zgradi... prizemlje... ali ako budes htjela mogu je pitati ima li kakv popust za trudnjače.. inace toga nema osim za mene... ali ona mene puno voli tako da... ;)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 16:23:48
dush
Cure, ja ne znam ako do sada niste isle da li da sada krenete. Prvi put kada odes na depilaciju moze ti se desiti da dobijes alergiju na kozi. Ja sam htjela depilirati ruke, ali mi je ova cura kod koje radim rekla da postoji mogucnost da dobijem alergiju pa da sama odlucim. Ja nisam htjela, jer sam vec tada bila trudna da ne moram piti one tablete protiv alergije. Ja vam savjetujem da se prvo malo raspitate pa onda da odlucite. Ja idem u stakleni grad, salon je Berina cini mi se. Ja sam zadovoljna kako radi cura, placam noge i bikini 30km. Ali vam stvarno savjetujem da se raspitate npr u par salona da vidite sta ce vam reci. Recite da ste trudne i da ste cule da postoji sansa da vam se pojavi alergija prvi put da ne biste da rizikujte itd....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 16:33:16
Hurma
pricala sam upravo sa kumom... ako zelite da se najavite, radit ce vas ova druga cura koja je iz rusije, profesionacac do bola... evo vam broj tel... ali se ceka par dana jer imaju dosta posla... i bice popusta... recite da vas je HURMA poslala i pokazite stomak... koje nisu trudne ne dolaze u obzir :) inace je redovna cijena 25 Km i radi secernu koja manje boli ikoja duze traje... a ista cijena... rekoh vam ja kuma mi zakon... 063/ 894-122... ja nemam nista od ovoga... a i ona ima posla mašalah, tako da ja mislim da je bitno biti covjek... i imati razumijevanje... ona ga ima...a valjda i ja :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 17:06:07
Mrgica
Eh ja ne znam tacno od 27.7 nekog 20.8 sam "uhvatila" eh sad tacno kad, ne znam, al bitno je da sam hvala Bogu...Ej pa ja kazem nisam opterecena polom,a vidi me slomi se da saznam sta je...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 17:12:18
Hurma
samo znatizelja, nista to nije lose... normalno... moj sin ce morati krevetac, ustupiti braci... ili manje vjerovatno seki... e sad voljela bih znati pols jer cu mu ubrzo raditi sobu... mislim da zamislim... ja ipak imam dvosoban stan... znaci nigdje veze... dacu djeci svoju spavacu... ako bude boy bice krevetac na sprat... a ako bude girl mozda je bolje dva na metar udaljenosti... bar dok ne odrastu... a kasnije... jedno ce u spajz... joj jeb... ti neimaštinu :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 17:26:50
dush
Hurma ne sekiraj se.... Ja takodjer isto pricam (MM i ja imamo mali stan, 2 soban, s tim da u spavacu moze stati samo nas krevet i 1 ormar, sada moramo izbaciti ormar da bi krevetac za bebu stavili, kada dodje drugo morat cemo ili na sprat ili mi preci u dnevnu na kauch ), a moja mama me napadne. Kaze sta se pres******, ti i brat ste odrasli u jednoj sobi zajedno s roditeljima i jedan ormar za sve 4 imali (moji su zivjeli su sa bakom i dedom, preselili se u stan kada sam ja imala 8 godina, brat 6). A mi se nesta bunimo, stanove imamo pa i to nam malo Da ne kazem da smo imali jedno kupatilo u kojem nije bilo grijanja, nego mama morala kalorifer da ukljucuje kada nas je kupala, jer se u kuci grijalo na cumur i drva i to samo u donjem spratu, gdje je dnevna, a kuhinja i trpezarija su se grijale iz kuhinje. I evo, Bogu hvala ni meni ni bratu nista ne fali. Ko od brda odvaljeni i jedno i drugo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 17:32:01
Hurma
ja, ali tada su haman svi tako deverali... a sad kad odem u cilek i vidim one sobiceeeeeeeee voljela bih da je imam gdje staviti u mene je spavaca bas velika.... komotno za dvoje djece... ali mi u dnevni boravak... poslije gostiju i smrada duhana i pica... haj zaspi... a aj muhanata... kukuuuu meni :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 17:40:25
animagical
ih ja, ali kad si u 9. mjesecu ipak treba pauza, da se ne jave kontrakcije, ja volim predah... a uvijek mozes reci ubrzaj ti... ali neka... kod moje kume je komplet 25 KM... ne znam koliko vi placate?
meni je u trudnoci koza bila bas osjetljivija nego inace i nisam se smjela cupati....istina je da jak bol moze pokrenuti kontrakcije.. ja bih sada rado na depilaciju ali me strah jer su mi oziljci jos rozi, inace jos imam strah od ikakvih cackanja tuda dole kome jednom pukne konac vise u tu sumu ne ulazi salim se...ipak jos pazljivo depiliram britivicom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 17:44:18
animagical
IZVORNA PORUKA: Mrgica
Kako da znam datum zaceca, je to ono 1 dan zadnje menstruacije ili?
pa osim ako si jednom u tom mjesecu imala odnos ne mozes znati...plodni dani idu oko 14 dana iza prvog dana zadnje menstruacije, a trudnoca se racuna bas od tog prvog dana menstacije jer vecina zena zna kad je to bilo, a samo zacece tesko...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.11.2011 18:42:04
dush
ja, ali tada su haman svi tako deverali... a sad kad odem u cilek i vidim one sobiceeeeeeeee voljela bih da je imam gdje staviti u mene je spavaca bas velika.... komotno za dvoje djece... ali mi u dnevni boravak... poslije gostiju i smrada duhana i pica... haj zaspi... a aj muhanata... kukuuuu meni :)
Kod nas se u stanu ne pusi :) To naglasim svima koji dolaze, pa ako im se ne svidja neka ne dolaze. Srecu imam da od mojih prijatelja niko ne pusi. Jedino mama. Ali i nju smo deportovali na balkon kada hoce da zapali. MM ima astmu i dim od cigara nije nikako dobar za astmu. Mirisi od hrane i pica.... To se vec brzo izlufta.