|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
4.11.2011 15:24:55   
ametist
Bas htjedoh na ovu temu depiliranja da se pozalimuser posted image Ja sam 6ti mjesec i stiomak nije bas toliki, al opet depiliram se na nevidjeno....mrgice 100% si u pravu, mm ce povecati svoj angazmanuser posted image user posted image
A htjedoh pitati sve mamice i buduce mamice, jeste li imale/imate onaj neki osjecaj vezano za spol user posted image ?

Naravno da nam je svima najvaznije da je zivo i zdravo, al ja sam nekako "znala" da je curica u prvoj trudnoci
iako se mm potajno nadao muskom nasljedniku user posted image user posted image , a sad isto tako sam "znala" da je djecak
Vi?

< Poruku je uredio ametist -- 4.11.2011 15:25:16 >

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 2851
4.11.2011 15:25:11   
Hurma
znaci ima nade... sad cu insistirati da mi vidi spol... nakon sto nadam se bude sve ostalo ok.... jao kako bi mi muz bio sretan... auuuu... iako nije on zaguljen da nesto mora... on voli i ovog sina vise nego sebe, ali eto skoro mi rece... "pa sta ja znam... imamo malca, pa mozda da bude curica, eto nesto volio bih da imam i ja koga maziti" uz osmijeh onaj stidni, kao da me treba zaprositi... tako da ako ima Boga a ja vjerujem da ima... mm je jedan velika dobrica, mozda mu usliši želju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2852
4.11.2011 15:29:20   
Anoniman
Mi smo bili ubijedjeni da nosim curicu. Jos kad sam se u prvom tromjesecju izbubuljicala po licu onda su svi bili ubijedjeni da je curica. U 18. sedmici odem na 4D ultrazvuk i kaze doktor vidi pisonje user posted image . Do sada su 3 doktora potvrdila i svaki dosadasnji pregled.
Zadnji put na pregledu mi kaze vidi sto se cese po jajima user posted image

(odgovor članu Hurma)
  Neposredna veza do poruke: 2853
4.11.2011 15:29:57   
Mrgica
Ametist i ja imam taj filing da jednostavno "znam" ,eto sad "znam" da je muskic, pa cemo vidjeti kakve su moje vidovnjacke sposobnosti user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2854
4.11.2011 15:34:03   
Hurma

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

Mi smo bili ubijedjeni da nosim curicu. Jos kad sam se u prvom tromjesecju izbubuljicala po licu onda su svi bili ubijedjeni da je curica. U 18. sedmici odem na 4D ultrazvuk i kaze doktor vidi pisonje user posted image . Do sada su 3 doktora potvrdila i svaki dosadasnji pregled.

hahahhaahahhhahhaha, lol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2855
4.11.2011 15:34:15   
ametist

Da te mozda ne vodi dr. Nikulin? Nesto slicno je i nama rekao zadnji put user posted image user posted image
Nazalost vidovnjacke sposobnosti su mi se pokazale dobrim samo na ovom polju, inace bi ko vidovita dzemila razvila biznisuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2856
4.11.2011 15:38:09   
Hurma
kad jednom kazu da je musko, musko je, nema dvojbe... jer ako imaju muda imaju... nema tu nista trece... e a ako kazu... misle da je curica, to uvijek moze preci u musko... a musko u zensko nikada!!! tako je kako je... ja imam kolegicu sa posla... ja mislim da ce ona i treci put zatrudniti ne bi li dobila curicu... ali ona je opterecena, to je strasno... fol neka gatanja radila da vidi spol... pa razocarenje kad je saznala za sina... ne mozes da vjeruejs svi o tome pricali... nadam se da vi niste takve... to mi je ipak fuj, ja sutra sinu ne bih mogla gledati u oci da sam takva...

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2857
4.11.2011 15:41:26   
Mrgica
Ma kakva gatanja i opterecenost, to je bolesno, ja samo imam ono kao i svaki covjek potrebu da kazem sta bi voljela mrvicu vise, a sada da se zamaram s tim, ne daj Boze...
Kao moj dajdza ganjao musko i na kraju ostario sa 5 kcerki user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2858
4.11.2011 15:41:30   
Bebica11
Evo depiliranauser posted image , malo sa strane guram stomak ne bi li sta vidjela, 2 ogledala i rijesili smo:)

nego ja sam sanjala sve djevojcicu, jednom cak 3 curice jedna drugoj do uha, s dugim kosama i sve kao mojeuser posted image i predosjecala sam curicu, i potvrdili su mi 3 puta da je curetakuser posted image

meni je bilo svejedno, al kad mi je dr rekla da je curica ja sve do kuce plakala sto cu ja aBd imati SVOJU KCERKICU, ta pomisao me ono..ne znam..znaju zene s RRuser posted image a muz u autu govori-nemoj plakati i mene ces rasplakati i takouser posted image

(odgovor članu ametist)
Neposredna veza do poruke: 2859
4.11.2011 15:43:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ametist

Da te mozda ne vodi dr. Nikulin? Nesto slicno je i nama rekao zadnji put user posted image user posted image
Nazalost vidovnjacke sposobnosti su mi se pokazale dobrim samo na ovom polju, inace bi ko vidovita dzemila razvila biznisuser posted image user posted image

user posted image jeste Nikulinko user posted image

(odgovor članu ametist)
  Neposredna veza do poruke: 2860
4.11.2011 15:44:15   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hurma

kad jednom kazu da je musko, musko je, nema dvojbe... jer ako imaju muda imaju... nema tu nista trece... e a ako kazu... misle da je curica, to uvijek moze preci u musko... a musko u zensko nikada!!! tako je kako je... ja imam kolegicu sa posla... ja mislim da ce ona i treci put zatrudniti ne bi li dobila curicu... ali ona je opterecena, to je strasno... fol neka gatanja radila da vidi spol... pa razocarenje kad je saznala za sina... ne mozes da vjeruejs svi o tome pricali... nadam se da vi niste takve... to mi je ipak fuj, ja sutra sinu ne bih mogla gledati u oci da sam takva...

ovo je tacno

kad vide da je musko-musko je a nekad se znaju zeznuti pa reci curica pa kasnije djecak...tako su kod nasih RR drugarica Sonje i Palachinken fulili user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2861
4.11.2011 15:44:35   
Hurma

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Evo depiliranauser posted image , malo sa strane guram stomak ne bi li sta vidjela, 2 ogledala i rijesili smo:)

nego ja sam sanjala sve djevojcicu, jednom cak 3 curice jedna drugoj do uha, s dugim kosama i sve kao mojeuser posted image i predosjecala sam curicu, i potvrdili su mi 3 puta da je curetakuser posted image

meni je bilo svejedno, al kad mi je dr rekla da je curica ja sve do kuce plakala sto cu ja aBd imati SVOJU KCERKICU, ta pomisao me ono..ne znam..znaju zene s RRuser posted image a muz u autu govori-nemoj plakati i mene ces rasplakati i takouser posted image

ubuduce, kad zelis brijanje... kad ti porastu, saljem te kumi u salon, dobijes u pola cijene cijelu depilaciju, dogovoreno? jer to je patnja... a ovako rahat, ja sam pred porod sve odradila i fino zarasla rana, cisto... nema dlaka... urastanja... svima preporucujem brazilku pred porod... eto...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2862
4.11.2011 15:44:58   
ametist
Ma gluho i daleko bilo, kakva razocarenja, kakva gatanja. Boze sacuvaj
Ja cisto upitah da potvrdim postojanje majcinskog sestog cula user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2863
4.11.2011 15:45:35   
dush
IZVORNA PORUKA: Mrgica
Dush jel te "guli2 i dole, mislim skroz dole...user posted image ok je meni sa strane ,ali dole dalje polako gubim kontrolu...user posted image
Po svemu sudoeci mm ce u skorije vrijeme dobiti i zanimanje depilatora...user posted image

Sve mi draga oguli i dole i gore i sa strana :) i onda sam miran 3-4 sedmice pa onda opet. I to me fino zavrsi za 45 min, ja bi se patila sat vremena samo s nogama. Da ti ne kazem kako sam jednom sama probala sa onim trakicama sto ih zagrijes izmedju ruku, nalijepila ih na nogu i kada sam htjela da ih odlijepim nisam mogla, traka mi ostala na nozi... Jedva sam to skinula, vosak se zalijepio za nogu, pa sa ga skidala sa uljem... Jedva :) I sada mi na tom dijelu noge uopste ne rastu dlake user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 2864
4.11.2011 15:45:51   
Hurma

IZVORNA PORUKA: ametist

user posted image jeste Nikulinko user posted image

to fazon za sarmiranje buducih mama... kao on je cool i mlad :) lol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2865
4.11.2011 15:47:24   
Mrgica
Ja i mm sve bebija zovemo MAJI, kazem ja njemu neki dan sta ako je maja, kaze ma nema veze zvat cemo je PERUŠKICA...user posted image Reko zasto bas tako, kaze ma slatka mu ona curica sa reklame za detrdjent FAIRY sto kaze:"Gospodjo Perišić dosla sam da njegujem vase ruke, ooo tako su njezne..."user posted image pa odatle kao Perišićka-PERUŠKICA kao zamislja je ko tu curicu sa kikicama...user posted image user posted image user posted image Ja umrla od smijeha , a i bio mi je tako sjadak s tom izjavom...user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2866
4.11.2011 15:48:07   
Hurma

IZVORNA PORUKA: dush

Dush jel te "guli2 i dole, mislim skroz dole...user posted image ok je meni sa strane ,ali dole dalje polako gubim kontrolu...user posted image
Po svemu sudoeci mm ce u skorije vrijeme dobiti i zanimanje depilatora...user posted image

Sve mi draga oguli i dole i gore i sa strana :) i onda sam miran 3-4 sedmice pa onda opet. I to me fino zavrsi za 45 min, ja bi se patila sat vremena samo s nogama. Da ti ne kazem kako sam jednom sama probala sa onim trakicama sto ih zagrijes izmedju ruku, nalijepila ih na nogu i kada sam htjela da ih odlijepim nisam mogla, traka mi ostala na nozi... Jedva sam to skinula, vosak se zalijepio za nogu, pa sa ga skidala sa uljem... Jedva :) I sada mi na tom dijelu noge uopste ne rastu dlake user posted image

jadne dlake, nervi lom preživjele... moram i ja to probati po cijelim nogama, u mene po tri rastu iz jedne lupice :)

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 2867
4.11.2011 15:48:09   
ellam
drage moje buduce mame nemojte toliko pricat o zimi i oblacenju ima nas kojima nam je termin bas ona okorjela zima januar :))) al sta cemo :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2868
4.11.2011 15:48:47   
Anoniman
user posted image Nikulin stari sarmer user posted image

Nego ja mislim da bi mi oci ispale na toj brazilskoj user posted image

(odgovor članu Hurma)
  Neposredna veza do poruke: 2869
4.11.2011 15:49:15   
ametist

Ja i mm sve bebija zovemo MAJI, kazem ja njemu neki dan sta ako je maja, kaze ma nema veze zvat cemo je PERUŠKICA...user posted image Reko zasto bas tako, kaze ma slatka mu ona curica sa reklame za detrdjent FAIRY sto kaze:"Gospodjo Perišić dosla sam da njegujem vase ruke, ooo tako su njezne..."user posted image pa odatle kao Perišićka-PERUŠKICA kao zamislja je ko tu curicu sa kikicama...user posted image user posted image user posted image Ja umrla od smijeha , a i bio mi je tako sjadak s tom izjavom...user posted image

Ovo mi je taaaako slatko user posted image user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 2870
4.11.2011 15:50:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dush

Pa to se trazi user posted image user posted image

< Poruku je uredio Dinamitna -- 4.11.2011 15:51:38 >

(odgovor članu Hurma)
  Neposredna veza do poruke: 2871
4.11.2011 15:51:02   
Mrgica
Dush jesil ti iz Sa ako nije problem da mi kazes gdje ides na depilaciju i koja je cijena, mozes i na private...Trebala si ti sa tim tackicama zalijepti svuda jeste da se napatis sa skidanjem ali vidis tu dlake vise ne rastu...user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 2872
4.11.2011 15:52:45   
Hurma

user posted image Nikulin stari sarmer user posted image

Nego ja mislim da bi mi oci ispale na toj brazilskoj user posted image

ah zato ti se neko posveti duze... sat i vise, pa dio po dio, lagano, ako treba 5 dlaka po 5... nemoj ludovati to je super... posebno ako nisi nikada, rahat ces biti mjesec dana... a tek sto ce ti se muz diviti :)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2873
4.11.2011 15:54:29   
dush
Ellam, lakse se vama zimi obuci i utpliti se, nego nama ljeti skinuti se :) Ne mozes se skinuti gola :D A i da se skines, opet je vruce :D Zato.... Samo uzivancija :)

Dinamitna, ja vec 10 godina idem na brazilsku deiplaciju, na pocetku je boljelo dok se nisam navikla i naucila da opustim donji dio tijela. Ne mogu reci da i sada ne zaboli, ali to je par sekundi bol i prodje. I iz 3-4 poteza sve skinuto. I miran si haman citav mjesec.

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 2874
4.11.2011 15:55:07   
Hurma

IZVORNA PORUKA: ellam

drage moje buduce mame nemojte toliko pricat o zimi i oblacenju ima nas kojima nam je termin bas ona okorjela zima januar :))) al sta cemo :)

ja sam rođena u januaru, to je ipak kratak period zime, dan se produzava... ide proljeće... suti ja rodila sina septembar, dok smo poceli izlaziti zima... i tako 6 mjeseci, nikad kraja u 16h noc... zato ja govorim... sljedece si stimaj :) i to se moze ovulacijskim trakicama :)

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 2875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *