canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.5.2017 12:01:27)
|
Jutric mrsavice, aaaah vi se aktivirale, ja mislila nema nikog ovdje pa povremeno nesto sarnem, kad se sjetim [sm=smiley36.gif] Bas maloprije kontam da nemam ovog godisnjeg mrsanja prije ili poslije ramazana bila bih sigurno jedno stokilasica, kako imam spor metabolizam i kile se ljepe samo tako [sm=smiley29.gif] Kod mene su standard 2 obroka dnevno, dorucak i kasni rucak, ne veceram, osim ako gosti dolaze ili idemo kod njih. Sto se slatka tice moze uz kafu malo cokolade, to bas volim [sm=jezicek.gif] a kolace rijetko jedem. Moji ukucani ne vole kolace tako da ih pravim samo gostima a da se ne lazemo ja plaho volim kolace [sm=smiley36.gif] tako da je i bolje sto ih ne pravim inace [sm=smiley36.gif]. Cips i ostale slane grickalice me ne privlace, tako da to moze mjesecima stajati u ormaru a da ni ne pogledam. Eh sad da bih mrsala moram jesti jedno 5 puta dnevno male obroke, a naravno meni je to mrsko [sm=jezicek.gif] Sinoc sam stala na vagu malo da se sokiram, i sokirala sam se [sm=smiley36.gif] zato se i javljam [sm=smiley36.gif] Sta vi jedete za dorucak, osim jaja na sto nacina i pahuljica [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|