klemzi -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2012 14:35:16)
|
IZVORNA PORUKA: reallove Ja nesto ne mogu med,ne znam,nisam ljubitelj..Popila sam i casu soka od crvene naradze.Cijedim sebi sokove,ne pijem kupovne..Vjezbala sam 45 min,veceras oko 7 opet cu vjezbati,sat vremena... danas sam se i mjerila.Od 7.4 do 21.4. grudi -3 struk -4 kukovi-6 noga-5 ruka -1 Respect [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] [sm=smiley16.gif] Jasmin hvala ti za hadis, Lejla Ka takođe, eto ni to nisam znala, ja odvalim pola litre vode u cugu maltene, od sad ću kratke gutljaje. Canim ni ja ne volim zeleni čaj, ali eto, natjeram se... Ja sam danas pojela ujutro 3 suhe šljive i onda išla kolegicama na žalost, umrli im očevi i popila kafe i kafe, jela tek oko 1 krišku sa abc sirom, i malo šarenik makarona, Maloprije pojela bananu. Opet nisam na vrijeme doručkovala, to mi pravi najveći problem. Umjesto da ujutro jedem, ja tek oko 11 ogladnim. Morat ću se naviknuti. Čitala sam da su suhe šljive "prirodna pilula za mršavljenje" pa sam i njih ubacila...ipak sam ja iz Gradačca, imamo ih napretek [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|