RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.12.2015 16:59:30)

super, znam da istocnije od nas vecinom imaju te obicaje.

Kod mene dorucak, tost sa pavlakom i kafa, uzina suha smokva, rucak salata od krompira, veceru ne znam sta bih a i ne jede mi se.

Kako je voziti tamo, jeli postuju saobracajnu signalizaciju ili idu kako se kome cejfne, ja sam mislila da sam najgoru voznju vidjela u Tr, dok nisam otisla u Egipat, Kairo je haus zivi, svako vozi po svom [sm=smiley36.gif] nadam se da su kod vas fini u voznji.

Meni je vise ove magle na vrh glave, da se hoce proljepsati ili bar snijeg da padne, samo da se moze izaci, bas sam pozelila setati.

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.12.2015 17:45:01)

Ovdje su grozni kad voze,a u Egiptu ja ulicu nisam smjela preci..[sm=smiley36.gif]...Ali snasla sam se ja fino hvala Bogu,jos koji dan pa zavrsavam vjezbe,onda na polaganje akoBogda....

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.12.2015 18:06:42)

IZVORNA PORUKA: Edita1989

Jasmin,moze i 5,tek toliko da fino stanem u neku haljinu,naravno ide neka prostojna haljina,sa maramom,nista otkriveno,al opet nevalja da kipi...Iskreno receno ja sam zadovoljna izgledom,samo stomak i kukovi su mi uzas,poslije poroda je ostalo,bas ruzno izgleda...Eto to i malo ruke da stanjim bilo bi ok

Ja sam imala par kg viska kad sam zadnji put tamo bila, i bas kad obucem uzu haljinu nekako malo kipi [sm=smiley36.gif] Pa sam oblacila steznik onaj tanki, ne znam kako da objasnim, bude do koljena [sm=smiley36.gif] Ne primijeti se ispod haljine a lijepo oblikuje [sm=smiley1.gif] Bar je meni tako, a mozda zavisi od gradje tijela.

Pozeljela sam ovu temu [sm=jezicek.gif] Jos 4-5 mjeseci i eto me. Makar da se jadam kako imam viska i kako moram poceti sa mrsanjem [sm=jezicek.gif] Jos se nadam da necu puno dobiti. Ne treba mi vala jos 10 na ovih 8-10 [sm=smiley36.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.12.2015 20:38:05)

Ne volim ja steznike,stezu me[sm=smiley36.gif]bolje smrsati[sm=smiley36.gif]

Samo se tu cuvaj i cuvaj bebicu,kile ce otici[sm=bravo.gif]

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.12.2015 12:55:42)

Dancic mrsavice...Kod mene danas 3 hurme,sendvic sa sirom....Sada ide zeleni caj[sm=bravo.gif]

Vrijeme nam je tmurno,kisa pada,samo mi se spava...Nisam izasla iz kuce 2 dana,samo na voznju odem i vratim se[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.12.2015 16:19:32)

Koliko sam puta od jutros otvorila ovaj pendzer da nesto napisem i uvijek me neko prekine.

Daliyah jos malo pa eto te kod nas na temu, i edita je malo pauzirala pa se brzo vratila, uzivaj u [sm=nosecka.gif]

Kod mene jutros
D; suho voce + zitarice + kafa
R; integralna tjestenina sa koprom i kascicom pavlake
U; napravila sok od narandze
V; mozda opet neka vocka ili jogurt, za njih ce biti piletina i riza, ali ja cu svoju porciju za sutra ostaviti.

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.12.2015 10:47:50)

Dancic...
Ja popila ness,nisam stigla nista jesti...Sad cu zeleni caj,mozda malo suhog voca,do rucka....

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.12.2015 13:14:17)

Evo i mene s kaficom, doruckovala, sad uzinam, pa poslije rucak aBd.

Vani nema magle [sm=smiley1.gif] bas sam se jutros obradovala kad sam ugledala brda u daljini.

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.12.2015 13:33:52)

Ja pojela 3 hurme i jednu kiflu,popila zeleni caj...Rucak nece jos,tako da nisam mogla cekati...

Kod nas jucer i danas kisa padala, malo sunca izadje,a ja odmah 2 masine vesa oprala[sm=smiley36.gif]

ziel -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.12.2015 14:04:02)

Ja imam visak 15 kg. i vise ali eto 15 mi je cilj i zelja.
Dojim, bebi tek mjesec i po. Stvarno razmisljam da jedem samo supu.
Grozno se osjecam...

Imate li kakve savjete?

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.12.2015 14:09:05)

Ziel,ti dojis bebu,a ja znam kad se beba doji da se mrsa...Jedi zdravu hranu,pij dosta tecnosti,izbaci slatkise i grickalice i kile ce same ici...

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.12.2015 14:21:51)

ja napisah svasta na tu temu o novoj bebi i debljini ali ne prodje mi post [sm=sad.gif] pa ukratko ovo sto je edita rekla, slazem se u potpunosti.

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.12.2015 9:27:34)

Jutro....Ja pojela pola kifle..,Pospremila kucu,sada cu kafu ...

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.1.2016 17:59:32)

Pozdrav zenice..,Sve cekam hoce li se ko javiti,ali nista,nema vas...

Kod mene -2kg...Slabo sam jela ovih dana,skroz...U petak mi javise da mi je nana umrla,jos uvijek dolazim sebi,bas sam pod stresom bila ovih dana...

sprinter -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.1.2016 21:35:49)

dv. ja sam nova na ovoj temi. pokušavam izbaciti slatkiše jer ih nenormalno jedem. nisam debela ali želim skinuti stomak. i znam da me slatkiši zezaju. jednostavno kad počnem ih jesti ne mogu stati do god ih ima ispred mene. posebno sad zadnjih 10 dana blagdana. e sad me zanima je li bolje pomalo ih izbacivati ili jednostavno presjeći. meni nije dobro kad krenem na dijetu. pravo mi loše bude.[sm=smiley19.gif]

vedada -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2016 17:52:50)

Evo i mene nA ovu temu. Bebi sada će godina, donjim još i počela sam se debljat, dobrih 3 kg zadnjih mjesec, kipi salo. Ja bih samo 3 kg, al čim pomislim na dijetu meni se jede samo.i

sprinter -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2016 20:25:46)

ja sinoć rekla sebi da od danas nema slatkiša i što više razmišljam sve mi se više jedu. prava ovisnost. i onda otvorim čokoladu i cijelu je pojedem. prava sam pogan.i od prošle trudnoće i od zadnje mi ostale po 2 kg,znači 4 ukupno i sve zbog slatkiša. šta bi tek bilo da beba ne doji,bila bih ko tenk.
ja pojedem na dan ko omanji svatovi.

Vanja88 -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.1.2016 20:34:49)

Primate li mene debeluuu da mrsam s vama [sm=smiley36.gif]
Ima li neko pozitivno iskustvo sa cajem Zeleni Zmaj?

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (5.1.2016 15:09:26)

Dancic,kako ide...Ja sam jutros jela jaje i pojela 3 oreo keksa uz kafu...

Za rucak cu piletinu i povrce.,

Canim,sto te nema,sve ok?

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.1.2016 13:34:13)

dancic i od mene

evo mene tu sam, za vikend bili na planini pa mi curici bio rodjendan, vec 5 godinica mashaallah [sm=muca.gif] porasla mi moja beba [sm=smiley1.gif]

Edita jesi li nasla jos kakvu korisnu app za mobitel za mrsanje, da ima ona opcija povezivanja kao sto ima myfitnesspal [sm=zmeden.gif] nekako sam ranije kad je ova moja bila manja vise vremena provodila ovdje pa i na drugim temama a sad kako je to sve prerasla slabo sam na rr pa i zaboravim da se prijavim na ovo mrsanje, tako da ako nadjete kakve zabavne drustvene aplikacije za mrsanje, da se povezemo, komuniciramo i bodrimo bilo bi mi drago.

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.1.2016 15:58:51)

Ja sam imala dobre aplikacije dok sam imala samsung,na iphone i ipad nema nista da valja,skidala sam nekoliko puta ali svaku otvorim,pa izbrisem..

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.1.2016 9:37:42)

[img]http://s12.postimg.org/9m9teue95/image.jpg[/img]

Dobro jutro[sm=smiley1.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.1.2016 10:38:14)

Dobro jutro i od mene...Kod mene za doručak banana, ručku će biti batkovi sa krompirom i supica, za dalje ne znam! Pozdrav[sm=smiley31.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.1.2016 10:51:56)

Jutric i od mene

Kod mene jutros Musli plus sok od jabuke ili po modernom smoothi od jabuke [sm=jezicek.gif] moram danas jos voca kupiti, ovo sto imamo nije mi primamljivo.

Za rucak sam planirala riblji fileti + krompir u foliji zapeci.

Bonesa -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.1.2016 22:18:24)

Zna li ko kakav je ovaj caj http://ustedite.ba/artikal/35228/slim-fit-caj-za-mrsavljenje

Stranica: <<   < Prethodna stranica  330 331 [332] 333 334   Sljedeća stranica >   >>