RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.3.2016 18:07:02)

pa hajde kad ste vec navalile moze [sm=jezicek.gif] zene nikad nisu dovoljno mrsave [sm=smiley36.gif]
Hajmo od ponedeljka ja imam neku svadbu ovaj vikend

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.5.2016 19:53:05)

bas ste aktivne [sm=smiley36.gif] naletih na ovu sliku pa se sjetih teme [sm=smiley36.gif]

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/13177453_1103393089683705_8951140511428302336_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=1487e8c688ccca7e730b92ab6105d665&oe=57DD45EE

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (5.6.2016 19:35:40)

Ima li koja da bi mrsalaaa? [sm=smiley1.gif]
Ja bih polahko krenula, proslo je 20 dana od poroda. Naravno, nikakva dijeta, samo bih polahko smanjivala i izbacivala "gluposti" iz ishrane, povecala unos vode i pametnijih stvari [sm=smiley36.gif]
Sve sto sam dobila kilaze u trudnoci (10-ak kg) otislo je, a ostalo onih 10 od prije trudnoce.

Hoce li mi se ko pridruziti [sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.6.2016 13:10:35)

aaaa pa zar vec toliko dana proslo....ti bi odmah da mrsas, jesi nas pozelila, priznaj [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Ja bih mogla uvijek mrsati, nikad nisam nesto plaho zadovoljna, ali vidis da jedino ja i pisem na ovoj temi [sm=smiley36.gif] one sve ostale smrsale pa se ufurale [sm=jezicek.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.6.2016 22:09:45)

IZVORNA PORUKA: canim

aaaa pa zar vec toliko dana proslo....ti bi odmah da mrsas, jesi nas pozelila, priznaj [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Ja bih mogla uvijek mrsati, nikad nisam nesto plaho zadovoljna, ali vidis da jedino ja i pisem na ovoj temi [sm=smiley36.gif] one sve ostale smrsale pa se ufurale [sm=jezicek.gif]

Jesam vas se vala i pozelila, iskreno [sm=smiley1.gif] Pa puno dana da [sm=jezicek.gif]
Ja sam vec krenula a vi mi se pridruzite kad hocete [sm=smiley36.gif]
A tek kad sam napisala post kontam ko ce sad mrsati a ramazan [sm=jezicek.gif] Valjda se poslije bajrama mrsa [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.6.2016 22:38:36)

Odkad ja hoću da malo mršam ali se uvjek nesto iskomplikuje [sm=smiley1.gif]
ali MORAM bar 3-4 kg pod hitno

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.6.2016 22:42:09)

Eto nas vec tri [sm=smiley36.gif]

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.6.2016 23:53:56)

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Ima li koja da bi mrsalaaa? [sm=smiley1.gif]
Ja bih polahko krenula, proslo je 20 dana od poroda. Naravno, nikakva dijeta, samo bih polahko smanjivala i izbacivala "gluposti" iz ishrane, povecala unos vode i pametnijih stvari [sm=smiley36.gif]
Sve sto sam dobila kilaze u trudnoci (10-ak kg) otislo je, a ostalo onih 10 od prije trudnoce.

Hoce li mi se ko pridruziti [sm=smiley1.gif]

Kao da sam ja pisala, samo ja imam 5 dana vise :D

Idemo polako, ja se nadam da ce mi i dojenje pomoci, a koliko ovaj moj bucko doji, ima da me nema za 3 mjeseca, hahhaha

ladyblue RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.7.2016 12:10:32)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Odkad ja hoću da malo mršam ali se uvjek nesto iskomplikuje [sm=smiley1.gif]
ali MORAM bar 3-4 kg pod hitno

šta je problem [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ja sam bila van kuće više od 20 dana ali ništa se nije desilo. grama nisam dobila a baš nisam pazila. nisam ni trenirala. valjda mi je metabolizam već toliko ubrzan da nema frke.

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.7.2016 2:52:38)

Jeste to odustale [sm=smiley36.gif]
Ja pocela polahko, otisla kila jedna i nece dalje nikako.
U zadnjih par dana jos ide prema gore [sm=hudicek1.gif]
E danas sam se lijepo najela kako treba pa cu ponovo krenuti [sm=smiley36.gif]
Ma nisam ja ni krenula kako treba. Jos mi fali discipline.
Pijem vode oko 2,5 litra pa kontam ode li ta sva voda van nekako ili se mozda zadrzava?(mozda glupo pitanje [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif])

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.8.2016 2:02:26)

Evo mene opet [sm=smiley36.gif] Sad sam se uozbiljila pravo (nakon sto sam vidjela kako bas izgledam ali na slici, jer sam na ogledalu puno mrsavija).
Pocela sam mrsaviti ali brine me sto to ne ide tako polahko kako svi govore da se mora kad se doji (0,5kg u 7 ili 15 dana).
Nisam gladna i jedem dok ne osjetim da sam sita. Imam tri obroka i dvije uzine (vecera i uzine su slicne, zitarice ili voce).
Nekad mi se cini da ima manje mlijeka ali to se desavalo i kad sam sve mela ispred sebe pa kontam da umisljam jer ipak beba normalno napreduje.
Sta mislite, da nastavim ovako ili da jedem malo vise kako bi sporije mrsavila?

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.4.2017 18:47:48)

Imal koga [sm=jezicek.gif] vidi nisam pisala ima godina dana na ovoj temi [sm=smiley36.gif] dosao vakat da se rjesim zimskih naslaga pa se sjetih teme [sm=jezicek.gif] vidim ni vi niste aktivne [sm=smiley36.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.4.2017 16:18:39)

E nek si nam Canim pokrenula temu! Ja sam taman došla do 60, 5kg viška, a motivacije ni malo. Sad još i radim, pa na poslu se uglavnom jede nešto nezdravo-sendvič, burek....Hajde da se malo motivišemo!

Alma_27 -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.4.2017 22:30:55)

Jeste li probale hrono ishranu? Moze se fino smrsati. hronohrana.com i hronokuhinja.rs Za pocetak ishrane i mrsanje citajte restrikciju. Ja sam krenula iako nemam viska kila al et moglo bi jedno dva kg otici. Nije teska za pratiti

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.4.2017 9:41:15)

Alma, nisam nikad probala tu hrono ishranu, ali koliko sam imala priliku čitati, meni ne bi odgovarala. Ne znam jeste li za to,ja bih da se sutra izvagamo i prijavimo kilažu. Ja ću se vagati svaki ponedjeljak, kao i prije par godina kad je na ovom forumu bila super ekipa, bodrili smo jedni druge i postigli dobre rezultate u minusima. Pozdrav i dajte aktivirajte se malo....

eminaja -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.4.2017 10:20:25)

pozdrav zenice,..evo da vam se i ja pridruzim [sm=smiley36.gif]
nadam se da cemo imati uspjesne rezultate...
Ja imam 12kg viska jos od prvog poroda, trenutno smo na 74-75 vec sam skinula nekih 1-2 kg..
eh od sutra bi se mogao uvesti rezim ishrane, aa danas cemo biti malo slobodniji [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

antuno.ivan -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.4.2017 10:22:56)

Ispričavam se na smetnji, ne želim "spammat" i sl. no zanima me zna li itko da li je lajlac korisnik još aktivan na ovom Forumu? -Zanima me zbog jednog vrlo specifičnog problema (iz prošlosti) izričito iz tog razloga sam se i prijavio na ovaj Forum s kojim inače nemam nikakve veze niti sam iz BiH... Nadam se da je još živ i relativ. zdrav.. Hvala

eminaja -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.4.2017 10:23:24)

jos da napomenem do sad nisam bila na ''dijeti'' onoj tipa ne smijem tu namirnicu i sl..nego sam isla na smanjivanje obroka,minimalno jela slatkise i grickalice,,aa uvodila vise vode,voca i povrca uz meso i tjesteninu... [sm=smiley1.gif]
Sretno nam!!!![sm=bravo.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.4.2017 11:18:19)

Super da imam društvo u ovoj borbi! Ja imam viška nekih 5kg, nije mnogo, ali meni smeta..

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.5.2017 8:04:20)

Evo da prijavim tačno 60 kg! Cilj mi je imati 55 kg za 2 mjeseca. Nemojmo danas pretjerati...Lijep pozdrav i dobar provod vam želim!

eminaja -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.5.2017 8:38:23)

pozz...ja sam se jucer bas najela i prejela rekoh valja imat zalihe [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
danas cu malo korigovat najmanje 2-3 sedmice moram ne jest cips i grickalice aaa eto slatko cu smanjit na minimum [sm=smiley36.gif]
azra jesmo li samo nas dvije aktivne?
mozda nam se pridruzi jos clanica...
kako se vagate ujutro ili u toku dana...?

eminaja -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.5.2017 8:40:16)

azra koliko si visoka obzirom da ti je 60 puno [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

meni je prvi cilj 70 aa drugi 63-65..[sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.5.2017 12:19:44)

IZVORNA PORUKA: antuno.ivan

Ispričavam se na smetnji, ne želim "spammat" i sl. no zanima me zna li itko da li je lajlac korisnik još aktivan na ovom Forumu? -Zanima me zbog jednog vrlo specifičnog problema (iz prošlosti) izričito iz tog razloga sam se i prijavio na ovaj Forum s kojim inače nemam nikakve veze niti sam iz BiH... Nadam se da je još živ i relativ. zdrav.. Hvala

zadnji put je pisala 8.3.
piši joj na pp

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.5.2017 12:22:39)

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Alma, nisam nikad probala tu hrono ishranu, ali koliko sam imala priliku čitati, meni ne bi odgovarala. Ne znam jeste li za to,ja bih da se sutra izvagamo i prijavimo kilažu. Ja ću se vagati svaki ponedjeljak, kao i prije par godina kad je na ovom forumu bila super ekipa, bodrili smo jedni druge i postigli dobre rezultate u minusima. Pozdrav i dajte aktivirajte se malo....

bila sam ja na hrono ishrani... može se lijepo izgubiti kilograma ...
bilo bi dobro da to bude način ishrane bez dijete ...tj bez onog dijela "restrikcija"...
ali su me praznici oko NG i nastavak zeznuli pa prekinuh.... i vratih 3 kg
planiram za nekih 5-6 dana opet...
javim se ovdje [sm=bravo.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.5.2017 21:01:58)

Emineja, visoka sam oko 167-168, ali sam sama najzadovoljnija kad imam tako nekih 55-56. S obzirom da je i praznik, zadovoljna sam što nisam pretjerala s hranom.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  332 333 [334] 335 336   Sljedeća stranica >   >>