[Obrisana poruka] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (20.4.2012 19:22:36)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Honey3 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 20:31:10)

Iman e to mi je trebalo,sta god da uradim,kora na hljebu mi bude potvrda...
a ti si dobro,jos 1,5 kg viska[sm=bravo.gif]

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 20:33:36)

Ko ce sutra sa mnom na mjesecevu??

Lejla_Ka??

Honey3 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 20:37:46)

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Lejla_Ka??

ja necu...dobro nam se vratila[sm=smiley36.gif]

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 20:43:41)

Hvala, Zaho... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 20:56:23)

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Lejla_Ka??

Ja cu :) insaallah.Pa cemo pritefteriti rezultate prekosutra aBd.

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 20:57:42)

Super. Bas mi je drago sto necu sama. Jasmin, hoces li ti jesti nesto prije 9:20h sutra, tj. prije pocetka dijete?

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 21:00:58)

Vjeruj da ne znam,nekako kontam ako ne jedem da ce mi biti puno cekati.Planiram piti vodu,cajeve,sok od narandze,limun...
Mozda pojedem nesto lagano (prije pocetka)...

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 21:06:39)

Tako se i ja planiram tih 24h "hraniti", ma ja cu uzeti nesto lagano prije 9:20h, pa makar to bila cokolada, he, he, he... Salim se[sm=smiley36.gif]. Mozda jabuku.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 21:06:58)

Sretno [sm=bravo.gif] mozda da otvorite novu temu mjeseceva dijeta pa vam se mozda jos neko prikljuci samo u prvom postu navedite detalje o dijeti a ovdje nam se javljajte da vidimo vase napredke [sm=bravo.gif]

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 21:09:33)

Ja sad trebam u BiH,a znate kako je kad tek dodjes,svi sluze sve i svasta.Pa da bih si dopustila da dobijem 2,3 kg,rekoh da sad izgubim to sto cu dobiti hehehehe.

klemzi -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 21:10:09)

Eh da i ja prijavim šta sam sve pojela [sm=smiley19.gif]
D riža integralna s povrćem
U sendvič sa mladim sirem i vlascem, banana
V kupus i 1 kriška hljeba, malo riže i tunjevine ( ali skrooooz malo, možda dvije kašike)
Kako vama ovo sve izgleda [sm=zmeden.gif]

Sad pijem kafu i pojela sam 2 wellnesa
Da, popila sam 3 l vode [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 21:17:33)

Klemzi super,samo nemoj praviti veliki razmak izmedju obroka, nek je od 3-4Sata tako da gledaj da imas glavne obroke I medjuobroke.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 21:21:22)

IZVORNA PORUKA: klemzi

Eh da i ja prijavim šta sam sve pojela [sm=smiley19.gif]
D riža integralna s povrćem
U sendvič sa mladim sirem i vlascem, banana
V kupus i 1 kriška hljeba, malo riže i tunjevine ( ali skrooooz malo, možda dvije kašike)
Kako vama ovo sve izgleda [sm=zmeden.gif]

Sad pijem kafu i pojela sam 2 wellnesa
Da, popila sam 3 l vode [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 22:03:16)

http://www.coolinarika.com/recept/851783/

ja sam nasla ovo,pa cu probati[sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (20.4.2012 22:03:56)

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (20.4.2012 22:10:54)

klemzi -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 22:44:45)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Nađoh...sljedeća mjena 29.04. a 'zapašta' [sm=smiley36.gif] se tek u 11.58h...odlično...to bi baš mogla[sm=bravo.gif]

Uh, ovo bi se moglo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Trebamo samo naći koga da nas napomene, ja se sigurno neću sjetiti [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (20.4.2012 22:48:58)

klemzi -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2012 23:05:29)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Eto...dogovoreno...
Hej, pije li neka od vas zeleni čaj. Ja pijem svako jutro i veče po jednu šolju, čitala da pomaže pri mršavljenju.
Takođe sam pročitala da svaki čovjek na 25 kg težine mora popiti jedan litar vode, ja moram popiti 3 l. Da li je ovo istina [sm=zmeden.gif]

mama2884 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2012 6:54:31)

Dobro jutro cure moje !

Da Vam se javim nabrzaka,pa odo za poslom..
Ja i dalje preferiram 3 obroka i dosssta vode.....nadam se da ce biti uspijeha...
Da je lako nije....vecera mi je do 18 sati naj dalje....jer idem u krevet oko pola 22-22...a od 18 sati uglavnom sam "bezposlena" i tada naj vise su mi culo mirisa aktivirani [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Ali ne dam se[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Jos 1 dan,pa vaganje...Zelim vam ugodan dan svima,sto lakse svoje djete provedete i sto vise kg izgubite

ucitelj -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2012 9:32:46)

onda ja klemzi moram popiti 6l vode hehehheheh uzas sta napravi od seebe
znate li mozda mjeseceva dijeta moze li utjecat na to sto dojim
a moja sestricna je na njoj vec 2mj i skinula carica10kg jer je pila i sok i ubacila kokice kad nije mogla izdrzat tj nije 100%pila vodu

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2012 10:39:45)

Dobro ste me podsjetile na mjesečevu, ja zaboravila, ali nisam još "zgriješila" od jutros sam uzela samo pola litra odstajale vode (od sinoć) i kafu. Od jučer sam uvela tu odstajalu vodu po onoj čaša odstajale u jutro na tašte. Napunim flašicu naveče, popijem u jutro.
Jutros sam pročitala nešto interesantno u prospektu jednog proizvođača multivitaminskih dodataka. Kaže da svaku tekućinu, čaj, voda ili sok treba piti u malim gutljajima jer kad salijemo na eks tekućina samo proteče kroz naš organizam, a da ne izvrši potrebnu hidrataciju. To je kažu zbog ograničene mogućnosti primanja sadržaja u želudac (što kod mene nije problem, kod mene može primiti dosta [sm=jezicek.gif]).
Mislite na ovo kad pijete one litre, pijuckajte po malo.

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2012 10:55:44)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Dobro ste me podsjetile na mjesečevu, ja zaboravila, ali nisam još "zgriješila" od jutros sam uzela samo pola litra odstajale vode (od sinoć) i kafu. Od jučer sam uvela tu odstajalu vodu po onoj čaša odstajale u jutro na tašte. Napunim flašicu naveče, popijem u jutro.
Jutros sam pročitala nešto interesantno u prospektu jednog proizvođača multivitaminskih dodataka. Kaže da svaku tekućinu, čaj, voda ili sok treba piti u malim gutljajima jer kad salijemo na eks tekućina samo proteče kroz naš organizam, a da ne izvrši potrebnu hidrataciju. To je kažu zbog ograničene mogućnosti primanja sadržaja u želudac (što kod mene nije problem, kod mene može primiti dosta [sm=jezicek.gif]).
Mislite na ovo kad pijete one litre, pijuckajte po malo.

Zato ima hadis :)...Enes, r.a., prenosi da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, tri puta pravio predah pijući, van posude, a potom bi izgovarao: ”Ono nakon toga bolje napoji, bude zdravije i ukusnije.” (Muslim)

Ja evo na `mjesecevoj`,popila sam vise od pola litra vode do sada.Oko 6:50 sam doruckovala jaje bez hljeba i kafu (3 u 1).Super se osjecam.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2012 11:08:29)

Sretno s mjesecevom danas [sm=bravo.gif]

Ja danas ne planiram meni, idemo danas u kupovinu i setnju tako da cemo vani jesti, s obzirom da sam vec ostvarila cilj za ovu sedmicu -1kg nije problem ni ako bude slatki dan [sm=smiley1.gif]

U ponedeljak oficijalno mjerenje [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>