buduca mami
|
evo nas iz setnje,nismo se cak ni umorili, kao da smo na pocetku trudnoce....a bgm setalo se dosta,plus veeelike stepenice se prosle do kuce..... eeee hannice,bas smo sve mislile da si se porodila i da si sa svojim bebicama,ali eto tebe nazad ka nama 3 u 1 :) haj drzi se,sad ce utorak a mozda te i prije bebice iznenade... ja sam prvi put bebin pokret osjetila u 15.sedmici,al naravno,to su blagi dodiri,kao leptirici u stomaku,inace kod mene bebach navijen po mom satu,nikad me nije budio svojim udaranjem,spava kad i ja,ujutro se ja aktiviram,i on pocne svoju snagu da pokazuje mojim organima,malo ih pogura,poremeti i tako,... sad jadan i nema vise prostora za urnebes,uh jedva cekam da dodje Bozja volja i taj tren da se rodi :)))) sretno i prijatno druzenje i vama S L M trudnicama,da uzivate i razmjenjujete iskustva,nadam se sto vise pozitivnih, ja se jos nisam porodila,et jos 10 dana do termina,i prva mi je beba,al vec sad ovo sve dozivljavam kao veliko i pozitivno iskustvo u zivotu,nositi u sebi jedno novo bice,satkano od ljubavi,njeznosti,a tek ce ti biti sve u zivotu,najveca srecaaaa...samo hrabroooo