RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

mama2884 -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 6:42:45)

Samo da se prijavim....Moj rezim ishrane je jos u toku...Danas imam prvo iskusenje,idem u goste...Sutra vaganje abd [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]....
Svima na ovoj temi zelim ugodan dan...sto manje papanja i sretno sutra [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anais -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 7:14:30)

trenutno je u svijetu ponovo jedna nova dijeta "u trendu" a zove se metabolic balance, potrazite na netu ima dosta toga ... bazira se na krvnoj slici svake osobe i ima nekoliko postulata, izmedju ostalog

- samo 3 obroka dnevno (5 sati da prodje izmedju svakog)
- svaki dan jedna jabuka
- nista ne jesti iza 21h
....
upitno je naravno koliko to sve funkcionira, kao i svaka druga dijeta vjerovatno zavizi od metabolizma

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (22.4.2012 10:38:45)

[Sadržaj poruke je obrisan]

enči80 -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 10:57:37)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Vidi ni jedna mjesečarka!?

Ja započeh jutros, pa reko do kad doguram. E pa drage moje suborke, da vas izvjestim u ovaj kasni čas da sam čitav dan po malo pijuckala vodu, napravila sam 0,5l čaja od jedne kesice zelenog i jedne kesice čaja od jabuke i cimeta i to sam popila, pojela sam 5-6 kašika bistre juhe (bez ičega) i popila čašu kupovnog soka od jabuke. I znate šta, dobra sam ko dobar dana, a imala sam danas frku sa obavezama da sam mislila da će mi se nesvjestit. Pucam od energije samo sam pospana [sm=smiley36.gif]

I koliko si izgubila Lejla?

Ja 2kg[sm=smiley1.gif]
Najela se dobro ujutru i pila čaj,sok cijeđeni od naranče,vodu i šumeći magnezijum.
Nije teško uopšte,mene je iskreno najgore bilo jutros onih sat-dva dok sam dočekala da jedem.
Ne znam sad koliko je to izgubljene mase,ja mislim da ovim možda samo izbaciš višak vode.U svakome slučaju vrijedi pokušati jer je to samo jedan dan.

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (22.4.2012 11:56:18)

[Sadržaj poruke je obrisan]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 12:54:52)

IZVORNA PORUKA: mama2884

IZVORNA PORUKA: reallove

Canim,zavidim ti na cevapima[sm=smiley36.gif] ,bas sam pozeljela cevape...

kod mene je od utorka -400[sm=smiley1.gif]

Reallove, draga zeno...uz svoj meni i vjezbe, ti ces biti kao barbika...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Pazi da se ne preforsiras ? Koliko dugi si na "takvom tepmu" ?
daj Boze[sm=smiley36.gif]
jucer mi bilo punih mjesec dana[sm=smiley1.gif]

ucitelj -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 13:37:16)

hvala drage moje na odgovorima canim pokusat cu ali isto tako vidim da imate prilicno malo kg za skinut joj meni necu vas nikad stignut
bravo za sve vase uspjehe[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 14:09:37)

IZVORNA PORUKA: ucitelj

hvala drage moje na odgovorima canim pokusat cu ali isto tako vidim da imate prilicno malo kg za skinut joj meni necu vas nikad stignut
bravo za sve vase uspjehe[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
samo polako mila,treba strpljenja punooo[sm=smiley36.gif]..ja sam u pocetku mrsala brzo,sada je bas usporilo,jedva koji gram da ode,ali nedam se i ne odustajem[sm=bravo.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 14:15:09)

Ja evo pijem narandzu i limun,iscjedila sebi da me malo "podigne"[sm=smiley36.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 15:53:23)

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Dignut će se, dignut...Samo naprijed.....

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 15:55:09)

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Ja jedva čekam sutrašnje vaganje,nisam puno brljala ovu sedmicu.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 15:58:23)

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Dignut će se, dignut...Samo naprijed.....
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sta vi radite kad vam se jede cokolada[sm=smiley26.gif]

sinoc vidim shogetenn crnu cokoladu,65 % kakaa,bil nju smjela ponekad gricnut

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 16:07:50)

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Pojedem,zato ovih 4-5 kg stalno idu gore-dole!

Selminja -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 16:57:37)

Pojedem je, sta bi drugo? [sm=smiley1.gif]
Ženo draga, kao da ces zločin napravit, pojedi samo ce ti lijepo bit [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 17:28:31)

IZVORNA PORUKA: Selminja

Pojedem je, sta bi drugo? [sm=smiley1.gif]
Ženo draga, kao da ces zločin napravit, pojedi samo ce ti lijepo bit [sm=smiley36.gif]

Tako I ja [sm=smiley36.gif]

mama2884 -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 20:23:16)

Samo da vam prijavim,da sam prezivjela goste...Hocu reci,suzdrzala sam se od halapljivog jela,kada mi je sve pred nosom....Minimalne kolicine, tek toliko da uzmem predjelo i glavno jelo, i desert samo trecinu kolaca..Jedva cekam sutra,ali se ujedno i plasim,da se nece  ne daj Boze pokazati + ili stagnacija od proslog ponedjeljka...Obzirom da sam ja ranoranilaca,vjerovtano sutra probijam led...Uhhhh...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Vidim sve su danas hanume bile vrijedne,drzale se svojih "djeta",svaka cast i cestitam na strpljenju.Tipkamo se sutra....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 20:31:24)

Joj dobre ste ma znam da pojedete [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],nego kada pojedem cokoladu mene poslije savjest grize,nisam trebala,jos sada kako kg sporije idu,hmmmm

klemzi -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 20:31:53)

Ala sam ja danas brljala [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Evo šta sam sve pojela i popila: $ wellnes keksa, cornflakes sa mlijekom, dva- tri zalogaja pšeničnog kolača, malo supe tarhane, 1 čokoladicu fitnes, 1 keks, 1 bananu, malo šampinjona i piletine i 1 krišku hljeba... O Bože, koliko li sam tek jela kad nisam pazila [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Selminja -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 20:52:17)

Ja necu ni da napisem sta sam sve pojela [sm=smiley5.gif]
Ja se iskreno nadam samo da nisam u plusu. Ja ne znam zasto, ali ove sedmice nikako mi ne uspijeva da kilice idu dole. Ja nesvjesno pojedem nesto, i tek kad ga smazem dodje mi u glavu [sm=zmeden.gif] I tako evo gotovo citavu semicu. A prosle sedmice sam tako lagano mrsala a uopste nisam mislila o hrani. Valjda to dodje da se malo zakoci, organizam uspori, jer otkako sam ovdje smrsala sam 5,5kg i to bas lagano. Valja se za ostatak potrudit.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 20:57:58)

I ja sam -5,5 kg i stala[sm=smiley19.gif],sada gubim tek po koji gram i to me strasno nervira,tjesim se sto vjezbam[sm=smiley19.gif]..

Inace,dobro se vidi na meni,danas dosla strina kod nas,kad me vidjela kaze,ma dosta bona eto vise ni g... nemas[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 21:38:21)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Vidi ni jedna mjesečarka!?

Ja započeh jutros, pa reko do kad doguram. E pa drage moje suborke, da vas izvjestim u ovaj kasni čas da sam čitav dan po malo pijuckala vodu, napravila sam 0,5l čaja od jedne kesice zelenog i jedne kesice čaja od jabuke i cimeta i to sam popila, pojela sam 5-6 kašika bistre juhe (bez ičega) i popila čašu kupovnog soka od jabuke. I znate šta, dobra sam ko dobar dana, a imala sam danas frku sa obavezama da sam mislila da će mi se nesvjestit. Pucam od energije samo sam pospana [sm=smiley36.gif]

I koliko si izgubila Lejla?

Evo izvještaja:

Vagam se i mjerim subotom po programu koji pratim. Jučer sam se izvagala u jutro i napokon sam se spustila na 67,2kg. To me jako obradovalo, a onda me i posjeta našoj temi podsjetila na mjesečevu dijetu te sam odlučila da probam, pa dokle izdržim. Čitava stvar je bila veliko iznenađenje. Stalno sam pijuckala vodu, napravila nezašećereni čaj. Imala sam puno obaveza tog dana tako da sam bila i dosta aktivna. Na rođendanu kod rodice sam pojela 5-6 kašika bistre supe bez ičeg iza sina (jer je momak pojeo svu tjesteninu [sm=smiley36.gif]) i popila čašu kupovnog soka od jabuke. Najteže mi je bilo kad se navečer muž vratio sa puta i izvukao silne čokoladice koje je donio kao poklone [sm=jezicek.gif]. Zezam se, u opće mi nije bilo teško izdržati, odreći se taj dan hrane i na moje veliko iznenađenje nisam se u opće osjećala loše. nisam bila slaba, nije mi se spavalo, sve sam sa lakoćom obavljala. Tako mi je bilo dobro da me to izuzetno motivisalo da izdržim. Jutros sam se probudila i bez gladi. A najveće iznenađenje je naravno uslijedilo nakon stajanja na vagu: 65,2! -2kg! Toliko nisam vjerovala u cifru i izgledala mi je nevjerovatna da sam je zaboravila pa sam se poslije pola sata otišla ponovo izvagati [sm=smiley36.gif]

U glavnom, ja onoj jutrošnjoj cifri i dalje ne vjerujem [sm=smiley36.gif] i službeni rezultat javljam tek sutra u jutro, po pravilu ove naše super teme.

Ono što je sigurno, za slijedeću mijenu idem opet.

klemzi -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 21:44:35)

Bravo Lejla Ka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Reallove a za koliko vremena si smršala 5,5 kg [sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 21:49:19)

IZVORNA PORUKA: klemzi

Bravo Lejla Ka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Reallove a za koliko vremena si smršala 5,5 kg [sm=smiley1.gif]

mjesec dana[sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 21:56:15)

Lejla [sm=bravo.gif] za -2kg javi nam sutra ujutro oficijalno rezultat.

Realove 5,5 kg je super rezultat za mjesec dana.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2012 21:57:59)

Nemojte zaboraviti sutra ujutro je oficijalno vaganje, javljajte rezultate.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>