|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
4.11.2011 13:28:59   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sandrich

hej zene da se i ja uskukam, ista sam vam danas user posted image hajd sto me jajnici bole al evo pocela me ledja bolit i ne prestaju cak ni kad lezim...neka tupa bol, sinoc me prvi put uhvatilo, i bas me pofino boli user posted image user posted image sutra sam se narucila na uz bubrega da vidim da nisu oni...
bebice sretno danas na pregledu, donesi nam malo sretnih vijesti user posted image

ako Bog dauser posted image

malo miruj, na lijevi bok i pokusaj se opustiti, to je najdjelotvornija terapija al najteza za primjenitiuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2826
4.11.2011 13:30:57   
Hannica
Ma i Gerba se mora vratiti ponovo,dali su nam dozvole za "Izlazak u grad"user posted image Bar cemo se malo odmoriti,tamo je uzasno.Moja Hana ljuta na mene sto sam je ostavila,nece da prica sa mnom.user posted image Jedia rijec koju mi uputi je "Bjezi"user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2827
4.11.2011 13:33:45   
Hannica
Javim vam se opet,idem se okupat,moram veceras sa RR hanumama na kafu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2828
4.11.2011 13:33:58   
Anoniman
dusa draga user posted image misli mam je zahebava . Osla u diskouser posted image pa se brzo vrati  Ljubi mi je 

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 2829
4.11.2011 13:57:04   
dush
Hanice, dobro nam dosla :) Mi smo vec mislile da se mazis da svojim zamotuljcima :) Bas mi je drago da je i Gerba dobro i da ce nam se uskoro javiti. Veliki user posted image za obje!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2830
4.11.2011 14:02:53   
dush
Nego zene.... Kada ste vi prvi put osjetile bebu? Ja danas imam 17 sedmica i 6 dana, ali jos uvijek nista ne osjetim.... Negdje sam procitala da sto je zena krupnija to kasnije osjeti da se beba pomijera... Ja imam jedno 10kg viska nego sto bi trebala imati :)

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 2831
4.11.2011 14:07:25   
Hurma
ja sam danas punih 16.. i osjetim bebicu malo bolje unazad nekoliko dana... a proslu bebu sam osjetila sa punih 18. sedmica... s tim da imam 55 kila... citala sam da ima veze ako imas "sala" na stomaku, tako da... ja ga nemam nigdje... moja prijateljica, malo krupnija je osjetila zek iza 20., tako da se ne zabrinjavas... sve je indiviadualno... ;)

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 2832
4.11.2011 14:21:07   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: dush

Nego zene.... Kada ste vi prvi put osjetile bebu? Ja danas imam 17 sedmica i 6 dana, ali jos uvijek nista ne osjetim.... Negdje sam procitala da sto je zena krupnija to kasnije osjeti da se beba pomijera... Ja imam jedno 10kg viska nego sto bi trebala imati :)

ja sam osjetila pravo tek sa 20 sedmica, nisam mrsavica a jos prije trudnoce nabrala 5 kg viska, a posteljica prednji zid(zavisi i gdje ti je posteljica ako je prednji zid kasnije osjetis) tako da ne brines, jest da sam umisljala ponekad prije JEL ili NIJE ono kao nesto vibrira, il kucka al tek pravo sam osjetila s 20 sedmica

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 2833
4.11.2011 14:36:30   
dush
Uh dobro, da se ne brinem user posted image Na jednom forumu citam da zenice koje bi trebale roditi u aprilu kao i ja, vec osjete bebice... A ja nista, pa se malo zabrinuh :) Hvala vam user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2834
4.11.2011 14:47:39   
Hurma
aprilska beba... to je tako super... lagana odjeca... šetnje... sunce... pa za par mjeseci se stigne i na more... mmm aBd samo da bude sve ok... nadam se da ce biti ovako kako ja zamisljam... user posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 2835
4.11.2011 14:57:43   
Mrgica
Pozdrav drage moje,kako ste mi danas?Ja smrcam kisem,kasljem, pijem cajeve, jedem med, al ovo cudo ne prolazi.Najradije bih lezala, ali pripreme za Bajram se u velikom jeku, pa se ne moze, jos mi mm otisao na put ,tek dolazi poslije Bajrama pa sam user posted image ...
Vidim pricate o prvim pokretima bebe ,ja sam u 15 sedmici,pa mislim da je jos rano da je osjetim, kazu da neko osjeti sa 16 sedmica, a neko sa 20 i kusur, sve je to individualno, ma samo neka je sve ok, pa kaod da bebice osjetimo ,sedmicu prije ili kasnije, svejedno je...
Dush, Hurma jeli vam dr rekao sta nosite ,curu ili decka, ja se nadam na sljedecoj kontroli da ce mi reci, mada mi je svejedno samo neka bude zivo i zdravo...
Pusa za sve user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2836
4.11.2011 14:58:03   
Bebica11

Uh dobro, da se ne brinem user posted image Na jednom forumu citam da zenice koje bi trebale roditi u aprilu kao i ja, vec osjete bebice... A ja nista, pa se malo zabrinuh :) Hvala vam user posted image

a i kad je pocnes osjetiti ako Bog da nemoj se uporedjivati s drugim zenama, to sam ja tako grijesila pa se uspanicim ako ne osjetim dan dva, to je normalno ispocetka, onda mi cudno bilo sve zenice pricaju kako ih bebe bude nocu, ne mogu zaspati od bebe ili ludo im skace stomak i sl, MENI NISTA tako nije bilo, mene je beba blago udarala, povremeno, kad spavam nista ne osjetim i sl.....cak i sad kad je jaca ono kad se trznem iz sna osjetim malo se meskolji beba, al ja nastavim spavati k'o topuser posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 2837
4.11.2011 15:01:17   
Bebica11
Ja odoh da se tusnem i jos jednom probam depilirati, wish me luck, pojma nemam kako cu dohvatiti sva podrucja od stomaka, a ogledalo moram ispred sebeuser posted image

jos 2,5 sata do pregleda aBduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2838
4.11.2011 15:02:22   
dush
Hehehe i ja se nadam da ce sve biti ok  user posted image A aprili se i meni cini savrsen, jedino sto ce ljeti biti malo tesko izlaziti po onim vrucinama kada sunce upekne, ali dobro user posted image Kako god okrenes potrefe te ili vreline ili snijeg user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2839
4.11.2011 15:04:03   
Hurma
ako je mirna bebica, onda nema puno ni pokreta... moj malac je bio mirnica, srce moje... pa nije previse lupao a i kad se rodio do 2 godine ziv se nije cuo... sad je "malo" zivnuo ali neka... kad treba bude kulturan... u gostima... :)
a mrgice... i ja se nadam da ce mi sad reci spol bebe... imam sina i ja kazem neka bude zivo i zdravo i neka ne izađe prije vremena... ali sta znam... muz bi jako volio curicu pa nekako me nafurao, pa bih i ja... ali kazu da se gleda genetika od muza... e ako je po tome... muz jedinac, njegov tata iamo samo brata... znaci u muskim korijenima nema zenska ni za lijeka... te vjerujem da ce biti boy... iako potajnoooo.... mmmm...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2840
4.11.2011 15:04:35   
Mrgica
Sretno Bebice i na pregledu i sa depilacijom...user posted image Joj meni je vec malo nezgodno,mogu misliti sta ce biti poslije, jos imamo neku malu kadicu jedva stanem u nju, jos kad se depiliram, uh, neka mi je Bog na pomoci od sada i u buduce...user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2841
4.11.2011 15:06:04   
Hurma

Hehehe i ja se nadam da ce sve biti ok  user posted image A aprili se i meni cini savrsen, jedino sto ce ljeti biti malo tesko izlaziti po onim vrucinama kada sunce upekne, ali dobro user posted image Kako god okrenes potrefe te ili vreline ili snijeg user posted image

lakse je obuci samo majicu i sorc i izaci vani nego, bodi, majica, štrample.. hlace... skafander, rukavice, sal, kapa... pokrij dekom... hahahahah... ludilo...

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 2842
4.11.2011 15:09:14   
dush
Sretno bebice!!!!!

Hurma, meni je doktorica rekla kada sam u 12oj sedmici isla na pregled za nuhalni nabor da je curica, kao 85% (kaze ona vidite li sta je? MM i ja musko! Kaze nije, curica je, to je pupcana vrpca! Eto koliko smo vidjeli user posted image ). Ja se obradovala, jer smo MM i ja "narucili" prvo curicu user posted image . Kad kaze kolega s posla i njima su  rekli na tom pregledu da je 100% curica... Ne trebam ti reci da su na mrofologiji oko 22 sedmice 100% vidjeli djecaka i da im se rodio djecak user posted image . Tako da jos uvijek nista ne znamo. Ali svejedno je, sta god da je, bitno je da je zivo i zdravo. Mada bih ja vise voljela da je prvo curica pa onda djecak, tako da seka bude starija. Ovi muskici kada su sutariji obicno maltretiraju sestre, prave se vazni, zastitnici i slicno. Barem tako vidim kod mojih prijateljica. user posted image Ali ko zna, mozda se vremena prmijene kada nase bebice odrastu user posted image

Ja u utorak idem na sljedeci pregled, nadam se da ce mi raditi i UZ, mozda se sada bude vidjelo. Zadnji put mi je samo G slusao srce sa nekim aparatom, nije bilo UZa.

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 2843
4.11.2011 15:09:56   
pauza
hurma, nema genetika bas puno veze izgleda (ako ce te to bar na kratko utjesiti) :-)... u porodici mog muza 150 godina se nije rodilo zensko (mozda i duze, ali za ovo sigurno znamo), a evo ja sad nosim curicu :-)))

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2844
4.11.2011 15:10:37   
dush
IZVORNA PORUKA: Mrgica

Sretno Bebice i na pregledu i sa depilacijom...user posted image Joj meni je vec malo nezgodno,mogu misliti sta ce biti poslije, jos imamo neku malu kadicu jedva stanem u nju, jos kad se depiliram, uh, neka mi je Bog na pomoci od sada i u buduce...user posted image

Ja zato odem kod kozmeticarke i fino me oguli kao narandju user posted image Ko bi se sam zezao oko toga, pogotovo jos kada mi stomo naraste user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 2845
4.11.2011 15:11:47   
Mrgica
Bolje razgolisiti i sebe i bebaca pa u setnju, nego sto Hurma kaze 10 slojeva odjece na sebe i na bebija...
Meni je 1 dijete pa stoga mi je svejedno, mada mm a pomalo i ja potajno se nadamo sinu,ali opet ponavljam samo neka bude sve ok...Ako cemo gledati po genetici mm tamo je zivi mjesanac ima i muskaraca i zena...tako da po tom pitanju imamo sanse za oboje...user posted image
Hanice jel to zene sa foruma idu na kafu, ja nista ne znam, a mozda bih se i pridruzila, je to negdje u Sa kafica ili???

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2846
4.11.2011 15:12:21   
buduca mami
evo nas iz setnje,nismo se cak ni umorili, kao da smo na pocetku trudnoce....a bgm setalo se dosta,plus veeelike stepenice se prosle do kuce.....
eeee hannice,bas smo sve mislile da si se porodila i da si sa svojim bebicama,ali eto tebe nazad ka nama 3 u 1 :) haj drzi se,sad ce utorak a mozda te i prije bebice iznenade...
ja sam prvi put bebin pokret osjetila u 15.sedmici,al naravno,to su blagi dodiri,kao leptirici u stomaku,inace kod mene bebach navijen po mom satu,nikad me nije budio svojim udaranjem,spava kad i ja,ujutro se ja aktiviram,i on pocne svoju snagu da pokazuje mojim organima,malo ih pogura,poremeti i tako,...
sad jadan i nema vise prostora za urnebes,uh jedva cekam da dodje Bozja volja i taj tren da se rodi :))))
sretno i prijatno druzenje i vama S L M trudnicama,da uzivate i razmjenjujete iskustva,nadam se sto vise pozitivnih,
ja se jos nisam porodila,et jos 10 dana do termina,i prva mi je beba,al vec sad ovo sve dozivljavam kao veliko i pozitivno iskustvo u zivotu,nositi u sebi jedno novo bice,satkano od ljubavi,njeznosti,a tek ce ti biti sve u zivotu,najveca srecaaaa...samo hrabroooo user posted image

medo moj slatki stigao je 11.11.''11. :))

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2847
4.11.2011 15:12:42   
dush
IZVORNA PORUKA: pauza
hurma, nema genetika bas puno veze izgleda (ako ce te to bar na kratko utjesiti) :-)... u porodici mog muza 150 godina se nije rodilo zensko (mozda i duze, ali za ovo sigurno znamo), a evo ja sad nosim curicu :-)))

Kod mene isti slucaj. Tata imao brata, tatin brat imao 3 sina. Moja mama rodila curicu. I sada svaki od sinova od tatinog brata imaju po curicu :) Tako da se ja nadam da ce i kod nas curica :)

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 2848
4.11.2011 15:13:18   
Anoniman
user posted image

vidim svima muka oko depiliranja.
Meni je stomak bas velik (8. mjesec) i sinoc sam se depilirala ravno 45 minuta user posted image
Jao muka, te obrni te okreni, ogledalo naprijed, sa strane ne ide pa neide. Jos sam imala neke poteze kao hocu stomak podignuti da bolje vidim user posted image

(odgovor članu dush)
  Neposredna veza do poruke: 2849
4.11.2011 15:19:11   
Mrgica
Dush jel te "guli2 i dole, mislim skroz dole...user posted image ok je meni sa strane ,ali dole dalje polako gubim kontrolu...user posted image
Po svemu sudoeci mm ce u skorije vrijeme dobiti i zanimanje depilatora...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *