RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Amani12 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 13:21:12)

66,8.

Od danas pocinjem ozbiljno,nema vise zezancije

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 13:50:01)

Ja sam danas usla u hlace koje sam nosila prije neke 3 god. kako sam se bila udebljala,nisam ih mogla zakopcati,eh ona sam iz zakopcala al mi sa strana ono malo "izleti"[sm=smiley36.gif] danas ih obucem,super,nema viska[sm=bravo.gif]

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 13:55:52)

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Kad pocinje mjeseceva mijena? U subotu ujutro? Hoce li ko sa mnom? Meni ce taman proci ovi kolokviji, pa cu zapoceti s njom.

Subota, 21.04. u 9,20...do sutra u isto vrijeme nista ne smijes jesti, samo tekucina....
Jako je tesko ali ko moze izdrzati odlicni su rezultati...

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 14:03:20)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Kad pocinje mjeseceva mijena? U subotu ujutro? Hoce li ko sa mnom? Meni ce taman proci ovi kolokviji, pa cu zapoceti s njom.

Subota, 21.04. u 9,20...do sutra u isto vrijeme nista ne smijes jesti, samo tekucina....

Jel tekućina samo voda ili može neka bistra supa, možda neko kuhano povrće smiksano, ili neki smothy od voća?

Selminja -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 14:05:24)

Ja sam loše počela ovu sedmicu [sm=smiley13.gif]
MM je sutra rodjendan, upravo sam mu napravila tortu, što znači da ću je ugledat svaki put kad otvorim frižider [sm=jezicek.gif]
Olizala sam žice od miksera i zdjelu s filom [sm=smiley14.gif]
A onda dodje sveki i donese mi punu zdjelu pite s jabukama, i pojedem 4 komada od jednom [sm=sad.gif] a kako je dobra pita, joj...[sm=sad.gif]
No, nema veze, idemo dalje [sm=smiley1.gif]

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 14:09:04)

Smijes skuhati povrce razno i onda procijedis i popijes. Smijes iscijediti narandzu, limun i napraviti s vodom bez secera. Cajeve bez secera, kahvu isto.
Ja cu pokusati.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 14:09:57)

Ja sam cula za tu mjesecevu dijetu ali nikad nisam znala da funkcionise po tom principu da nesmijes jesti [sm=smiley22.gif] to isto kao sto je UN cini mi se da oni imaju onaj 1 dan u mjesecu da samo vodu piju.

Ja kad bih isla na taj sistem da ne jedem nekim danima onda bih radje izabrala poslanikov sistem za ciscenje organizma, post ponedeljkom i cetvrtkom, hem sto procistis organizam, hem sto jos sevapa zaradis [sm=jezicek.gif], dupla koristi, ali jeli, nismo svi u istim vodama [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 14:13:40)

IZVORNA PORUKA: Selminja

MM je sutra rodjendan, upravo sam mu napravila tortu, što znači da ću je ugledat svaki put kad otvorim frižider [sm=jezicek.gif]
A onda dodje sveki i donese mi punu zdjelu pite s jabukama, i pojedem 4 komada od jednom [sm=sad.gif] a kako je dobra pita, joj...[sm=sad.gif]

Taman hannica prestala pricati o kolacima i cokoladi na ovoj temi kad ti pomenu tortu i jabukovacu,[sm=smiley36.gif] uh ja volim jabukovacu jos ako ima cimeta u njoj [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i ja bih 4 komada pojela [sm=smiley36.gif]

Meni mm neko vece se zali sto u zadnje vrijeme ne pravim kolace, a ne pravim jer ne smijem bona, valja frizider otvarati [sm=smiley36.gif] on ode na posao po danu i onda ja sama sa kolacima, ko ce im odoliti [sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 14:33:44)

IZVORNA PORUKA: Selminja

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] oplakah ovo hahaahahhahahah

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 14:45:49)

IZVORNA PORUKA: canim

Ja sam cula za tu mjesecevu dijetu ali nikad nisam znala da funkcionise po tom principu da nesmijes jesti [sm=smiley22.gif] to isto kao sto je UN cini mi se da oni imaju onaj 1 dan u mjesecu da samo vodu piju.

Ja kad bih isla na taj sistem da ne jedem nekim danima onda bih radje izabrala poslanikov sistem za ciscenje organizma, post ponedeljkom i cetvrtkom, hem sto procistis organizam, hem sto jos sevapa zaradis [sm=jezicek.gif], dupla koristi, ali jeli, nismo svi u istim vodama [sm=smiley36.gif]

U postačkim sam vodama, ali ja Ramazanom kad dobijem samo kilu budem sretna ko malo djete, tako da meni to ne pomaže [sm=smiley36.gif]
Najlakše ne jedem kad postim, al se tad najlakše i udrmam kad dođe iftar [sm=jezicek.gif]

sweet insanity -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 14:57:15)

Lejla Ka, ova mjeseceva mijena, smijem li ja to na jedan dan radi dojenja, taman da mi je samo kilu dvije jos dole[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 15:02:02)

hocu i ja tu mjesecevu dijetu[sm=smiley1.gif]

ucitelj -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 15:07:00)

Pozdrav svima! prijavljujem se da mi pomognete u odluci za mrsanje. Iako sam bas pretila smatram da mogu pokusat jos koji put sama zapocet neku od dijeta ili bar nesto slicno. nadam se da cemo se druzit[sm=smiley1.gif]

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 15:14:27)

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Lejla Ka, ova mjeseceva mijena, smijem li ja to na jedan dan radi dojenja, taman da mi je samo kilu dvije jos dole[sm=smiley36.gif]

Ma ne znam šta bih ti rekla. Ja sam recimo postila dok sam dojila, tad već ne isključivo (ali haman) i nisam imala problema. Ovo bi trebalo biti nešto slično, s tim da se može uzimati tekućina tokom cijelog dana, a radi se samo jedan dan u mjesecu. Ne očekuj da ćeš za jedan dan skinuti 3 kg, to se odnosi na neko izvjesno trajanje dijete.

sweet insanity -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 15:35:22)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ma ne znam šta bih ti rekla. Ja sam recimo postila dok sam dojila, tad već ne isključivo (ali haman) i nisam imala problema. Ovo bi trebalo biti nešto slično, s tim da se može uzimati tekućina tokom cijelog dana, a radi se samo jedan dan u mjesecu. Ne očekuj da ćeš za jedan dan skinuti 3 kg, to se odnosi na neko izvjesno trajanje dijete.

fOla [sm=smiley36.gif] Ma eto, ipak sma odlucila da se spustim na pocetni broj 5,pa barem na 59 samo d ami jos jedne farmerke mogu koju su mi jakoooo dobre al ih ne mogu zakopcat, broj 28, sad sam na 29.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 19:43:24)

reallove draga vjeruj mi da si ti vec na ovoj dijeti a da i ne znas da si [sm=smiley36.gif]

Lejla_ka pa normalno da se covjek za ramazan obraduje kad se ne udeblja[sm=smiley36.gif], kad za iftar bude od topa za naumakati s vrucim somunom, do pita, dolmi, hurmasica, kadaifa i cega vec ne, a covjek hoce sve to malo da proba [sm=jezicek.gif] uhhh kud pomenu ramazan moram smrsati do ramazana bar [sm=smiley36.gif] nego kad bi se za iftar primjenjivala ova mjeseceva dijeta eh onda bi bilo minusa

ucitelj dobrodosao/la

sweet i. ja kad vidim koji broj farmerki nosite hoce mi nesto biti, ne znam sta ces na ovoj temi uopste, eno i animagical usla u svoje 27 [sm=smiley29.gif]a ti jos malo u 28 ja nisam nikad nosila 28 cini mi se od 5 razreda osnovne dok se nisam udala br 29 je bio moj broj [sm=smiley36.gif] ja sam j.lo type [sm=smiley36.gif]

Honey3 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 19:50:18)

IZVORNA PORUKA: canim

reallove draga vjeruj mi da si ti vec na ovoj dijeti a da i ne znas da si [sm=smiley36.gif]

Lejla_ka pa normalno da se covjek za ramazan obraduje kad se ne udeblja[sm=smiley36.gif], kad za iftar bude od topa za naumakati s vrucim somunom, do pita, dolmi, hurmasica, kadaifa i cega vec ne, a covjek hoce sve to malo da proba [sm=jezicek.gif] uhhh kud pomenu ramazan moram smrsati do ramazana bar [sm=smiley36.gif] nego kad bi se za iftar primjenjivala ova mjeseceva dijeta eh onda bi bilo minusa

A ja opet sad kako su dugi dani bas smrsam,a dok je Ramazan bio u zimu onda sam debljala....bilo bi dobro kad bi se prdirzavali onog jedna trecina zeluca hrana,jedna trecina voda i jedna trecina prazna,ne bi imali problema sa kilazom,a sigurno bi bili i zdraviji,ali kad bi se moglo[sm=smiley13.gif]

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 19:51:29)

Eeee, Canim, ti bi se izvlacila s postom. Sve ja to cijenim, primjenjujem, naravno, ali ovo je mjeseceva dijeta koja ti dopusta da uzimas vodu i ono sto sam nabrojala, ali ne i da iftaris u odredjeno vrijeme. Tako da.... [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Ja malo kad da u mjesecu ramazanu smrsam, udebljam bar 1-2kg ili ostanem na istom, nazalost. [sm=smiley36.gif]

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 19:56:24)

ja sam j.lo type

I ja, i ja.... [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Ili Beyonce...[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 20:21:12)

Eeee, Canim, ti bi se izvlacila s postom. Sve ja to cijenim, primjenjujem, naravno, ali ovo je mjeseceva dijeta koja ti dopusta da uzimas vodu i ono sto sam nabrojala, ali ne i da iftaris u odredjeno vrijeme. Tako da.... [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Ja malo kad da u mjesecu ramazanu smrsam, udebljam bar 1-2kg ili ostanem na istom, nazalost. [sm=smiley36.gif]

Ma ja bi to sve prilagodila sebi [sm=jezicek.gif] samo sto se ja u tu avanturu sad nebih upustila, dojim pa mi je moj rezim bolji.

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 20:26:54)

Ooo, pa mamice, cuvaj mlijeko svojoj bebi. Bit ce vremena za mjeseceve dijete i post.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 20:43:58)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Lady26

Jel tekućina samo voda ili može neka bistra supa, možda neko kuhano povrće smiksano, ili neki smothy od voća?

Samo prirodni sokovi bez secera, voda, cajevi, kafa...mada, tekucina koju uneses taj dan treba biti vecinom samo voda ili caj...
A ja koliko znam, ne smijes ovo sto je S napisala, skuhati povrce pa popiti tu vodu...

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 20:48:08)

Ooo, pa mamice, cuvaj mlijeko svojoj bebi. Bit ce vremena za mjeseceve dijete i post.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ma ja ti se to samo nako malo mjesam u razgovor o mjesecevoj dijeti [sm=smiley36.gif] a ja ti imam svoj rezim ishrane, dok god fercera ja ga ne mjenjam.

Samo jos da prijavim slatki Dan, danas Sam neplanirano pojela kolac [sm=love.gif]

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 20:53:01)

Lady, ja tako procitala na nekoj internetskoj stranici. [sm=zmeden.gif] Iako ja i ne planiram to uzimati. Bit cu na vodi, caju i mozda nekoj ocijedjenoj narandzi.

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.4.2012 20:57:59)

Lady, ja tako procitala na nekoj internetskoj stranici. [sm=zmeden.gif] Iako ja i ne planiram to uzimati. Bit cu na vodi, caju i mozda nekoj ocijedjenoj narandzi.

Moze biti, ne tvrdim nista [sm=smiley1.gif]....
Mozda jedino kad bi se skuhalo bez ikakvih dodataka, tipa ulja, zacina i sl...[sm=zmeden.gif][sm=smiley11.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>