RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.4.2012 10:39:50)

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Selmy bas mi je zao sto odustajes, ali nadam se da ces nam se sto prije pridruziti ponovo

Pridruzit cu se ja, ako Bog da, samo dok mi prodju kolokviji. Previse ucim i onda mi je potreban ii secer i svasta nesto.
Ha, ha, ha koje izvlacenje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

ne vadi se, i meni su ispiti za sedmicu, uzmi jabuku[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (14.4.2012 11:31:55)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Skvo RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.4.2012 11:35:29)

Ja sam u protekloj sedmici u -2 kg..Pomoglo je sikiranje oko suneta..[sm=jezicek.gif] uvijek nesto dobro u losem...uglavnom...sada sam na 71, 500...a cilj mi je 68. To mi je ideala.

Miracle*3 -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.4.2012 11:39:08)

ja da provjerim koliko sam imala u ponedjeljak da bi uporedila sa danasnjim stanjem, mene zene skinule sa spiska. [sm=zmeden.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (14.4.2012 12:29:55)

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.4.2012 12:31:13)

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

ja da provjerim koliko sam imala u ponedjeljak da bi uporedila sa danasnjim stanjem, mene zene skinule sa spiska. [sm=zmeden.gif]

Draga nije te niko namjerno skinuo sa spiska osim ako nisi navodila kilazu nikako od pocetka pa do sad a ostale ako su izbacene ili ako ima greske u unosu to je sve prilikom kopiranja ucinjeno, nista namjerno.
Samo nam javi tu kilazu pa te opet unesemo.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.4.2012 12:32:28)

skvo, iman [sm=sloncek.gif] kilice lagano idu dole [sm=bravo.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.4.2012 12:53:22)

IZVORNA PORUKA: canim

skvo, iman [sm=sloncek.gif] kilice lagano idu dole [sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Honey3 -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.4.2012 12:55:19)

kod mene vaga pokazuje -1 od ponedjeljka,a ja se sve bojim da se do vaganja ne vrati[sm=smiley13.gif][sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (14.4.2012 12:56:21)

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 18:27:02)

Hi zenice[sm=smiley1.gif]

ja upravo sa hodanja,sat i 5 min,sutra aBd vaganje,sretno nam[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 18:45:52)

IZVORNA PORUKA: reallove

Hi zenice[sm=smiley1.gif]

ja upravo sa hodanja,sat i 5 min,sutra aBd vaganje,sretno nam[sm=smiley36.gif]
[sm=bravo.gif]super
Da hoce kod nas ljepse vrijeme, pa da I ja setam ovako mi se mrsko nakaniti.
Ja ne mislim da je kod mene otislo vise od one kilice, jer Sam dobila I bas se osjecam napuhano, vidjet cemo sutra.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 18:50:52)

Ja sam proslo vaganje imala menstruaciju,ali opet je bilo -2 kg[sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 19:47:15)

IZVORNA PORUKA: reallove

Ja sam proslo vaganje imala menstruaciju,ali opet je bilo -2 kg[sm=smiley1.gif]

Ma ja se ne poredim s tobom [sm=smiley36.gif] meni 1 kg sedmicno taman [sm=jezicek.gif] samo se zalim na m strah me da nebude manje od 1kg Ali vidjet cemo ujutro.

mama2884 -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 20:18:17)

Mogu li i ja Vam se pridruziti ? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Nakon 2 poroda nakupilo se kg....Po formuli visina -110, izadje da bi idealna tezina bila oko 58 kg....trenutno imam 68...kada bi do 60 kg dogurala bila bi presretna [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...Ovi 68 kg stagnira vec pola godine...Vaganje je ponedjeljkom,ako dobro shvati ....vagam se i ja sutra ujutro abd,pa vam javim...Zelim nam svima puno strpljenja i sto lakse a brzo mrsavljenje.

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 22:08:19)

uh, stade mi hurmasica u grlu, kako procitah da je ujutru vaganje[sm=smiley36.gif] ja haman zaboravila na to[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 22:19:14)

[sm=smiley36.gif] da ja podebljam,vaganje je sutra ujutro ! pa vi samo jedite hurmasice nedeljom uvece [sm=smiley36.gif]

klemzi -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 22:23:14)

Hej cure, jeste li vi na nekoj dijeti, ili ovdje svako na svoj način devera sa kilama, ali se bodrite i razmjenjujete iskustva [sm=zmeden.gif] Ja sam počela mijenjati način prehrane, nisam na dijeti, pa bih vam se priključila ako mi neko objasni kako ova ekipa funkcioniše [sm=smiley36.gif]

Selminja -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 22:23:47)

Jedva čekam vaganje, sinoc mi sveki reče kako sam smršala,a nisam joj govorila o mojoj dijeti [sm=smiley36.gif]
a danas sam se uvukla u predtrudničke farmerice [sm=bravo.gif] a uopšte ne šmagam za hranom [sm=bravo.gif] pa ima li išta bolje [sm=smiley36.gif] Joj ova tema je super [sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 22:25:13)

IZVORNA PORUKA: animagical

uh, stade mi hurmasica u grlu, kako procitah da je ujutru vaganje[sm=smiley36.gif] ja haman zaboravila na to[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 22:27:49)

IZVORNA PORUKA: klemzi

Hej cure, jeste li vi na nekoj dijeti, ili ovdje svako na svoj način devera sa kilama, ali se bodrite i razmjenjujete iskustva [sm=zmeden.gif] Ja sam počela mijenjati način prehrane, nisam na dijeti, pa bih vam se priključila ako mi neko objasni kako ova ekipa funkcioniše [sm=smiley36.gif]

Upravo tako svako svoju bitku vodi a medjusobno se bodrimo,savjetujemo,preporucujemo I tako, nisam ni ja na dijeti vec samo promijenila nacin ishrane bujrum I ti u nas Tim :)

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 22:28:39)

IZVORNA PORUKA: klemzi

Svako na svoj nacin,ponedjeljkom je vaganje...Cilj je - 5 kg, pa ko prije do cilja[sm=smiley36.gif]

inace bodrimo se,pomazemo,razmjenjujemo iskustva,kukamo[sm=jezicek.gif]

enči80 -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 22:29:15)

IZVORNA PORUKA: Selminja

Jedva čekam vaganje, sinoc mi sveki reče kako sam smršala,a nisam joj govorila o mojoj dijeti [sm=smiley36.gif]
a danas sam se uvukla u predtrudničke farmerice [sm=bravo.gif] a uopšte ne šmagam za hranom [sm=bravo.gif] pa ima li išta bolje [sm=smiley36.gif] Joj ova tema je super [sm=jezicek.gif]

Blago tebi[sm=smiley1.gif]
Mene strah sutra od vaganja[sm=jezicek.gif] jer mi je vikend bio haos,ništa nisam redovno jela a pravila neki kolač i samo ću reći da nisam stala na jednome komadu.Bit ću zadovoljna ako kilaža bude kao prošli ponedjeljak.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 22:29:53)

Inace,zenice,ja sam u dosla do -5,jesam li to pobijedila[sm=jezicek.gif]

klemzi -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.4.2012 22:32:48)

Superrr, Reallove, pa ti pobjednik [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Moj cilj je 14 kg, ukupno, a evo postavit ću sebi za cilj, 5 kg do 20.maja [sm=zmeden.gif]
Je li puno 5 kg u mjesec dana, ta mislite

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>