Alma_27 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.5.2017 18:31:02)
|
IZVORNA PORUKA: azra I ADI Počne mi se mantati bez hljeba, nemam pojma u čemu je problem! I ja se trudim piti što više vode, mada je teže kad sam na poslu, pa stalno valja ići do toaleta[sm=smiley36.gif] I za hranu je teže kad radiš, ja bar nemam nekog izbora osim pekare, sendviča, bureka; ali zato evo vikendom pazim. Tako je kod mene danas bilo: D: Jaje sa kriškom crnog hljeba R:Kuhani mladi krompir, kajmak, paradajz, crni hljeb, supa od gljiva V: Rižoto sa maslinama i kriška crnog hljeba Između obroka po jedna voćkica!Pozz Crni hljeb nije uvijek integralni. Proguglaj nanin hrono hljeb. Jaoooo kakav je divan! I uz kvalitetan dorucak ce te par sati drzati bas sitom. Jedno jaje mi se cini malo... Ja ga pecem oko dva sata al smanjim temp ja 200 pa na 150. Ili napravim sebi l3pinicu od 40gr razevog ili kombinacija nekog integralnog brasna, kasikica praska za pecivo, malo soli, kasika maslinovog ulja i malo sjemenki. Zamuti vodom da.bude malo rjedje. I peci na 220 20min i eto hljeba za dorucak. Nema sanse da budes gladna poslije ;)
|
|
|
|