RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 20:58:50)

Evo nasla sam
"Pripremite si tekućinu koja će vam pomoći- umjesto obične vode pijte vodu u kojoj ste prethodno skuhali povrće koje je u vodu ispustilo vitamine. Kuhajte blitvu, kuhajte peršin, mrkvu, kupus, kelj, karfiol,... Pripremite si juhu od sezonskog povrća bez dodavanja ikakve masti. Povrće koje ste kuhali izvadite i pripremite za obrok nakon posta."

U pravu si....[sm=smiley9.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 21:05:17)

Meni se cini lady ekspert za sve dijete, treba tema zasebna na ovom pdf "smrsati je lako pitaj lady26 kako " [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 21:06:35)

IZVORNA PORUKA: canim

reallove draga vjeruj mi da si ti vec na ovoj dijeti a da i ne znas da si [sm=smiley36.gif]

Lejla_ka pa normalno da se covjek za ramazan obraduje kad se ne udeblja[sm=smiley36.gif], kad za iftar bude od topa za naumakati s vrucim somunom, do pita, dolmi, hurmasica, kadaifa i cega vec ne, a covjek hoce sve to malo da proba [sm=jezicek.gif] uhhh kud pomenu ramazan moram smrsati do ramazana bar [sm=smiley36.gif] nego kad bi se za iftar primjenjivala ova mjeseceva dijeta eh onda bi bilo minusa

ucitelj dobrodosao/la

sweet i. ja kad vidim koji broj farmerki nosite hoce mi nesto biti, ne znam sta ces na ovoj temi uopste, eno i animagical usla u svoje 27 [sm=smiley29.gif]a ti jos malo u 28 ja nisam nikad nosila 28 cini mi se od 5 razreda osnovne dok se nisam udala br 29 je bio moj broj [sm=smiley36.gif] ja sam j.lo type [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]super onda

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 21:07:14)

Meni se cini lady ekspert za sve dijete, treba tema zasebna na ovom pdf "smrsati je lako pitaj lady26 kako " [sm=smiley36.gif]

A ne mrdam s mjesta [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ma sad mi nije nista hitno ni strasno pa se za*ebavam [sm=hudicek1.gif], inace bi me bilo na svim temam o mrsanju [sm=smiley36.gif]

klemzi -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 22:08:53)

Cure, ja sam vam danas pojela oko 150 gr integralnih makarona sa tunjevinom rio mare (pola konzerve), 1 jabuku, dvije pogačice od krompira s tunjevinom, dva keksa Wellnes, i 1 krišku hljeba namazanu kajmakom. Ah da, i 1 smoki. Šta mislite je li ovo puno, mislim,ja crkoh od gladi, ali šta mislite može li se vako smršati [sm=smiley19.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
I da popila sam 2 l vode i par crnih kafa. [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley24.gif][sm=smiley24.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 22:21:37)

Klemzi,nije puno,samo bih ja smoki izbacila[sm=smiley36.gif]

ja sam stalno gladna,sve nesto bezveze jedem,vocku,activiu,pahuljice,muski bar,pozeljela sam se najesti[sm=smiley19.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 22:22:57)

IZVORNA PORUKA: reallove

ja sam stalno gladna,sve nesto bezveze jedem,vocku,activiu,pahuljice,muski bar,pozeljela sam se najesti[sm=smiley19.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif] fakat mi fali mm

mislila sam na musli bar[sm=smiley9.gif]

klemzi -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 22:25:12)

Ne diraj mi smoki [sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ma i ja sam gladna, najgore mi je što ne znam šta bih pravila, da mi je kakvih recepata. Ja ne znam bez mesa, jaja i povrća jelo napraviti. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Odoh tražiti šta s kupusom, to je sutra glavni obrok. Kilnut ću se, ali ne posustajem, ovaj put sam stvarno odlučna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Trnoruzica -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 22:25:25)

IZVORNA PORUKA: klemzi

Cure, ja sam vam danas pojela oko 150 gr integralnih makarona sa tunjevinom rio mare (pola konzerve), 1 jabuku, dvije pogačice od krompira s tunjevinom, dva keksa Wellnes, i 1 krišku hljeba namazanu kajmakom. Ah da, i 1 smoki. Šta mislite je li ovo puno, mislim,ja crkoh od gladi, ali šta mislite može li se vako smršati [sm=smiley19.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
I da popila sam 2 l vode i par crnih kafa. [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley24.gif][sm=smiley24.gif]

Ja bih izbacila suvisne ugljikohidrate [sm=smiley1.gif] Po meni premalo povrca i voca, a previse UH..

klemzi -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 22:27:51)

[sm=sad.gif][sm=sad.gif] fakat mi fali mm

mislila sam na musli bar[sm=smiley9.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
ju... tebi se mrači pred očima, a ja mislila od dijete...sad shvatih [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

klemzi -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 22:31:27)

IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

IZVORNA PORUKA: klemzi

Ja bih izbacila suvisne ugljikohidrate [sm=smiley1.gif] Po meni premalo povrca i voca, a previse UH..
To sam i ja kontala, krompir i tjestenina mi ne trebaju u jednom danu. Doduše, juče je su bila pileća krilca sa povrćem (samo kuhano) za doručak i za večeru paprike punjene sirom sa vlascem. Neuravnoteženo, sad kad mi ti ukaza i sama to primijetih [sm=smiley13.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 22:40:51)

Ja se trudim jesti vise povrca i voca,al vala sve je to nesto slabo,danas cijeli dan nisam pojela ni malo hljeba,rucala malo rize sa povrcem(to dodje riza i preko mahune sa paradajz sosom) al zato sam sad gladna uzas..rucala sam u 15 h,poslije toga jedan musLi bar,kruska,banana i activia

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (17.4.2012 22:48:18)

[Sadržaj poruke je obrisan]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 22:49:13)

Ja bih tvoj meni podjelila ovako na vise obroka I mrsala bih a ako bih isti meni zbila u 2 obroka dnevno onda ne bi mrsala

8h dorucak 1kriska hjeba s kajmakom
11h uzina kafa I keksici wellness
14h rucak integralne makarone s tunjevinom
17h uzina kafa,smoki,jabuka
20h pogacice s krom. I Tunj.
Spavanje iza 23h..jer razmak izmedju vecere I spavanja treba biti min3h.

Slazem se za uh, ja bi ih jela normalno za dorucak, za rucak po potrebi a za veceru izbaciti.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 22:55:16)

Reallove dobar ti taj muski bar [sm=smiley36.gif] kad smo kod muslija ja prosle sedmice sebi kupila neki cokoladni, jeste dobar bio, moram si opet kupiti.

Da samo prijavim da su mi tetke otisle tako da nema zezanja, mora se mrsati [sm=smiley14.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 22:57:51)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja ko u pola ramazana(kad ga već spominjete[sm=smiley36.gif]) navikla se na glad....jabuke su moj dobar prijatelj ovih dana...kad god sam gladna, jedem jabuke[sm=smiley29.gif]

A ja inače se debljam ramazanom, ali sam ovaj prošli skinula 5 kg, valjda dugi dani, vrućina...pa me strah ovog što dolazi, ako opet smršam...biću ko avet[sm=smiley13.gif]

Prosli Ramazan si dojila plus vrucina I dugi dani, normalno da si smrsala.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 22:59:45)

Reallove dobar ti taj muski bar [sm=smiley36.gif] kad smo kod muslija ja prosle sedmice sebi kupila neki cokoladni, jeste dobar bio, moram si opet kupiti.

Da samo prijavim da su mi tetke otisle tako da nema zezanja, mora se mrsati [sm=smiley14.gif]

eh canim poslije 23 neka ide muski bar,bit ce mi linija za pohvaliti[sm=smiley36.gif]

Honey3 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 23:01:19)

ja vam te "muske" nikako ne praktikujem[sm=smiley13.gif] a taj sa cokoladom zvuci primamljivo,samo koliko nosi kalorija ?[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 23:02:51)

Ja kupim sebi pa gricnem izmedju obroka..Ove sto ja kupujem zovu se Alpen,ima jagoda,jogurt,jabuka i cimet,nuts i cokolada,pravo su dobre

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 23:06:12)

Ja kupim sebi pa gricnem izmedju obroka..Ovi sto ja kupujem zovu se Alpen,ima jagoda,jogurt,jabuka i cimet,nuts i cokolada,pravo su dobri

ove izbjegavam[sm=smiley36.gif]

ponekad samo kupim jedan

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 23:09:23)

http://www.weetabix.co.uk/brands/bars/alpen-light-bars

evo ih

Honey3 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 23:13:51)

ove super izgledaju,jos light verzija[sm=smiley20.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 23:14:45)

Ja jedem samo cokoladne, vocne ne volim, zaha ja ne znam koliko je kalorija ako hoces slijedeci put kad kupim procitat cu I javiti.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 23:16:38)

IZVORNA PORUKA: zaha

ove super izgledaju,jos light verzija[sm=smiley20.gif]

znas kako su ukusni,meni je najbolji ovaj summer fruit,malo je kisel,nije puno

Honey3 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 23:20:58)

Ja jedem samo cokoladne, vocne ne volim, zaha ja ne znam koliko je kalorija ako hoces slijedeci put kad kupim procitat cu I javiti.

ma nemoras gledati,nisam ti ja sitnicava na tim kalorijama[sm=smiley36.gif] samo ti meni reci koje ti uzimas? Ovih sto reallove uzima vjerovatno nema kod nas.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>